szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Daniel Bryan vállsérülést szenvedett

2 min read

bryanserules

Csúfos véget ért a március 17-i RAW Daniel Bryan számára. A szupersztárt megbilincselték, majd Triple H és Stephanie McMahon bántalmazta.  Az eset következtében ugyanaz a válla sérült, amivel nemrég már problémák voltak.

A WWE orvosai megerősítették, hogy a hétfő esti RAW-ban, Triple H bántalmazása következtében Daniel Bryan vállsérülést szenvedett. A szupersztárt Stephanie McMahon őrizetbe akarta vetetni az egy héttel korábbi RAW elfoglalás miatt, rendőrnek öltözött emberek meg is bilincselték.
A gyakorlatilag védekezésképtelen szupersztárt Triple H megtámadta és megverte. A RAW Backstage Pass-ban látni lehetett, hogy az orvosok nyakmerevítőt tesznek rá, majd hordágyon viszik a mentőkocsihoz.
Danielt MRI vizsgálatnak vetették alá és szerencsére már elhagyhatta a kórházat. A pontos vizsgálati eredményt a WWE orvosa nem közölte, mindössze annyit hozott nyilvánosságra, hogy a korábban már sérült válla súlyosan sérült, említette a csontok elmozdulását és ínszalag problémát is.

Mint ismeretes, Daniel Bryannek Triple H ellen lenne mérkőzése a WrestleMania XXX-on, április 6-án. A meccs tétje ráadásul, hogy a győztes harmadik emberként indulhat triple treath meccsen a WWE Nehézsúlyú Bajnoki címért.
Triple H fogadkozik, hogy Daniel Bryan nem jut rajta keresztül, tehát nem lesz esélye a cím megszerzésére, most azonban az az elsődleges kérdés, hogy lesz-e olyan állapotban, hogy egyáltalán részt vehessen az éves nagy eseményen.
A WWE hivatalos weboldalán a szervezet szavazást is indított ennek kapcsán és az eddigi több mint 30 ezer szavazóból 72% gondoolja úgy, hogy Yes! Yes! Yes! Daniel Bryan tökéletes állapotban lesz a WrestleManiára.

4 thoughts on “Daniel Bryan vállsérülést szenvedett

  1. Kisgyerek talán meg kéne érteni a WWe lényegét és utána mandani ilyet.

  2. Triple H az aki jobbá tehetné a WWE t nem ő teszi tönkre . Ő az aki abban a korszakban nevelkedett amit anno megszerettünk.
    Ha rajta múlna ugyanúgy pörögnének az események mint az Attitud fénykorában.
    Csak hát … az unott szöveg : PG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.