ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

CM Punk érzései a debütálás előtt

3 min read

WRm2Tcc-1024x555Sokan csalódtak benne, sokan elpártoltak tőle, de ettől még szép számmal maradtak CM Punk rajongók kis hazánkban. Az igazi fanatikusok a mai napig hisznek benne, hogy egy nap még felcsendül a “Cult of Personality” a WWE arénájában. Ettől egyelőre sok választ el, attól azonban nem, hogy végre megtörténjen a debütálás az Octagon-ban. Punk első csatájára szeptember 10-én kerül sor Cleveland-ben a UFC 203-on, ahol is az eddigi két mérkőzését megnyerő Micky Gall lesz az ellenfele. Az MMAFighting-nak adott interjújában pedig elmondta, hogy miként tekint a jövőre.

Őszintén, semmi kétségem arról, hogy győzni fogok. Soha életemben nem voltam ennyire biztos semmiben. Azután akár ücsöröghetnék a tengerparton, vakációzhatnék kicsit az asszonnyal, de gyorsan megunnám, és mindenképp vissza akarnék térni, hogy újra harcolhassak. Azt kívánom bárcsak holnap harcolhatnék, mert remekül érzem magam. Meg kell tanulnod az életben, hogy miként teremts egyensúlyt a mindennapjaidban. Ez nehéz, de annyira szeretem, hogy néha már egyszerűen megy. Életem legjobb időszakát élem jelenleg.

Punk tehát magabiztos, amiben nagy szerepe van Duke Roufus csapatának. Szeptember 10-én nem pusztán a győzelem, de a kétkedők elhallgattatása is célul lebeghet előtte. Korábban például az a Nate Diaz kritizálta élesen, aki szombat este Conor McGregor ellen vívja a UFC történelmének legnagyobb visszavágóját.

304_Nate_Diaz.0

Nem vágom a dolgot, nincs bunyós tapasztalata. Értem, hogy nagy húzás az igazolása (pénzügyileg). Én is felnéztem rá, mindenki jegyet fog venni, ha ott lesz a cardon. Eközben, azonban a többi harcost degradálja. Lehet, hogy be fog válni, mint MMA bunyós, de miért kapott egyáltalán esélyt? Ő egy amatőr, betennél küzdeni egy amatőrt a profik ellen? Mindannyiunkat amatőrnek fognak nézni miatta, nevetséges az egész. Ami engem illet b@ssza meg, b@ssza meg az egész helyzet. Bárki is küzd majd vele, csak rosszul járhat. Nem tartom jó ötletnek, hogy valami milliomos WWE srácot küzdeni engedjenek nálunk, csak azért, hogy a karrierjével játsszon. Tíz éve vagyok a sportban és kidolgozom a belemet is. Aztán jön ez a srác, és feltehetően több pénzt fog kapni, mint mindenki más együtt ebben a teremben. Sajnálom, de ez a srác viccet csinál az életemből és még meg is fizetik érte. Nem akarom ezzel megsérteni, de úgy hiszem, hogy ezt el kellett mondanom.

– vallotta őszintén Nate korábban, mi pedig azt valljuk be, hogy valahol igaza van.

Ugyanakkor megnőtt az érdeklődés a szervezet iránt már akkor, és most is a közelgő debütálás előtt. A szakmaiság meg más lapra tartozik. CM Punk egy dolgot tehet, látványos győzelmet arat bemutatkozó meccsén, ezzel elhallgattatva a kétkedőket. Ez még nagyobb érdeklődést váltana ki és még több pénzt a fejeseknek. Ha azonban kikap, az csakis felerősíti a gyűlölködők hangját. De ami jó az üzletnek, az nem feltétlenül jó a sportnak. Mit mondanának az emberek, ha sikerülne CM Punknak legyőznie egy profi UFC harcost? Bundának, egy tündérmese kezdetének, vagy kivételes sportemberi teljesítménynek fognák fel? Nos, a választ hamarosan megkapjuk… Punk vs Gall a UFC 203-on, valamint a Sport televízió jóvoltából a tévéképernyők előtt szeptember 10-én!

32 thoughts on “CM Punk érzései a debütálás előtt

 1. nem hiszem hogy sokáig fogja húzni..
  persze most még magabiztos,a wwe ben mindent elért amit lehetett,az elmúlt 20 év legtovább uralkodó bajnoka,egy isten a mikrofonnal,a ringben mindég átlagon felüli teljesítményt nyújtott..
  de ez nem pankráció,ez mma…
  ezelőtt soha nem lépett be a ketrecbe
  lehet hogy most még eltökélt de szerintem rá fog jönni,hogy ezt nem neki találták ki
  brock sem bírta,batista már az első meccse után feladta
  nem hiszem hogy pont ő lesz az aki bírni fogja
  alapból nem tűnik egy bunyós alkatnak,ráadásul már a felkészülésnél számos alakalommal megsérült
  folyamatosan csak tolódik és tolódik
  már több mint két éve
  szerintem egy ideig bohóckodik a ketrecben,és miután rájön hogy csak égeti magát kiszáll
  de az is lehet hogy rám cáfol és már az 1 meccsét tko val megnyeri
  bár ezt elég valószínűtlennek tartom

 2. ezt miből gondolod?
  de most tényleg
  attól mert a pankráció világában a legjobbak közt volt,még nem jelenti azt hogy mma ban is a legjobbak köz lesz
  ez lesz az első meccse
  könnyen lehet hogy megverik

 3. de miért ne verhetnék meg?
  nincs semmi tapasztalata
  az első meccse
  miért olyan egyértelmű hogy megnyeri?
  a sportszórakoztatás és az mma ég és föld
  a wwe nél ő volt a legjobb
  a ufc nél nemtöbb mint egy sérülésekkel küszködő újonc
  a tudással amit 15 év alatt összegyűjtött most kitörölheti a seggét
  szerintem nem sok esélye van
  nem követem a ufc-t nem tudom ki lesz az ellenfele
  de két lehetőséget látok
  vagy olyannal rakják össze,akiről úgy hiszik hogy nyerhet
  vagy bunda lesz

 4. Brock bírta. Miről beszélsz? Világbajnok volt. Mert volt néhány veresége, attól még két legendát agyonvert. Sőt a közvélemény minden idők egyik legjobb földharcosának tartja az UFC-ben.

  De Lesnarnak nagyon tekintélyt parancsoló harcművész múltja van. Amatőr birkózásban világbajnok volt, és utána volt MMA és Brazil Ju Jitsu tréningje a pankráció előtt. Punknak nincs ilyen harcművész múltja. Össze sem lehet hasonlítani Lesnarral. Csak rájuk kell nézni. Valójában éles küzdelemben Lesnar a teljes WWE rostert porrá zúzná.

  Punknak azért elég gyenge ellenfelet választottak. Szerintem az első meccset hozni fogja, de az első komolyabb kihívásnál kapitulálni fog, méghozzá elég csúnyán. Abban meg igazat adok Diaznak, hogy elég nagy szégyen a sportágnak, hogy egy ex-pankrátor, nagyon kevés harcművészeti múlttal, kizárólag a neve miatt máris UFC gálán szerepel. Sokan, akik nála tehetségesebb harcosok, 10 éven át dolgoznak keményen és küzdenek kisebb szervezeteknél, hogy egyáltalán bejussanak az UFC-be. És akkor még csak nem is biztos, hogy a tv-ben szerepelnek, nem is biztos, pláne nem egy gálán. Punk meg azonnal lehetőséget kap, csak a neve miatt. Ez elég nagy szégyen.

 5. Lesnar az utolsó két meccsét kb. betegen vívta az UFC-ben, mert vastagbél-divertikulummal diagnosztizálták, annak is egy elég súlyos változatával, műteni is kellett miatta, ezután kiderült, hogy egy asztma szerű légzési betegsége is van. Egyiknek sincs köze ahhoz, hogy ne bírná a harcot, és ezek miatt hagyta abba az UFC-t. Amúgy meg az utolsó meccse, ahol kikapott máig vitákat vált ki, mert az ellenfele doppingolt, a másik meg, hogy elég gyanús volt, ahogy kifektették. Bunda gyanús, valszeg Lesnar tudta, hogy nem léphet már ringbe a betegsége miatt, ezért lefeküdt az elsőben. A pénzt meg felmarkolta.

  Egyébként azért “idénymunkás” és azért él Kanadában, mert ott jobb a levegő, az USA nagyobb városaiban nem kap rendesen levegőt, ezért nem is tudna turnézni a WWE-vel, hogy hetente más városban lépjen föl.

  Amúgy meg eleve az is csoda, hogy Lesnar még képes bármire, mert konkrétan az évek során szétb@szta a testét, kezdve a híres Angle elleni elrontott shooting star press-szel a WM XIX-en, ami után olyan fájdalmai voltak, hogy fájdalomcsillapítókon és napi egy üveg vodkán élt. Szerencsére ebből felépült, de ezután is rengeteg izomfájdalom, agyrázkódás és betegség kísérte a karrierjét. Csak azért írom ezeket le, mert sokan nyomatják az idénymunkás dumát, miközben azt sem tudják, hogy mi van a háttérben.

 6. Nem így volt. Lesnar vastagbél-divertikulummal lett diagnosztizálva, annak is elég súlyos változatával. Az utolsó két meccsét, amit elvesztett betegen tolta le. A legutolsón meg valszeg bundából le is feküdt, mert tudta, hogy már kb. sohasem küzdhet a betegség miatt. Az a meccs máig vitatéma, egyrészt a bunda gyanú miatt, másrészt meg mert az ellenfele valszeg doppingolt.

  Amúgy meg Lesnarnak minden baja van. A hírhedt WM 19-es Angle ellen elrontott shooting star press után, ahol megsérült a nyaka fájdalomcsillapító függő lett és napi egy liter vodkát letolt, olyan fájdalmai voltak. Emellett kialakult neki egy asztma-szerű légzőszervi betegsége is.

  Tehát nem, nem azért hagyta abba mert nem bírta a harcot, hanem a vastagbél betegsége miatt, aminek nincs köze a bunyóhoz.

  Amúgy meg sokan nyomják az idénymunkás dumát Lesnarral szemben, amikor nem is tudják a hátterét. Mert a légzőszervi betegsége miatt Brock kb. az USA nagyobb városaiban nem kap levegőt, ezért is él Kanadában, ahol tisztább a levegő (ott is egy farmon él), így turnézni sem nagyon tud a WWE-vel.

 7. de nem számít én akkor sem hiszek punkban
  csak mert a sportszórakoztatás legjobbja volt elhiszi hogy az mma legjobbja is lehet
  és mindenki más elhiszi aki oda van érte
  igen nagy húzónév lesz a ufc nek ez nem is kérdés
  de nem a meccsei miatt
  hanem mert az aki
  előbb vagy utóbb szét fogják verni ez nem kérdés

 8. Az utolsóra: szerintem is így van. Punkot az első komolyabb ellenfér elveri mint a rongyot. De aztán lehet, hogy a promóterek nem hagyják, és csak hulladék ellenfeleket hoznak neki, hogy megmaradjon az illúzió, és így dől a lé.

  És szerintem megcsúfolása azoknak, akik kemény munkával kerültek az UFC gálákra. Épp ahogy Diaz mondja a fenti idézetben.

 9. nyár van nincs semmi dolgom,jövőre érettségi imádom az oldalt imádom a wwe-t imádom a pankrációt ezért töltöm itt a szabadidőmet,mert most nincs dolgom
  de miért is magyarázkodom
  csak mert nem osztom a véleményedet miszerint punk mindenben a legjobb
  nem kötekedni akartam mikor rákérdeztem hogy szerinted miért is lesz punk az mma világában is a legjobbak közt
  de nem tudtál értelmes választ adni
  a wwe híreken még jó fej voltál
  most meg csak azért mert nincs előttem a rózsaszín felhő punkkal kapcsolatban mint a fél világa már nincs is életem
  kösz jó fej vagy

 10. nem fogok veled vitázni öreg
  ezzel lezártam a vitát
  leírtam a véleménye fogadd el
  te meg csak annyit hogy punk mindenben a legjobb
  de nem is érdekel
  tőlem ezentúl írhatsz amit akarsz
  nem érdekel

 11. ADMINOK
  szerintetek trollkodtam?
  mert ha igen akkor bannoljatok ki
  soha életemben nem trollkodtam és nem is akarok
  ha szerintetek most megtettem akkor azonnal zárjatok ki!
  és töröljétek minden eddigi hozzászólásomat
  köszönöm

 12. Eléggé semmilyen Diaz nyilatkozat ez… Diaz 19-10-el áll és nyilatkozik úgy, hogy a McGregor elleni győzelem előtt szinte sehol nem volt ott. Brock visszajövetelénél se McGregor se Ő nem mert megszólalni csak miután lement azaz ultra rossz Brock vs Hunt meccs, és Brock megbukott a doppingvizsgálaton, hogy ki mennyi pénzt érdemelne stb… Lehet nagyobb az érdeklődés az UFC-re mint eddig soha, de azért na… UFC 200-at is 1,7 millióan látták, de ebben már nem vagyok biztos ez csak egy HETI RAW nézettségnél is kevesebb… UFC 196-ot ahol az első Diaz vs McGregor volt 1,5 millió előfizető látta. Azt, hogy Punk mennyit kap egy debutért ahol ő is iszonyat kemény felkészülést csinált, és, hogy mennyire jön neki be ez a kaland azt senki sem tudhatja. Majd a nézettség megmutatja, hogy megérdemel-e Punk ekkora fizetést, akarja egyáltalán ezt csinálni, meg a legfontosabb, hogy nyeri-e egyáltalán az első meccsét.

 13. Senki sem lesz kibannolva azért, mert eltérő véleményt alkot valamiről.

  Ha viszont provokálsz, szitkozódsz, és nem tartod tiszteletben a másikat, akkor nagyon egyszerű a történet: Törölve lesz a komment. Ha pedig ezekből sem tanul az illető és tovább űzi rossz szokásait, akkor jön a bannolás.

  Nem hiszem, hogy sokat kérünk.

 14. sose voltam troll
  és nem is leszek az csak mert mr.hülyegyerek engem kiáltott ki az új ryalnak
  sose provokáltam senkit,sose kötekedtem senkivel,inkább ő provokál engem
  de komolyan gondoltam amit írtam
  ha úgy látjátok hogy neki van igaza akkor bannoljatok ki
  én biztosan nem leszek troll

 15. Basszus.. Most írtam le, hogy tartsuk tiszteletben a másikat.. Ne hülyegyerekezd már le, please.. 😀

 16. én végig tisztelettel beszéltem
  ő volt tiszteletlen velem
  csak mert nem volt velem egy véleményen egem kiált ki az új royalnak
  ellenem hangol mindenkit,közli velem hogy nem érek semmit keressek életet
  és még így is én vagyok a troll

 17. Hozzászólok ehhez a kis “vitához”
  A Lesnar vs Hunt-on is ment a vita, de ez még szánalmasabb, imádom Punk-ot, és ezen a meccsen valószínűnek tartom hogy győz (egy kb amatőrt küldtek ellene..), de ez, hogy senki nem győzheti le… Nevetséges sajnos. És annyira sajnos.. Nem lesz UFC bajnok. Lesnar bajnok volt, de neki 100x komolyabb múltja volt ilyen téren, mint Punk-nak, és lám, ő is 1 meccsig volt bajnok, ha jól emlékszem, 5-3-as statja van (vagy már 6-3? Vagy nem tudom hogy elvették e a Hunt elleni győzelmét..), ami undorítóan rossz. A legvalószínűbb az lesz, hogy Punk nyer 2-3 meccset, esetleg lever 1-2 nagyobb nevet, aztán kikap, majd süllyed és visszavonul. És annyira sajnálom hogy ezt kell írnom, de ez az igazság, ez egy tény és pont. Viszont ismételten, az, hogy SENKI, ismétlem SENKI nem győzheti le, nevetséges, hazugság, ezt még egy Down-kóros, egy csecsemő, a világ leghülyébb embere is tudja, és te is tudod, csak nem ismered be, velem ellentétben. Az meg már a másik, hogy a bautista jr “the animal” nevű felhasználó ÉRVELT, te pedig nem, vagyis de, csak egy becenévre hivatkoztál, ami elég furcsa, valljuk be.

 18. ki nem állhatom a trollokat..
  az ilyen oldalak azért vannak hogy a rajongók a wwe dolgairól tájékozódjanak/beszéljék ki őket
  ezek ilyen helyeken élik ki beteges hajlamaikat
  szóval baromi rossz néven veszem hogy egy ilyen kis semmirekellő nyomorék akinek semmi értékelhető hozzászólása nem volt még az oldalon egyszer csak rám száll és letrolloz
  azt hittem ilyet itt nem lehet..

 19. Akit érdekel, hogy Punk hol tart az keressen rá erre: The Evolution of CM Punk The Ground Up.

 20. nemár ti is tudjátok hogy igaz
  mi ez a moderálás
  adminok please ezt még hadd írjam ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.