ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Dean Ambrose-nak gondot okozhat a felelőtlen kijelentése?

1 min read

Deam-AmbroseMint arról a Stone Cold Podcast után beszámoltunk, Dean Ambrose élesen bírálta Brock Lesnar-t, amiért a Fenevad semmilyen szinten nem volt hajlandó együttműködni azokban a dolgokban, amit Dean kettejük WrestleMania mérkőzésére tervezett. Lustának titulálta Lesnar-t, és mint most kiderült, ez unscripted volt, tehát Ambrose teljes mértékben saját kútfőből fakadt ki a podcastben élő adásban.

Ennek pedig sem a kreatívok, sem Vince, sem pedig Triple H nem örült. Nem is csoda, hiszen mindez rossz fényben tünteti fel Lesnar-t. Egyfajta tűzoltásként azzal védekezett a WWE, hogy Lesnar nem akarta vállalni a komolyabb rizikófaktort, ami a sérülést illeti, hiszen már ekkor is nagyban készült a UFC-be történő visszatérésre. Feleslegesen nem akart kockáztatni (Az ott kapott fix 2,5 millió dolcsiért érthető is), Ambrose viszont kockáztatott a kijelentéssel. Kockáztatta a WWE Világbajnoki címet, amit két nap múlva Dolph Ziggler ellen véd meg a SummerSlam-en. Eddig biztosnak tűnt Ambrose sikere, de ez a malőr mindent felülírhat. Egy keményebb szankció érdekében dönthet úgy a WWE, hogy a Lunatic Fringe-nek el kell veszíteni a bajnoki címet, vagy ez az egész nem lesz befolyással a vasárnapi címmérkőzésre?

28 thoughts on “Dean Ambrose-nak gondot okozhat a felelőtlen kijelentése?

 1. Egy ilyen kijelentést tenni..még ha igaz is.lesnar az aduász jelenleg a wwe ben anyagilag és nem szabad őt mocskolni,nem szabad rá mondnai semmit,még ha igaz,akkor sem..
  békuci is miért nem nyelte le?Már rég túl van a wm en,bajnok,örüljön neki.És emiatt lehet bukja az övet??

  A wwe sorban eltilt mindenkit,mert rutinszerűen ellenőrzéseket csinál,bukott elpatronka,az asszonykája is..de lesnar..na ő nem,mert ő érinthetetlen..Amíg ekkora különbségek vannak addig nem lesz itt változás.Most úgy állunk,hogy van a roster,1-2 kiemelkedő baby face és lesnar..aki bármit megtehet..A wwe szégyene egyre nagyobb és hol van még a vége..

 2. A “rutinszerűen ellenőrzéseket csinál,bukott elpatronka,az asszonykája is..de lesnar..na ő nem,mert ő érinthetetlen..” -ra volt hivatalos WWE közlemény, miszerint a part-timer-ekre nem vonatkozik a “wellness” politikája.

 3. Sziasztok.
  Kedves Royal. Kedvelem Lesnart, (de nem kedvelem a stilusod, de ez egyéni vélemény Tőlem) viszont sajnos most kénytelen vagyok igazat adni Neked. Tényleg gáz a sok kizárás és az óriási kivételezés. Nem mintha ilyen alapon nem lehetne kizárni minimumi a fél brigádot. De természetes hogy soha, de SOHA senki NEM használ semmi TILTOTT SZERT.
  Természetes hogy vannak kivételek a sportszórakoztatás világában akiktől elnézést a feltételezés miatt.

 4. Ha lesnar embert ölne,abból is kimosnák,mert ő a nagy lesnar..aki kokszolhat kedvére,mert nincs következménye..

 5. Akkor a gyengébbek kedvéért..Bármit írok leszavaznak,mert csak ezért járnak ide.
  Ha 1 pontot írok csak vagy ha egy tartalmas véleményt ugyan úgy leszavaznak,ami szánalmas,de engem szórakoztat.

 6. Ne hidd magad ennyire fontosnak sőt semennyire…
  Ide adásokat, cikkeket olvasni járnak.
  Ez miért lenne szánalmas?
  A szánalmas kommenteket leszavazzák, ha értelmes dolgokat írnál vakószínű nem csak magadnak kéne like-olni a kommenteidet…

 7. Aha, rendben akkor ha a WM-en azért nem meccselt rendesen mert… A SummerSlamen akkor semmi nem tudja vissza fogni remélem !? Tegye oda magát és nőjön fel a karakteréhez ne Suplex City első embere legyen hanem a Beast a Conquer akinek Heyman mondja és tartja magát…
  Deannek meg legyen elég egy ejnye bejnye ne már ezért elvenni tőle az övet mert megmondta a frankót, igaz nem volt jó ötlet ezt így benyögni így xd de tudják hogy Dean vereséggel csak a pénztárcájuknak fog fájni, azt meg mindenki szereti szóval…

 8. Akarnak egy békuci aj feudot,ami kitesz vagy 3 hónapot,szal nem veszik el tőle az övet,ha még is,akkor az őket minősíti..Ergo a wwe univerzumban senki nem nyilatkozhat őszintén,senkinek nem lehet önálló gondolata,mert irgum burgum lesz a vége,és öv elvétel,szopóág és miegymás..Korrekt.

  wwe
  akkor
  most
  örökké
  ….

 9. “Kedves” Royal.

  Nem mindig vagyok egy véleményen veled, sőt a stílusod sem igazán kedvelem……. de ez az én egyéni véleményem. Viszont amit írtál- bár Lesnar rajongó vagyok-tökéletes igazad van. Nem azonos mértékben billen a mérleg nyelve WWE en belűl. Bár Lesnar huzó név, de ha őt nem akkor a többieket sem kellene büntetni. Vagy nem ilyen mértékben.

 10. Az lehet, hogy tartalmasat írsz, de az biztos, hogy nem értelmes…
  Amúgy én szoktam PPV-khez vagy akkár adásokhoz is írni szóval ne zavarjon. Lényeg, hogy tisztába vagy vele.
  Áhhh nem szoktál magadnak like-olni csak kirakod a kommentet senki nem látja még, de már van rajta like…

 11. müzlin pl eléggé látszik,hogy előszeretettel tolja a cuccot.Még se bukott meg még egy ellenőrzésen sem.Talán mert nem is volt neki..?

 12. Mi a baj azzal hogy megmondta a frankót?? Lesnar kajak bejön nyer ,Heyman pofázik helyette és ennyi.. meg se mozgatja magát konkrétan ő is 2 mozdulatos ember mint Cena kb.. 😀 eddig bírtam de egyre jobban bebizonyítja hogy valóban lusta és bírom mindig visszajön h ő övet akar és lám bármi selejtező nélkül már mehet is érte.. ezt hogyan?!

 13. “ő is 2 mozdulatos ember mint Cena kb” ezt adom :DDDD topkomment.

 14. Hogy máshogy van akkor ? Semmit nem csinál, utoljára a 30. WM-en harcolt normálisan talán azóta meg csak a “városkájába” dobálgatja az embereket…. Persze lehet hogy valakinek ez tetszik meg szórakoztatónak találja, én személy szerint nem, az elején még jó volt nézni 1-2x meg a pólói jól fogynak és ennyi… bár remélem Orton rábírja majd a normális meccsre mert ha megint olyan lesz amit eddig produkált akkor ezt már nem tudja a UCF-re fogni.

 15. Semmit nem csinál? Tényleg? Az biztos, hogy nagy az isten állatkertje, de most már tudjuk azt is, hogy kicsi a kerítés….
  Cena kb. 10 éve a hátán viszi a céget, ha neked ez semmi akkor sajnálnállak.
  Szerintem te nem is láttad egy meccsét sem a 30. WrestleMania óta…
  In ring tudásával semmi probléma most a new era-ban térhet el esetleg, de az is csak a sok indy szupersztár miatt van. (Zárójelben jegyzem meg, hogy Stone Cold fele ennyi in ring-el érte el a legnagyobb eredményeit.)

 16. Ne azt hidd, hogy őt nem vizsgálják ki. A WWE minden egyes szupersztárján (aki nem part timer) elvégzik a teszteket, még John Cena-n is csak ő éppen nem cuccozik, így nem tud lebukni. Ha használna olyan szereket ő is ugyan úgy megkapná az eltiltást, mint Orton vagy Reigns. A WWE nem szórakozik ezzel és nem tennék kockára egy szupersztár életét sem. Amúgy meg ha Cena cuccozna nem tudta volna ennyi ideig a cég arca…
  És nagyon tiszteletre méltó dolog, hogy mint a cég arca nem használt ilyen kiegészítőket, mert ha megnézed kb. senki nem bírta ki drog, alkohol esetleg lelki betegség nélkül, hogy ő a No.1 a szervezetnél főleg ennyi ÉVEN át. (Se Orton, se Lesnar, se Michaels sőt még Undertaker sem.)

 17. Lunatic, Nem Cenaról beszélek! Hanem Lesnarról, és ahogy elnézem a felettem lévő kommentek is Brockot említik, akkor nem tudom hogy hogy jön ide Cena….

 18. Az lenne a kérésem/kérdésem hogy amikor kommentelek és ott kiírja hogy mikor küldtem az az idő egy órával korábban van?! Azt előre lehetne pattintani ?

 19. Nézd meg jobban akkor. Amúgy azért gondoltam, hogy Cena-ról beszélsz, mert azzal fejeztem be a mondatom, hogy “ez nem, így van” te pedig azzal kezdted, hogy “hogy máshogy van akkor”.

 20. Ebben csak elmondtam a tényeket amihez nem feltétlenül kell Cena fannak lenni. -,-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.