Jeff Hardy ötödször is Interkontinentális Bajnokká válhat?

Jeff múlt éjjel tizennégy rivális legyőzésével jegyet váltott magának a jövő heti RAW-ra Omahába, ahol ringbe szállhat a nagy presztízsű bajnoki övért Miz-zel szemben. 

Győzelme esetén, Jeff ötszörös IC Bajnoknak mondhatná magát.
A Wrestling Observer értesülései szerint erre nem fog sor kerülni, ugyanis a No Mercyn Miz kihívója Jason Jordan lesz. Ezt a mérkőzést eredetileg a SummerSlam-re tervezték, de végül kénytelenek voltak elhalasztani mivel semmi sem klappolt hozzá.

Mr Hardy ettől függetlenül egyéni címmeccsben villoghat, s mutathatja meg, hogy rejlik még ott egy-két nagyobb futás a jövőre nézve.

6 thoughts on “Jeff Hardy ötödször is Interkontinentális Bajnokká válhat?

 1. Nem értem miért kell ezt csinálni…
  Teljesen látványosan nem jön rá reakció jeff meg még ennyi idősen is hatalmas mérkőzéseket vívhatna bárkivel kb és simán van benne egyéni futás lehetősége jordant meg ha egy kicsit pihenőre rakják és átalakítják a karakterét talán megpróbálhatná de a legjobb az lenne ha vissza menne alpha-ba és címet nyernének

 2. Nem, Jordan faceként egyszerűen nem működik, nem hurrogják le, de az ő helyzete még ennél is rosszabb.
  Konkrétan le se sz*rják, nem kap semmilyen reakciót, egyszerűen nem képes érzelmeket kiváltani az emberekből.
  Ez a Kurt Angle sun story is hülyeség, aki otthon van a wrestling világában, az pontosan tudja, hogy semmi közük egymáshoz.
  Beadhatták volna az a storyt, hogy mit tudom én Angle volt Jordan gyerekkori hőse, miatta kezdett el edzeni, olyan akart lenni, mint ő, sokkal hitelesebb lett volna, mert a stílusuk tényleg hasonlít.
  Heel turn.
  Már csak ez segíthet, vagy még ez sem, vagy ha visszaraknák Gable mellé.

 3. És ezt mindenki látja sajnos csak az öreg meg a kreatívok nem 🙁

 4. Ettől függetlenül Jeffnek lesz még lehetősége egyéni futásra, biztos vagyok benne, hogy nem csak a tag tea miatt hozták vissza, már évekkel ezelőtt is vissza akarták kapni a nagy Jeff Hardyt, és most, hogy már kezdenek belefásulni a tag teambe, és nem kapták meg a brooken karaktert sem, nem marad más hátra, mint az elválás.

 5. meddig tolják a Jordan gyereket? Volt társa jobb reakciókat kap, Angle “fater” nélkül is. Most meg társait is kapott ( igaz,ki tudja meddig)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.