ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Összejöhet Cena és Mahal feudja a WWE Bajnoki övért

2 min read

Ezerrel dübörög a pletyka-vonat, csak épp győzzük kapkodni a fejünket az aktualitások között. 

John Cena és Roman Reigns szeptember 24-én esedékes összecsapására már kitértünk, de újabb és újabb magyarázatokat kapunk arra, hogy miért is kerül sor erre a meccsre ilyen korán.
Mint ahogy tegnap, úgy ma is a Dirtysheets.net-et hívjuk segítségül. Lesnar és Cena későbbi távozása mellett mostmár olyanról is hallhatunk, hogy a közeledő NFL-szezon miatt húzzák meg a két Golden Boy csatáját. Nem szabad azonban elsiklani afölött sem, hogy John előbb vagy utóbb távozik, mégpedig a Transformers Spinoff-jának forgatásai miatt.

Forrásunk most azzal rukkolt elő, hogy Cena számára már megvannak a tervek Reigns-szen túl, vagyis mire visszatér a filmes elfoglaltságaiból. Ennek értelmében újra a SmackDown kötelékébe állna, és viszályba kezdene Jinder Mahal-lal a WWE Bajnoki övért.

Cena és Mahal ütközetét pár hete már belengették a WWE Univerzumnak. John egyértelmű nyilatkozatot tett, miszerint az övet akarja, s azzal is fog távozni a SummerSlamről. Igen ám, csakhogy hét nappal később Nakamura megverte Cenát a – John részéről nem bekalkulált – kihívói jogért, így erről a title shotról bizony le kellett mondania a Franchise-nak, legalábbis egyelőre.

Óvatosan azért érdemes boncolgatni ezt a felvetést. Cena kontra Mahal. Nem tudjuk mikorra, de ha ez ténylegesen opció akkor az azt jelenti, hogy Cena komoly esélyekkel száll harcba Reigns ellen a No Mercy-n. A későbbi címmérkőzés MIATT Cenának jobban kellene a győzelem, mint Romannek, akit ráérnének még felhozni a WrestleMania-szezonig – feltéve, ha változatlanul az a terv, hogy ő igázza le Brock Lesnárt a WrestleMania 34-en. Ugyanakkor, pontosan ennél fogva nem mindegy Roman szempontjából, hogy milyen eredmény születik három hét múlva. Hiszen ha sokak legnagyobb bánatára továbbra is ő a kiválasztott, akkor minden, csak nem jövedelmező számára egy Cena elleni vereség, ráadásul egy olyan találkozón, ami – tetszik vagy sem – az évtized egyik legnagyobbja.

Na és persze Jinder, aki a dolgok összessége szerint hosszas barátságot kötött a világbajnoki címmel.

42 thoughts on “Összejöhet Cena és Mahal feudja a WWE Bajnoki övért

 1. Akkor Nakamura nem lesz bajnok! EZAAAAZ!
  #maharaja #firenakamura

 2. offold már magad..
  Felfogtuk utálod Nakamurat, naki legenda és isteníted azt, aki 7 évig jobber volt.

 3. Nem mintha ti nem kommentelnétek minden adás alá h jobber mahal….

 4. Ugye tudod ha WWE befejezi az indiai dolgait Mahal megy vissza ezerrel jobberkedni? Nakamura legyen inkább a bajnok mintegy olyan jobber aki mindenkinek lefeküdt.

 5. Hát ha így haladnak a kreatívok tényleg megint adásegyesites lesz mert az sd-n a tt és a női részleg kb haldoklik, a főöv jelenleg a us cím mivel viccbajnoknál van a másik öv és igen inkább nakamura aki már pár dolgot letett az asztalra mint ez a jobberchamp 😂
  Jó lenne ha minnél előbb észrevennék hogy gáz van mert szerintem ennek nem lesz jó vége az sd-re nézve,
  pedig a shake up előtt sokszor verte a raw-t (főként miz promói miatt)de most…a legnagyobb baj hogy mahal bajnok rusev,sami,dillinger stb meg jobberkedik komolyan szerintem a kreatívok már világukat nem tudják 😂

 6. Ez nagyon nem jól hangzik. Mert ez még nagyon-nagyon hosszú jobber Mahal uralmat jelez előre. Én pedig addig nem nézek/olvasok SD-t amíg ez a bajnok. Jó lenne már megnézni egy-két részt. Kénytelen vagyok szerda esténként a TotalDivas sokadik ismétlését nézni valamelyi “E” csatornán. Még az is jobb, mint Mahal és ezzel mindent elmondtam.

 7. Utáljátok Jindert? Az nagyszerű, mert akkor jol végzi a munkáját, ugyanis egy heel karakter éppen ezért heel karakter, hogy kevesen szeressék. En azok köze a kevesek köze tartozom. Mert olyan magasságokba emelte az övet, mint amikor CM Punk vagy Seth Rollins volt a bajnok. Mindketten szórakoztató heelt játszottak es ez fogott meg Jinder uralmaban is. Viszont ha Nakamurahoz kerülne az öv, több legendát gyalaznanak meg vele, es nem csak azokról beszélek, akik nagy WWE bajnokok voltak. Hanem azokról is akik nem kaphattak meg…
  És komolyan nem hiszem el h milliók rajonganak egy emberért aki vonaglik miközben egy szól egy hegedus akármilyen hulladék zene, beszélni nem tud értelmesen, ráadásul olyan bunronda, hogy arra nincsenek szavak ( igen számít mert a wwe arcáva akarjak tenni). Régen egy pankrator badass volt zúzós rock zenére jöttek be, es jol kisportolt fizikumuk volt. Nakamura volt edzoteremben mostanában? Nem látszik:D órákig írhatnám meg, de felesleges, en leszek a hülye aki nem elég nagy pankracio fan mert csak a wwe-t nézi…:/

 8. Istenem..
  Nemtudom sírjak vagy nevessek, de inkább hagylak.
  Mégis milyen magasságokba emelte Jinder az övet?
  Néhány hónapja még Mojo is lenyomta, sehol nem volt, és egyik pillanatról a másikra ráadták az övet egy JOBBERRE.
  És EZ EZ az ami szégyen a wwe övre nézve, EZ az, mi szégyen a wwe-re nézve és EZ az ami szégyen Vince Mcmahonre nézve.
  Jinder Mahal itt volt hét évig, le se volt szarva, sokan azt se tudták, hogy egyáltalán van, hameg felmerült a neve mindenki egy jobberre gondolt.
  Ez a jobber egyik pillanatról a másikra kihívó lesz a cég legdicsőbb címéért, egy olyan címért aminek több, mint 50 éves múltja van, egy olyan címért, ami nem csak a wwe, hanem a wrestling csúcsa, sokaknak nem is adatott meg hogy megszerezze, és ODAADJÁK NEKI!
  Nem azért utálják Jinder mert jó heel, hanem ezért!
  ÉS TE ERRE MONDOD, HOGY JELENTŐSÉGET ADTAK AZ ÖVNEK?!
  MEGGYALÁZTÁK!
  Pedig igen azt kell mondjam ha nem nézek semmit, Jinder jó bajnok is lehetne, mert tényleg jól játssza a heelt, jól is néz ki, nem az ő hibája, hogy sosem lesz hiteles bajnok, hanem a wwe-jé, nem csak most kellett volna elővenniük, mikor terjeszkednek Indiában, hanem már régen, fel kellett volna építeniük és úgy ráadni az övet, akkor senkinek egy szava sem lenne, ezt elhiheted.
  De így…
  Nademost
  beszéljünk akkor Shinsuke Nakamuraról..
  Attól, hogy TE, igen TE! csak most ismerted meg, még nem jelenti azt, hogy SENKI sem ismerte, mert hiszed vagy sem a wwe-n kívül is van élet, mit gondolsz miért éneklik a zenéjét és miért szeretik azt a nevetséges táncot?
  Azért mert ez az ember egy ki**szott legenda, igen nem a wwe-ben kezdte a pályafutását, hanem a NJPW-nél, és ott MINDENT elért, amit lehetett és ez az ember nem érdemli meg a wwe címet, az az ember pedig megérdemli, aki SEMMIT nem tett le az asztalra?
  NEM AZÉRT LETT JINDER BAJNOK, MERT RÉGÓTA ITT VAN, NEM AZÉRT LETT BAJNOK, MERT EVARÁZSOLTA VINCE MCMAHONT A TEHETSÉGÉVEL, MÉGCSAK NEM IS AZÉRT MERT MEGSAJNÁLTÁK, AZÉRT LETT BAJNOK MERT INDIAI!!!
  És EZ EZ az ami szégyen.

 9. Én is csak WWE-t nézek. Viszont tisztán látom, hogy Mahal uralmával nem csak a többi szupersztárt alázzák meg, ahogyan Te írod azokat akik meg sem kaphatták a lehetőséget, de ami még fontosabb az az, hogy az egész közönséget is! Azokat, akik eddig eltartották a céget.

  Vagy ha már pankrátotok, akkor pl. Randy Ortont. Akinek Mahal a sáros lábnyomába nem érhet. Soha, soha nem lesz fele annyira sem jó, tehetséhes vagy akármi. Lehet Orton face vagy heel, nem számít. Mellesleg szerintem jobb Ortonnak a heel szerep, de a közönség inkább face-ként kajálja.

  Szerintem is sokat számít egy pankrátor kinézete, de az is mit képvisel, és hogyan volt eddig eladva. Nakamura jól, Mahal sehogy. Ha nem feküdt volna le mindenkinek, akkor nem lenne az embereknek baja vele. De többet volt a hátán, mint egy profi rib.nc. Na, ne már, hogy ezt tényleg bírod és szórakoztat.

  Számít a promóciós képesség is. Ebben az egyben jobb Mahal Nakamuranal. Ezt be kell vallani. De nem sokáig lesz így. “Csak” meg kell tanulnia angolul. Amerika és önmagában véve az egsz nyugati világ sokkal inklzívabb, mint a keleti blokk. Sokkal inkább a tehetség számít és nem az ismerősök, vagy az hogyan tudunk beszélni. A pankráció a szórakoztatásról szól. Nakamurán sokan szórakoznak. A mic skill gyenge. És? Lehet rajta javítani, ez könnyebben tanulható, mint a pankráció másik fontos, fizikai területe. Ezzel szemben Mahal? 100 éve a pályán és néhány szteroid tabláttától eltekintve sokat nem mutatott eddig és nem is fog tehetség tekintetében. Viszont nagy szerencséjére kanadai, ahol gyerekkorában tanulhatott angolt és franciát, valamint a szülei nyelvét egyaránt. Ha most jött volna Indiából SOHA nem kapott volna övet, de még szerződést sem. Egyetlen ami miatt ott lehet a származása és a cég nyereségvágya. Ez utóbbi mellesleg nem éppen úgy alakul, ahogy Mahallal tervezték. India alapjában véve szegény ország, a WWE meg drága.

  Lehet ezekkel a tényekkel vitatkozni, de nem érdemes.

 10. Teljesen igazad van 👌 amit az sd-n művelnek az olyan mintha a raw-n slater megverné brockot és ő lenne a universal bajnok..kb ennyire lenne hiteles mint most mahal és nembaj ha valaki nem ismeri nakamurát nézzen csak utána jobban megéri mint a turbános múltjáról videót nézni 😂

 11. Nem rossz heel, nem.itt a gond. A gond ott van, hogy nem hiteles bajnok. Mondj bármit, nem az.
  Viszont abban igazat adok neked, hogy Nakamura nem az igazi. Nekem sem. Leszarom a vonaglast, meg hogy csúnya. Egyszerűen nem tud beszélni és nem jön át sajnos a csávó. Ettől független sajnos lehet jobb bajnok lenne. Legalább lehetne pár fasza 5 star meccs.

 12. Végre valaki!
  Ami Mahalt illeti, ha tisztán nyerné a meccseit, akkor tényleg hiteltelen lenne, mert előtte mindenki elverte. De a testvéreket mellé tették és csak onnantól kezdve lett sikeres, egyedül nem is nyerne meccset, meg mindig csal, szóval így szerintem ok.

 13. Ott a gond, hogy vak vagy. Heelnek megfeleloen van felepitve, de hirtelen es mindenfele racionalitas nelkul. Egy rakas urulek ez a helyzet igy.

  Irhatsz akarnit rola, de ez van es ez lesz. Mahal soha nem lesz hiteles ebben a szerepben, es ha esdig nem jott eloba tehetsege, akkor ezutan mar nem is fog. Nem rossz heel, nem csak jobber, de tehetaegtelen is azokhoz kepest akiket eddig igy, vagy ugy de legyozott.

 14. A két sing tesó ide édes kevés, ha a fél roster kijönne, végigverné Mahal ellenfelét, majd a végén diadalmasan ráfeküdne, még akkor sem lenne hiteles, az amit vele csináltak.

 15. Meg punkhoz és rollinshoz hasonlítani hát nem is tudom….inkabb csak hagyjuk szerintem ezek szerint nem ért annyira a témához mert akkor tudná hogy ezekhez képest mahal nulla minden téren

 16. ….hát hol is kezdjem? Mahalnak hirtelen mindenki hogy örül…..előtte meg azt se tudták hogy az ki….én most se tudom pedig elég régóta követem a WWE-t. Annyi rémlik hogy mindíg megverték percek alatt…meg volt vmi csapatba ahol szintén szarráverték. Aztán most hogy ittvan nála a WWE bajnoki öv…csak azt látom hogy a két csicskása nélkül nem megy semmire…azta kurva….ilyen hiteles bajnokot….senki sem tett le ennyi mindent,hogy ő legyen a bajnok….na jó…Mahal egy vicc,telicsulázza a mikrofont,a feje mint egy pofánbaszott bullterrier,lábai olyanok mint Pumped Gabónak,felsőteste mint egy szteroidos köcsögnek. Felháborító,míg mások éveket küzdenek azért hogy bajnokok legyenek,ez egy hónap alatt bajnok lesz,és hirtelen a veretettből veretlen lesz. Sok hülyeséget csinált már a WWE, de ez mindennek a teteje. A WM-en meggyalázzák és most bajnok hát vicc…és még Nakamurát szidják…aki a WWE előtt is akkora sztár volt hogy az valami hihetetlen, azért hozta ide a cég is, mert tudták ha őt megszerzik, akkor itt robbani fog mindenki. Komolyan az a legnagyobb baj hogy nem tud beszélni??? Lesnar meg meg se szólal, nincs is jelen,és ő nem is Japán. Kibaszott nagy forma Nakamura, az egyik legjobb akit valaha láttam, ő már bizonyította,hogy kijár neki a WWE bajnoki öv,csak utána kell nézni,háborúkat nyert a ringekben,ismétlem NYERT,nem két perc alatt szarráverték. Semmi baj nem lenne, ha felépítették volna, de így ahogy csinálták ez felháborító.

 17. nevetséges, meggyalázták a wwe címet, viccet csináltak azokból a nagy bajnokokból, akik jelentőséget adtak neki.

 18. “telicsulázza a mikrofont,a feje mint egy pofánbaszott bullterrier,lábai olyanok mint Pumped Gabónak,felsőteste mint egy szteroidos:”
  ennyi vége kiégtem 😀

  végre látok olyan kommenteket már akik nem dicsőítik Lesnart, a mic skilljével még semmi bajom mert Heyman eladja na de nekem már agyamra megy ez a Suplex Citys “inring”. Persze szíve joga mindenkinek eldönteni mit imád meg kedvel de nekem valahogy nem jön át ez az egész kapja a milliókat 5-10 perces meccsért ahol elhasznál 10-20 suplexet és ennyi. A csávókámnak nagyobb a füstje mint a lángja én a Dean elleni WM32-es meccsen orroltam meg rá de nagyon csúnyán így Lesnar úgy Lesnar jaj Lesnar jön Lesnar megy ezt fogja csinálni Deannel a NO DQ meccsen meg amazt és lófasz se volt az egész. pedig aztán Dean ellen ment és tudjuk hogy azzal az emberrel miket meg nem lehet csinálni a mostani SS meccs is amiatt volt élvezetes mert Strowman mindent széttört vele semmi másért majd egyszer csak visszajön F5 vége…-.-” pedig ahogy beharangozzák a “The Beastet” 1000 féle képen tudná szétszedni az ellenfeleit de mi megy mindig Suplex Suplex Suplex…kicsit már belefáradtam Mr. Onlysuplex meccseibe…

 19. Csak vigyázz mit írsz mert a végén kreatív írok a valóra váltják. 😀

 20. Jaja! olyan magasságokba emelte hogy hogy hozzá képest Undertaker, Cena, HHH stb… jobberek mi meg hülyék vagyunk mert így látjuk.
  Ugye ezt te se gondolod komolyan?

 21. És az év végén összeállna a 3MB már látom is Jinder wwe bajnok, Drew nxt bajnok, Slater universal bajnok 😀
  ÉS ELLENÜK JÖHETNE A SHIELD 😀 :”D

 22. Mutasd meg azt a mondatot, ahol azt írtam h HHH,Cena,Taker jobberek. Ja, hogy nincs olyan? köszi.
  Csak annyit mertem leírni, hogy Jinder meglátásom szerint szórakoztató bajnok, míg Nakamura semmit sem mutatott. De akkor linkeljetek nekem egy jó 5 star nakamura meccset, hadd lássak én is valamit már. A youtube sajnos nem ajánl videókat a másodosztályú szervezetektől. :/

 23. Nekem nem lenne bajom Jinder-el, ha felépítették volna, mondjuk egy interkontinentális bajnoki feudva, vagy egyéb volt bajnokok ellen, akkor azt mondanám hogy igen, kijár neki az öv,de így botrány. Lesnar meg hát a UFC-ben se éppen The Beast meglehet nézni jópár meccsét hogy verik szájba hogy aztán a seggén keresztül kell a fogait kiszedni. Na de a témánál maradva, miért pont Cena? És ha pont Cena, akkor kivel jönnek a feudok addig amíg John vissza nem tér a forgatásból? Lesz megint Orton vagy Nakamura? Vagy esetleg Tyler Breeze vagy Aiden English??? Cena jó, oké, elismerem az egyik legjobb, de miért mindíg ő? Hogy aztán hetek múlva meg ráadják másra?

 24. Én most vissza olvastam amit írtam de Cena-t meg se említem 😀 Mi van vele ?

 25. És Jinder mit mutatott fel a hét év alatt?
  Ja bocs lehet, hogy én egy másik wwe-t néztem, de abban ő egy utolsó jobber volt, akivel meggyalázták a wwe övet.

 26. Sok szeretettel a 2. OSZTÁLYRÓL:

  Ha ez nem győz meg akkor semmi. Persze nem úgy hogy most utálnod kell Mahalt nem beleszólok hogy mit kell kedvelned és mit nem de Nakamura akkor is nagy név a bizniszben és az hogy itt hogy használják az már nem az ő vétke.

 27. Nem akarok belekötni már tényleg, de #firenakamura vagy darangy vagy mi votl a nickneved, de te tényleg nem érzed, hogy OLTÁRI NAGY HÜLYESÉGEKET ÍRSZ és kb. mindenki az ellentétes véleményen van? 😀

  “Mert olyan magasságokba emelte az övet, mint amikor CM Punk vagy Seth Rollins volt a bajnok.” Milyen egekbe? Hogy a US övet kezelik main eventként és a WWE öv szerepel mid cardban vagy mire gondolsz? Vagy arra, hogy tavaly Rusev aki Enzoék ellen feudolt odavette magának pincsikutyának most meg ő osztotta az észt Rusevnek?

  Az, hogy Nakamurát már hetek óta itt ócsárolod már kezd unalmas lenni, ne haragudj, de ez téged minősít, hogy még egy meccsét se tudod, hogy egy meccsét se láttad a főroster előtt, hogy melyikre érdemes rákeresni, kivel voltak feudjai és ha most nagyon megerőltetem magam az NXT-ben talán
  a töltelék meccseken kívül, egy rosszabb hangsúlyozom ROSSZABB meccse volt az utolsó Roode elleni, mert kb ugyanazt a bookot szedték oda elő, ami az első meccsükön is volt. De ott van még a Zayn elleni gigameccsük, Bálor, Joe stb. Ha csak Japánra gondolok én is egyből a Styles elleni ugrik be, de aki 3x IWGP bajnok az valamit tud nem? Ennyi erővel akkor Styles is szar, mert ő még NXT-be se ment hanem kb a tavalyi WM óta csak címmeccsben és main eventben szerepel és hát akkor ő se tett le semmit az asztalra ami jogosultságot adott volna neki, hogy Reigns ellen címmeccsben szerepeljen azonnal. Ott is Mahalnak kellett volna AKIT UGYE MÁR EGYSZER KI IS RÚGTAK, MERT ANNYIRA OCSMÁNYUL JOBBER VOLT, HOGY MÁR ARRA SE KELLETT NEKIK.

  Bevonulása meg, hogy néz ki ez most komolyan szembeállítod Mahal pofájával és felszúrt testével? 😀 Heel persze csaljon, hiszen azért heel, de legutóbb mikor Ortonnal meccselt és a két kis talpnyalóját kivették mellőle mi is történt? Ja tisztán nyert Orton értem.

  Egy ok van amiért bajnok lett és a pletykákból valóság lett, hogy a WWE-nél valakik kitalálták, de jót fog tenni az indiai piacnak ha bajnokot csinálnak belőle és májusban beharangozott indiai túrán majd mutogathatják, hogy mekkora bajnokuk van. Igen csak látva a TNA eszméletlen felesleges indiai túráját dobták az egészet kútba mennek helyette JAPÁNBA, Ausztráliába és Kínába. Mahal időkkérdése és remélem húz vissza mid cardba, vagy jobberfalvára is mehet felőlem, aztán nehogy tévedjek és Nakamurát eltemeti a WWE egyetlen kritikája miatt, hogy nem tud angolul normálisan promozni. :/ Na mindegy istenítsd továbbra is Mahalt a legjobb heel WWE bajnok akit a WWE valaha is látott.

 28. “Hogy a US övet kezelik main eventként és a WWE öv szerepel mid cardban vagy mire gondolsz? ”
  Te miről beszélsz, haver?:D biztos a smackdown-t nézted? Attól hogy a főmeccs a US övért volt az adásokon, még nem jelenti azt h a WWE öv midcardnak számít.Azért volt az a főmeccs, mert a bajnoki címért zajlott. Ohhh my god. És még én írok nagy hülyeségeket.

  Styles teljesen más volt. Nem nyert semmit sem az elején, feudokkal építették fel, ahogy Nakamurát is kellett volna. Aztán egy brutál jó feudja volt Reigns-el, Cenával, aztán Ambrose-zal hónapokig jó meccset hozott, ez jelenti azt, hogy megérdemli.

  Igen, lehet mondani h Jinder is nagyon fel volt építve blablabla, de pont ez volt benne az érdekes, a kiszámíthatatlan h megmerték tenni bajnoknak, és azóta kapja rendesen a reakciókat, időnként cheer-t is, akkor mégsem olyan rossz az ember:D és éveken át dolgozott a cégnél, igen jobberként, de az is munka. Hétről hétre ott volt, csinálta. Ennyi múlttal már kiérdemelte a címet. De nyilván nem Jinder a legjobb, ezt sosem állítottam. Annyit mondtam, hogy szórakoztató.

  Egyébként ha ti hetekig írjátok h jobber mahal, én miért ne szidhatnám akkor Nakamurát?

 29. “Attól hogy a főmeccs a US övért volt az adásokon, még nem jelenti azt h a WWE öv midcardnak számít.”
  hát DE!
  “Ennyi múlttal már kiérdemelte a címet.”
  teljesen igazad van, minden jobbernek, övet kell adni
  “Hétről hétre ott volt, csinálta”
  hát NEM
  mégcsak nem is szerepeltették, annyira fontos volt ezideáig, hogy még jobberként is csak idénymunkás volt
  De igen nyilvánvalóan azért boozák őt ki mert jó heel, mi is azért szidjuk, még véletlenül sem azért mert meggyalázták a wwe övet ááá nem dehogy is.
  A universal övet is Slaternek, vagy ami mégjobb, szerintem inkább curt hawkinsnak kéne odaadni, melléraknának két kis verőembert, kapna pár szteroidkapszulát, és máris hiteles universal bajnok lenne azzal a zsinórban 100 vereségével nem? 😀
  Mintha a falnak beszélne az ember.
  Igen érdekes, volt hogy a jobber kapta az övet, ez volt a wwe cím és a wrestling fekete napja, a jobber, aki a származása miatt a következő héten már bajnok, de persze nyilván enm ezért boozzák, hanem azért mert olyan jó heel, mi is csak azért szidjuk.
  Sőt szerintem az is véletlen, hogy pont akkor fedezték fel a rejtett tehetségét, mikor Iniában akartak terjeszkedni.
  A világ szégyene hogy övet kapott.

 30. Ennyi erővel foghatták volna az övet és le is húzhatták volna a wc-n

 31. Szerintem engedjétek el amúgy amennyire védi mahalt nekem gyanús hogy ő vince 😂😂😂

 32. Bakker, ezt még El Torrito is lenyomta!! Nézd meg a videót kicsit lejjebb. Erre nem is emlékeztem. Nagyon nagy!! Torritot bajnoknak.

 33. 😀
  Ha mindenki címmeccset kapna, aki az utóbbi hét évben lenyomta Jindert, akkor bárki jöhetne.

 34. Birom, hogy mennyire okosnak érzitek magatokat:D kétségbe akarjátok vonni egy olyan üzletember döntését aki mar hosszú évek óta a a wwe élén áll. Vince azt az üzleti döntést hozta, h Jindert teszi bajnokka, nyilván nem ok nélkül. Es nem, nem csak India miatt. Es most ti, pár random fórumozó megmondjátok h huu milyen rossz döntés, jobber jinder stb. Nem akarok senkit megsérteni, de Mcmahonnek majdnem biztos hogy sokkal nagyobb tapasztalata van az üzleti életben, mint nektek. Tudja hogy mit tesz es hogy miért. Ha olyan rosszul mennének a dolgok, higyjétek el mar nem lenne bajnok. Lásd Baron Corbin, egyik pillanatról a másikra vesztette el a táskáját es valószínűleg rossz időszak vár ra, csak mert megingott benne a bizalom. Ha nem hozna Mahal a lovet akkor szerintetek meg mindig hagynak bajnoknak? Kizárt.

  Ja igen El Torito elverte, en igazából jót nevettem rajta. Amúgy sem érdekel senkit ez az 1000 éves felvétel 😀

  Az Aj vs Nakamura meccset is megnéztem, es kb. Aj miatt volt az egesz meccs jo, miatta pörgött. Nem lattam semmi különlegeset Nakamuraban itt sem :/

 35. pont ezért küldtem hogy lássa mindenki a nakamura mahal különbséget 😂😂

 36. Lényegtelen, hiszen te mindenkinél okosabb vagy.
  Az a felvétel 1000 éves?
  Meglehet, hogy nem mai, de az ő múltjában CSAK is kizárólag ehhez hasonló felvételek vannak.
  Vince már szenilis, nem tud épkézláb döntést hozni, nem lehet mással magyarázni, hogy csak úgy ráadta Jinderre az övet.
  Persze sokkoló volt, a mai napig az, de nem jó értelemben, beszennyezte az övet, az Indiai piac miatt, mert IGEN csak is e miatt van ott ahol most a SZÁRMAZÁSA és NEM a tehetsége miatt, nem tudom te mit látsz benne, de ha olyan tehetséges lenne, amilyennek lefested, akkor miért csak most fedezték fel?
  Miért kapott ilyen hirtelen övet?
  Miért nem kezelték már az elejétől úgy, mint a jövő világbajnokát?
  Megmondom én, hogy miért, azért, mert akkor még nem volt tervbe véve az indiai terjeszkedés, Vince ezzel a húzásával eladta a wwe öv hitelességét.

 37. Valoszinuleg a Vince McMahon tobb uzleti tapasztalattal rendelkezik, mint itt mi osszesen. Viszont ez nem egyenesen aranyos azzal, hogy jo donteseket is hoz. Ha kb. a fel vilag baromsagnak tartja a dontesedet, akkor azert illene elgondolkodni, hogy megisi mi a franc is tortenik korulottem.

  Nem allitom, hogy minden dontese rossz, vagy jo. De ez nem egy rossz dontes volt, ez egy FOS dontes volt.

  Ha olyan sikeres lenne anyagilag a dolog akkor nem fujtak volna le az indiai turat! Az egyetlen dolog amiert rajta ban meg az ov, az pedig a remeny! Csak eppen nem tudom miben remenykednek. India egy szegeny orszag. Egy WWE polo kis tulzassal egy havi fizetes. Nem fogjak tomegevel vasarolni. Nem lesz oriasi a nezettseg sem, hiszen a TV dijat is fizetni kell, az sem keves. Ok inkabb letoltik, vagy nezik ehhez hasonlo oldalakon.

  Remenykedni azonban lehet. Talan egyszer beindul… Csak eppen az is merlegelni kell, hogy kozben mit veszitenek. Hitelesseget, nezoket, bevetelt, stb… Es ez az amit az oreg mar nem tud felmerni!! En magam pl vettem mar par “official” dolgot toluk. Es tobbet nem veszek semmit amig Mahal a bajnok. Nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel a vilagon. A vilag nyugati felen elve a vasarloerom is talan nagyobb, mint mondjuk egy atlag indiai embere.

  Es amig a WWE vezeteseben is olyan vakok ulnek mint Te, vagy eppen csak mar le sem szarjak, mit csinal az oreg, csak a tulelesre jatszanak, addig sajnos nem lesz valtozas. Veszitik a nezoket, csokken majd a nevetel, tehetsegek mashol keresik a boldogulasukat, stb…

  Szoval igen messzire vezet ez a hirtelen jott Mahal uralom. Egy jobber majmot hirtelen legyozhetetlen bajnokka tenni csak a szarmazasa miatt, minimum megkerdojelezheto hitelessegu dontes, de inkabb ki..szott nagy baromsag. Es ezt nem latod Te, a Bologato Janosok a vezetosegben, stb… kozben nezoket veszitenek es ami talan meg fontosabb, a ceg fo termekenek a hitelesseget!! Amivel hosszu tavon assak ala az egesz birodalmukat ertekeit…

  Szoval igen, jo heel Mahal es tehetseges is, megerdemli az ovet, es cseppet sem lesz negativ a hatasa a cegre. Bravo. Orulj neki, elvezd ezt a szart amit Mahal uralomnak nevezunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.