ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Orton és Nakamura főmeccse minden szempontból eredményes volt

1 min read

A felek egy kitűnő főmeccset birkóztak kedd este, amikor is a WWE Bajnoki öv első számú kihívói joga volt terítéken. Nakamura végül nagy nehezen bevitte a Kinshasat, melynek segítségével kvalifikálta magát a Hell In A Cell-re. 

Az összecsapást követően arról szóltak a hírek, hogy mindkét Szupersztár nagy elismerésben részesült backstage a nyújtott teljesítménynél fogva.
Ezen felül megérkezett az adás nézettségi mutatója, aminek értelmében a két gigász képes volt feljebb tornászni a hét nappal korábbi adatokat.

Orton-nal egyelőre nem tudni mi lesz a folytatásban, Nakamurának ellenben egyenes útja van a brand következő PPV rendezvényére Jinder ellen.

27 thoughts on “Orton és Nakamura főmeccse minden szempontból eredményes volt

 1. Nekik az övért kellett volna meccselniük, e helyett azért küzdenek, hogy jegyet váltsanak Mahal ellen, akiről pár hónapja még azt sem tudták, hogy egyáltalán létezik.
  Kész vicc.

 2. Mikor látunk tőled egy kommentet, ami nem Mahalról szól?

 3. Amint vége ennek a jobber király uralmának, aki a semmire kapott övet.
  Nem tehetek róla utálom, hogy meggyalázták az övet, utálom, hogy számos legendás pankrátor, számos legenda nem kaphatta meg az övet, de ennek odaadják mert indiai.
  Ez megbocsájthatatlan, még akkor is, ha Indiát elkezdte érdekelni a wwe.
  Szánalmas, viccet csináltak az övből, de ha már a témánál vagyunk áruld már el nekem kedves davanagy vagy firenakamura vagy mi a neved, hogy te mit látsz ebben?
  Azt mondod, hogy színt visz az adásokba, holott mióta ő a bajnok a fő sztorik a us cím köré bonyolódnak.
  Azt mondtad olyan “magasságokba” emelte az övet, mint Seth, vagy Punk, holott az ő u alaibi uralkodása köszönő viszonyban sincs az övékkel.
  Azt mondtad jobb bajnok, mint Randy.
  Nem tudom, hogy trollkodsz, vagy tényleg ennyire nem vagy képben, de ők azért lettek bajnokok, mert ők TEHETSÉGESEK és megérettek a címre, ők jelentőséget adtak a címnek, a te legendás maharajád meg csak a BŐRSZÍNE miatt van ott ahol.
  Arról meg ne is beszéljünk, amit a ringben művel, össze sem lehet hasonlítani Randyvel.

 4. A promoi is csak azért olyan hitelesek, mert a közönség elkezd boozni, mielőtt megszólal, ha nem tenne semmit, akkor is kifütyülnék a világból.

 5. Annyira mégse rossz bajnok, ha ekkora utálatot vált ki az emberekből (belőled is), az mindegy, hogy milyen okból. Egy top heel akkor jó igazán, ha mindenkinél jobban rühellik és mivel manapság divat lett a negatív karakterek golyóinak nyaldosása és a babyface-ek kifütyülése, ezért nem volt más választásuk és kénytelenek voltak ráadni az övet egy tehetségtelen jobberre, mert így lesz miért utálnunk őt. Régebben minden heelt kifütyültek az emberek, pedig tudták, hogy a pankráció megrendezett, de akkoriban még szórakozni akartak és szerették beleélni magukat a sztorikba, nem pedig a professzorosan mesteri wrestling szakértőt játszották..

 6. Egy Triple Threat Hell in a Cell meccset megnéztem volna a PPV-n. Szegyen mâr ez a Maharaja..

 7. Ortontol nem láttunk semmi különlegeset 2009 óta, látod en meg ezt nem ertem h mit látsz Randyben. Mar ő sem mai gyerek, közelít a 40hez, ahogy írtam árnyéka önmagának. Ez mar nem rola szól, a maharaja korát éljük, te csak a wwe univerzum apró töredéke vagy, nem fog csődbe menni a cég ha te nem nézel Sd-t, csak mert nem tetszik a jelenlegi bajnok.
  Styles öve meg olyan fontos hogy minden heten megvédi:Dddd
  Egy igazi bajnoki öv elmondom neked h egy hónapban egyszer kerül megvédésre PPVken, ez adja meg az értékét. Persze amit AJ csinál, tényleg kiraly, de hogy lenne mar az a main öv?:Dd

 8. Most nem mint talan az egyik legnagyobb orton fan szolalok meg hanem olyan aki mar evek ota nezem a wwet es meg egyszer sem volt olyan semmire kelo bajnok mint a “nagy maharaja” meg Brock is sokkal jobb nala pedig jo hogyha 1 evben 5szor latjuk bunyozni.Ja es hogy Rendy 2009 ota nem tett le semmit az asztalra hat baratom akkor jo par adast kihagytal 2009 ota de mindegy.

 9. Igen igen hölgyeim is uraim a logikus érvek: jinder jó bajnok, orton szar, mindenkinek tesik jiner csak nekem nem 😀
  Szánalmas vagy, egy nyomorék kis troll.

 10. Hat persze csak Jinder a legjobb es mindenki aki mas gondol azt elkel kuldeni a faszba es minden mas pankrator akik 1000szer tobbet ert mint jinder egy nagy fos #eljenamaharaja

 11. Azért vagyok troll, mert kevelem Jinder Mahalt? OKÉ
  Egyébként sehol sem írtam, hogy Jinder a legeslegjobb…
  És amit Ortonról írtam – néhány meccset leszámítva – sajnos igaz.

 12. Nem vagy képes logikus érveket felmutatni, hogy miért jó hogy ő a bajnok, csak mondod a magadét.
  “ez van a maharaja korát éljük és ez jó”
  De mért jó?
  Semmiért, szánalmas.
  Amit meg Randyről ítál…
  Nem tudom hol élsz, de a napjaink legjobb előadói közé tartozik, és a ringben még mindig kevesen veszik fel vele a versenyt, a te nagy Mahalod meg pláne nem.

 13. Ez az ember konkrétan a semmire lett bajnok, ráadásul tök tehetségtelen, és EZÉRT olyan sikeres a heel karaktere.
  És ez RAJTAD kívül senkinek sem tetszik.

 14. Azért utálom mert érdemtelenül lett bajnok, nem azért mert heel.
  Ha face lenne, akkor talán még jobban utálnám.

 15. Mert neked aztán nagyon komoly érveid vannak, 2 hete ugyanazokat írod:D
  Rajtam kívül senkinek sem tetszik?
  Hallod ezt a reakciót? Skandálják is a videó végén h Jinder. Meg a kommentszekcióhoz is legörgethetsz.

 16. Az egész világon 2 hely van ahol éltetik India és Kanada grat.
  Igen nekem legalább vannak érveim érdemtelenül lett bajnok, tehetségtelen, évek óta itt van és mindenkinek lefeküdt, majd egyik pillanatról a másikra bajnok lett, mert Indiai, nem érdemelte meg.

 17. De nekem már elegem van..
  Minek vitatkozok én veled?
  Tudom, hogy nekem van igazam, távolról sem állt készen az övre, viszont ennek ellenére az indiai piac vevő volt rá.
  De ez az életben nem lesz hiteles, mindegy hogy mit írsz, vagy mit linkelsz be érdemtelenül lett bajnok, nem volt kéznél más indiai, aki tudja a nyelvet.

 18. Maradjunk annyiban, hogy lófasz közöd nincs a WWE történéseihez. Ha lenne egy kicsi is , nem írnál hülyeségeket.

 19. Amúgy félreértés ne essék, kedves #RKO, én is veled értek INKÁBB egyet (habár az igazság valahol kettőtök között van, de inkább feléd billen a mérleg nyelve), ugyanis az tény, hogy nem építették fel Jindert, és 99%-ban az indiai származása miatt lett bajnok, ahogy az is tény, hogy SOHA nem lesz még a közelében sem AJ-nek, NAKAMURÁNAK, (aki egy KIB@SZOTT LEGENDA) Ortonnak, vagy akár az oly sokat szidott és sok helyen gyűlölt (például általam is) Reignsnek, vagy Cenának.
  Viszont tény, hogy nem rossz előadó, és a ringben sem botrányos.
  Mondjuk szerintem annyira tehetséges nincs, hogy egy main eventet elvigyen, de egy mid card bajnoknak jó lenne.

  Viszont ezt a minden poszt alatti értelmetlen Mahal szidást végképp nem értem, erre semmi szükség nincs, és unalmas nézni hogy ti ketten töltitek ki a komment szekciót. Meggyőzni úgyse fogod tudni az amúgy eléggé provokatív nevű #firenakamura nevű emberkét, az értelmetlen vitázásnak meg tényleg semmi értelme nincs, ráadásul csak te b&szod fel magad rajta.

  (Amúgy What?!, komolyan azt írtad, hogy mindegy milyen okból utálják? Nem rohadtul nem mindegy 😀 Megnézném, hogy működne FACEKÉNT. Ha úgy kapná azt az imádatot, mint ahogy most az utálatot, akkor elismerném, hogy érti a dolgát.)

 20. Nem magával Mahallal van itt a baj, hanem a körülmények és az ok amiért bajnok lett. Mert mint heel jó mindig is az volt, de azt ellehet ismerni,hogy akkora bajnok sose lesz mint CM Punk, John Cena,Randy Orton, stb…Magát a karakterét ha úgy építik fel, hogy mindenki azt mondhassa hogy igen Mahal már lehetne bajnok. De maga az ok, az elfogadhatatlan.

 21. Kedves Istvan toth es firenakamura rajtatok meg nehany idiota embereken kivul mindenki tudja hogy Mr.Mahal csak azert lett bajnok mert Indiai de mint azt lehet mar olvasni ez az egesz ment a wcbe mert indiaba sem voltak vevok mahalra es nem ugy gondolom hogy rko az aki nem ert a wwehez hanem inkabb ti jinder fanok.De az a gond hogy ezt az egeszet hiaba irtam ugysem ertitek meg.

 22. Kedves TheElite26. A hozzászólásom egyenesen a firenakamura nevű segghülye emberkének ment az agyrákot előidéző kommentjére válaszként. Ha a komment szekcióban nem így tűnik fel, azért elnézést kérek, de a célzott részemről egyértelmű.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.