ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Triple H szerint nyitva áll az ajtó Khali előtt

1 min read

Mindenre van megoldás. 

A korábbi WWE Bajnok a Battleground főmeccsén volt látható, és villámjelenésével biztosította a címvédést Jinder Mahal számára. Azóta se láttuk, de bizony sokakban merül fel a kérdés, hogy lesz-e valamikor újabb visszatérés.

Triple H a News 18-nak adott interjúja során kapta meg az erre irányuló kérdést. Mutatjuk is, hogy mit felelt rá:

Great Khali egy legenda a cégben. Mindig nyitott a WWE-re, mi pedig örömmel biztosítunk lehetőséget számára a jövőben, ha ez ténylegesen olyasmi, amit tenni szeretne.

A Khalival kapcsolatos spekulációk nyilván csak erősödhetnek, hiszen Mahal egyrészt a Universal Bajnok Brock Lesnar ellen készül, másrészt decemberben indiai turné, amelyen azért több mint valószínű, hogy az óriás is felbukkan majd.

45 thoughts on “Triple H szerint nyitva áll az ajtó Khali előtt

 1. Csak ezt ne…a leghaszontalabb nagyember kb a cég történelmében a finishere meg még mindig az egyik legrosszabb befejező valaha…
  A wwe inkább azzal foglalkozzon hogy rendesen bookolják az nxt-ből felkerülőket aztan nem kéne legendákat visszahivogatni hanem gondolva a jövőre lassan alakíthatnanak ki új legendákat a jövőnek de a wwe ennyire nem előrelátó… 🙁

 2. Brock megtörte a streaket.
  Olyan nincs, hogy jobbermahal bármilyen módon legyőzze, jöhet Khali, vagy a két csicska, itt suplex city lesz:DD
  Mahalka India miatt lett bajnok, de ott se kíváncsiak rá, így konkrétan semmi okuk rá, hogy tovább pusholják, mivel
  #jinder’scan’twrestle 😀

 3. Hát szerintem se engedi brock egoja se hogy bármennyi pénzért is hagyja magát plusz a pusztító karakternek is ellent mondana és nem utolsó sorban elég hiteltelen lenne főleg hogy szerintem mahal fel se birja emelni 😂

 4. Most képzeld el, hogy beadja neki azt a khallasnak csúfolt full nelson slamet :DDDDDDDDDDDD

 5. Hát max ha brock nagyon eladja a mozdulatot hogy hiteles legyen de amugy…😂

 6. Bírnám, ha ő is visszatérne. Mekkora állat nézzetek rá, kegyetlen. Ilyenek kellenek a céghez. Elpusztította Ortont, utána azthittem feud lesz köztük, de végül eltűnt pedig Jinderrel jó párost alakíthatnának. Lesnar Jinder meccsen mondjuk visszatérne, legyengítené Brockot, aztán a Maharajanak már nyert ügye lenne.
  Képzeljétek el, ha Jinder úgy osztaná a khallas-okat mint ahogy Brock szokta a suplexeket áhhhh:DDDDDDDDDDDD

  Egyébként Mahalnak nem új, hogy nehézsúlyúak ellen kell harcolnia.
  Emlékeztek a legendás feudjára Rybackkel? Najó, ott még jobber volt 🙁 de ezt akkoris rohadt jó nézni. Ahogy kifigurázza Ryback-et:D:D:D:DDDDD már itt látszott, hogy van színészi tehetsége:

  És aztán a végén a két senkit hogy elverte. Látod Rusev így néz ki egy igazi accolade.

  Nem mellékesen megjegyezném, hogy a Maharaja már 159napja WWE Nehézsúlyú világbajnok!

  #maharaja #159 #khallascity

 7. Úristen elvert két senkit? Hatalmas taps neki ennyi is a képessége Xd
  Szerintem te amugy fokozatosan kezdesz megőrülni legalábbis ez tükröződik az írásaidon…xd
  Az a baj hogy mahal max ha egyszer majd beadja a finisherét ha brock segít neki aztán többet fel se emeli a marharaja csak az injekciós tűit
  Jaj és rusev csizmájában tobb tehetség van mint a turbános viccben úgyhogy higgadj le 😂😂😂

 8. Aztán csodálkozol hogy mindenki beszólogat és utálja Jindert most is lealáztad Rusevet pedig én bíróm egész jó lehetne ha kreatív csapat kezdene is vele valamit.

 9. Olyan érdekes, hogy egyszer sem kaptam még eddig választ tőled…vajon miért…
  Írtad múltkor, hogy mi is a gond, provokáció a “hozzászólásaidban”? Hát, az kisfiam, amilyen stílusban te itt fröcsögsz. Hiába nem sértesz fórumszabályt, de van egy hivatalos netikett is, vagyis, hogy megfelelő stílusban nyilvánulunk csak meg az online felületeken…és ezt, ha valaki nem tartja be, azt bizony szankcionálni kéne…nyilván nem kitiltással. És ezt nem értik meg a különböző fórumokon az ilyen agyhalottak, mint amilyen te is vagy. Amikor meg megkapják ezt, még nekik áll feljebb, meg elkezdenek anyázni…
  Hát igen, már megint azt nézed, hogy hogyan is lehetne kiskapukat felhasználva győznie a hiteltelen “bajnokodnak”, mert te is pontosan tudod, hogy rendes, fair küzdelemben semmire sem menne Lesnar ellen, még a két kis takonypócával sem. És emiatt leszel te is, meg a kis bajnokod is hiteltelen.
  Én ezen a linkelt videón inkább azt láttam, hogy mikor Ryback felemelte a két “senkit”, a Mahalodnak kikerekedett a szeme, mert gondolta magában, hogy ő sérvet kapna ettől. Rusev pedig igazi Accolade-eket adott, nem úgy, mint a videón, nyugodtan meg lehet nézni, amikor szinte teljesen átfordította Kalistót például, csoda, hogy nem sérült meg valamelyik csigolyája.
  Az pedig, hogy folyamatosan megjegyzed, hogy hány napja bajnok, inkább a szégyenlistára kéne feltenni, nem pedig a WWE öv listájára.

 10. Ha Khali jön, akkor nem 2 hanem 3 perces meccs lesz. De mindenképpen Brock nyer. Elfogultság nélkül írom.

 11. Persze, hogy ő fog, nem kérdés.
  Ezek az interjúk csak azért kellenek, hogy az emberek túlgondolják a dolgokat.
  Hogy majd most biztosan visszatér Khali, és India miatt majd Brockot is lefektetik Mahalnak.
  De ez egyszerűen nem történhet meg.
  Brock karaktere konkrétan a legerősebb a jelenlegi rosterben, Goldberg is csak azért győzhette le, hogy azután a feudot és az övet Brock nyerje meg.
  Ez egy egy meccses kis semmiség lesz, nem lesz visszavágó, mivel külön brandben vannak.
  A most még Reigns sincs azon a szinten, hogy megverje Brockot, nemhogy Mahal.
  Ha India teljes lakossága bejönne, hogy lefogják Brockot még az is kevés lenne, ahhoz, hogy egy Jinder Mahal szintű viccbajnok lenyomja.
  Sima kiruccanás lesz suplex citybe.

 12. Már megbocsás te hol élsz?? Strowmannek nem engedték meg hogy megverje és Strowman nem gyenge karaktere sem volt és hetekig alázta Lesnart, sőt tovább megyek még Samoa Joe sem verhette meg. Lesnar megverte Takert, Streaket tört szerinted hogy nézne ki aki 6 évig jobbolt a WWE ben hirtelen vicc bajnok lett és a legdominánsabb karaktert jelenleg a WWE ben kifektetné??? Még índiában sem kíváncsi rá senki se és ez már eléggé cikki lehet.

 13. Biztos érdektelen volt a kommented és azért nem reagáltam.
  Egyébként vicces, hogy itt beszélsz a fórumetikettről, aztán a következő mondatodban már agyhalottozol:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Amúgy nagyon el vagy tévedve, haver. Attól, hogy gyengére van bebookolva Jinder, még nem hiteltelen. A hozzáértésededben van némi kivetni való :/ Rengeteg gyenge menekülős heel bajnok volt már a WWE történelme során és ők sem voltak hiteltelenek. Nyilván azért vetettem fel Khali visszatérését, mert jót tenne a üzletnek és jó párost alkotnának Jinderrel. Ideje lenne, hogy valaki jól elverje már ezt a ghost championt és erre Jinder a legalkalmasabb ember, Khali segítségével.

  Amúgy Mahalnak azért kerekedett ki a szeme, mert jó előadóművész és ez volt a szerepe, hogy meglepődjön. Nem mintha olyan nehéz lett volna az a két jobber, Mahal is simán felemelte volna őket.
  Ő is durván kajál és edz.
  És még valami: Az az accolade nem Rusev miatt volt jó, hanem Kalisto miatt, mert olyan hajlékony. Jól adta el a mozdulatot. Bulgária szégyenének köze sem volt az egészhez.

 14. Hagyjuk már.
  És kajak nem érted, hogy miért rühell téged mindenki te trollok szégyene?
  Próbállak megérteni, hogy miért jó ez neked.
  Istenítesz, egy nyilvánvalóan, gyenge, hiteltelen pankrátort, aki nem tud birkózni.
  De ebben nincs logika.

 15. Az meg csak hab a tortán, hogy közben nálánál sokkal jobb és tehetségesebb előadókat leszólod.
  Igen nem is értem mi bajuk van veled.
  ja de igen
  troll vagy
  #banttneked

 16. Lesnar nem valami jó ugrásban, úgyhogy nem fogja tudni ezt eladni. Ebből az lesz, hogy szépen eldőlnek mindketten hátrafele, mert megemelni nem tudja őt Jobber. Ay lesz az év legviccesebb mozdulata amit a ringben láthatunk.

 17. Na jó, azért tud ugrani, simám felugrik a ring szélére… De annyi sújpontemelkedésem talán nekem is van. 🙂

 18. #firenakamura:
  Na, csoda történt, kaptam tőled választ. Azt, hogy milyet, az már egy másik kérdés. Érdektelen…jaja, biztos. Ezt általában akkor szokták mondogatni a hozzád hasonlók, amikor nem tudnak mit reagálni a leírtakra.
  Hát, ha valaki nem bírja megérteni, hogy mi is a baj a stílusával/hozzászólásaival, akkor az agyhalott, vagy egy szándékosan provokáló troll, mint írtam már korábban is. És még az én hozzáértésemben van kivetni való..
  Mahallal nem is az a legnagyobb baj, hogy gyengére van bookolva, hanem, amit már rengetegen leírtak, hogy egyik pillanatról a másikra csináltak belőle bajnokot, mikor nem is olyan sokkal korábban még a RAW-n jobbolt Rusevnek (biztos ezért utálod őt is ennyire). Fel kellett volna építeni egy (vagy több) éven keresztül és akkor sokkal többen elfogadnák. Bár, ahogy előtte kinézett és amiket csinált, azok után még így sem lett volna könnyű. Az a gond vele, hogy jössz itt mindig, hogy ilyen meg olyan erős, hát, ez a Khallasoknál nem igazán látszik, nem egyszer lehet látni, hogy alig bírja megemelni hozzá az ellenfeleket, Nakamurát is például. Braun Strowman alatt összeszakadna.
  A másik fő gond Mahallal, hogy olyan heel bajnok, aki baromira unalmas és idegesítő egy idő után. És nem hiszem el, hogy ezt Vince nem látja/nem érzékeli a reakciókból. Lehet valaki baromira jó hiteles heelként is, mint például Strowman vagy Bobby Roode volt az NXT-ben, vagy Samoa Joe, vagy Kevin Owens, vagy éppen AJ Styles, aki annak idején a TNA-ben a Christian’s Coalitionnel is baromi jó heelként működött Christian Cage-dzsel és a többiekkel, hogy csak egy példát említsek a sokból. Na, szerinted hol van Mahal az említettekhez képest? Segítek, sehol.
  Jó volt látni The Great Khali visszatérését a Punjabi Prison meccsen, de az is azért volt inkább, mert ő teremtette ezt a meccstípust, illetve, nyilván, hogy Mahal megint nyerjen. Csak hát róla már akkor is azt mondták, hogy csoda, hogy be tudott vonulni a prisonig meg felmászni rá. Egyszerűen már nem lenne képes folyamatosan meccseket vívni és ezt el kell fogadni.
  Még, hogy Mahal meg Khali lennének a legalkalmasabbak megverni Lesnart…én nem használok szmájlikat, mert az is bizonyos szinten erősíti a hiteltelenséget meg a provokálást, nemtörődömséget, de ide most illene a mosolygó fej. Khali kapna egy F5-ot vagy 2 suplexet Lesnartól és nem is bírna belőle felállni. Ezért aztán kár lenne visszahozni. Szerinted, miután Lesnar megverte Samoa Joe-t, Reignst, Strowmant is 1(!!!) F5-tel, majd pont Mahal lenne neki a legmegfelelőbb, akit nem tud legyőzni…ez is sokat elmond a nevetséges felfogásodról. Nagyon remélem, hogy ezt nem lépik meg, Lesnar nem megy abba bele, hogy lefeküdjön Mahalnak, főleg ilyen meccsek/előzmények után. Heteken keresztül dominálta őt Strowman, akit viszont faszául felépítettek (Mahallal ellentétben), és már neki kéne az Universal bajnoknak lennie, mert ő bizony megérdemelné és ilyen előzmények után simán hiteles bajnok is lenne/lehetne, ha hagynák neki. De nem, még őt is egyetlen F5-tel kifekteti Lesnar…hihetetlen és sajnálatos volt ezt látni. Ezek után Mahal jöhet bármivel/bárkivel/bárkikkel, semmi esélye nem szabadna/kéne, hogy legyen…és ez a realitás, nem a te ostoba teóriáid/fantazmagóriáid.

 19. Jöjjön csak Khali! Koxos lesnar 5 centire se bírná megemelni nemhogy suplex city meg f5 :DDD hol éltek ti? Strowmannek is csak azért tudta beadni mert segített neki és jól adta el
  Aztán ha megvan a gerincsérve durranhat a Khallas és 1 2 3 Jinder a vitathatatlan WWE bajnok! Kockára kéne tenni az öveket legalább nem egy szellem bajnoka lenne a flagship shownak hanem egy keményen dolgozó legenda, akinek lesnarral ellentétben nem az ölébe hullott minden hanem felküzdötte magát a ranglétrán. Lehet hogy jobber volt régen, mégis hitelesebb bajnok mint lesnar akinek külön kérvényt kell benyújtani hogy odatolja a képét 2 percre persze dollármilliókért #maharaja

 20. Hé ez a gyerek már kamu profilt is csinált.
  Ezt sem tiltja a szabályzat?

 21. Elég gáz, hogy csináltál egy másik accot, ha másért nem, akkor ezért megérdemelsz egy bannt.

 22. Nem mellesleg, Brock azzal az évi 3 megjelenéssel hitelesebb bajnok, mint amilyen Mahal.
  India miatt lett bajnok, de olyan szar meccseket csinál, hogy ott sem kíváncsiak rá, konkrétan egy olyan ember a bajnok, aki nem tud élvezhető meccset csinálni, és mára a promoi is dögunalmassá váltak, pontz mint te, mindegy milyen accról írsz, ilyeneket csak te tudsz kitalálni.
  Szteroidmahal erősebb, mint Brock? :DDDDDDDDDDDDDD
  Ember ő nehézsúlyú bajnok volt a ufc ben.
  Mindegy hogy Mahalka mennyit nyom magába azzal nem lesz se erősebb, se jobb előadó.
  #Jinder”s can’t wrestle

 23. Ha #firenakamurához van szerencsénk (ami eléggé lehetséges, a stílust nézve), akkor ez már a legalja az egésznek. A szánalom fogalmának a kiteljesedése. Én nem alacsonyodom és aljasodom le odáig, hogy több néven is írogassak…
  Az viszont baromira zavar, hogy annak egy része, amit írsz, az egyszerűen hazugság. Még, hogy Mahal mindenért megdolgozott, meg felküzdötte magát a ranglétrán. Ja, hát persze…ezt azért te sem hiszed el, ennyire nem lehet valaki elvakult…
  Hát, ha megkérdeznénk 100 pankrációnézőt, nem hinném, hogy a többsége nem Lesnart mondaná hitelesebb bajnoknak Mahalnál. Nyilván, lenne néhány ilyen retardált, mint te is, aki csak azért is ellen megy a realitásnak, de hát na…nagy az isten állatkertje.

 24. Most komolyan beszolsz rusevnek ha kepeslennel arra hogy gondolkodj bar tudjuk hogy nem tudsz akkor emlekeznel arra hogy amikor mahalka visszatert rusev segget nyalta majd rusev feltorolte vele a ringet😂😂

 25. Nem csak kalisto halylott ugy be az acoled miatt csak ugy szolok

 26. Ez nem én voltam. Valakinek annyira nincsenek saját gondolatai, meg ötletei, hogy megpróbál leutánozni.

  Gratulálok!

 27. Emberek..
  Ez egy tényleges troll, gondolom valaki megunta itt a fórumon az állandó hülyeséget és megpróbálja kifigurázni #firenakamurát (mondjuk elég sz*rul, de na, legalább próbálkozik)

  De hogy még valaki el is hiszi,jesus…

 28. A stílus és a mondanivaló kb ugyan az volt szóval nézd el nekünk.
  Mintha ugyan az az ember írta volna,csak más névvel.

 29. Én lennék a legboldogabb ember, ha valaki végre elismerné a Maharaja képességeit ezen a fórumon.
  De sajnos ebből a kommentből egyértelműen látszik, hogy az illető csak szimplán szórakozik és sajnos egy szót sem gondol komolyan abból, amit leírt.
  Én sosem vetemednék arra, hogy kamuprofillal beirogatok még pozitív kommenteket Jinderről, azért hogy hitelesebb legyek. Nem érdekel az ilyesmi, ha 10-en írjátok le, hogy mekkora hülyeséget írtam és senki nem áll mellém, elfogadom, ez van. Úgyis tudom, hogy nekem van igazam 🙂

  De egyszer eljön az idő, mikor olyan kommentek is lesznek, amiben Mahalt a tényleges képességei alapján fogják megítélni.

  #maharaja #160

 30. Tudod mi a baj #firenakamura?
  Hogy mi minden kommentben a tényleges képességei alapján ítéljük meg és te vagy az aki irreális magasságokba emeled és a nála jobbakat(kb az egész roster) értelmetlen apróságok miatt lehuzod…
  Ja és elmondom neked hogy a te írásaidnak is ennyi értelme van mint amelyiket kritizalod de legalább most látod kívülről…😂😂

 31. Nakamurának kéne bajnoknak lennie.
  2 szót tud angolul, de azzal a 2 szóval érdekesebb promokat csinál, mint jobbermahal.
  Ráadásul ő még tehetséges is.
  De India miatt nem győzhette le, viszont már ott sem kíváncsi senki Mahalkára, tehát december után Aj elveri a jobbert és utána jöhet a várva várt Aj vs Nakamura az övért ahol végül Nakamua megkapnáá az övet.
  A jobber meg megy vissza jibberfalvára jobboni a jobbereknek.
  Már alig várom.:DDDD

 32. Az adminok konnyen kiderithetik, hogy ugyanaz a szemely-e… Csak meg kell nezni ugyanarrol az IP-rol erkezett a ket komment vagy sem. Nem hiszem, hogy az #firenakamura proxy-kal, es VPN-ekkel szorakozna, hog elfeddje melyik kommentet milyen neven irja.

  Ha pedig megis ezt csinalja, akkor nagyobb troll, mint gondoltuk.

  Szerintem tovabbra is egy nezettsegnovelo attrakcio semmi mas. Ugyanis az tagadhatatlan, hogy sokkal aktivanbak vagyunk amiota a Jobber rajongo itt van.

 33. Ennyi erővel kb mindenkit kibannolhatnék. Saját vélemény címszó alatt tolja a hülyeséget, de ez még semmivel sem rosszabb, mint az, hogy erre a többség megszállott módjára ugrik. Érdekes, hogy pár ember belátta már, hogy el kell engednie a gyerek szavait. Le is írták, nem is egyszer. De nem tudjátok belátni, toljátok tovább a hülyeséget, hogy az egyik admin csinálja, meg hogy a nézettség miatt van. Én ezt a placcot továbbra is hobbiból terelgetem, az oldal pedig mindig is így működött. Ilyen alapon téged is kidurranthatnálak, mert hülyeséget beszélsz ráadásul hangot is adsz neki. De miért ne tehetnéd? Vagyis nem bannolhatlak. Amikor a kedves Royalt bannoltam, az azért történt, mert túlontúl elhitte magáról, hogy ő futtatja az oldalt. Holott csak elűzte az olvasókat. Na ez a nem mindegy. Semmivel sincs több olvasónk, mint azelőtt, hogy ez a #firenakamura felvette a szóban forgó gimmicket.

 34. Kedves Utah, lehet, hogy nem sért szabályt, de ez akkor sem állapot.
  Nyilvánvaló, hogy szándékosan csinálja, amit csinál, és szerintem a kommentszekció azért van, hogy az emberek elmondhassák a véleményüket a cikkekről, nem pedig azért, hogy davanagy hülyeségeit olvassuk.
  A vak is látja, hogy direkt csinálja, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezt a sok hülyeséget.
  Az oldal a wwe miatt van, nagyon szeretem, de már jó ideje nem arról szól, hanem arról, hogy Jiner Mahal mekkora király.
  Komolyan mondom, már görcsbe rándul a gyomrom, ha meglátom valahol hogy maharaja, vagy firenakamura.
  Próbáltam kerülni a kommentszekciót, próbáltam elmenni az oldalról, de ez az oldal a legjobb.
  És ha itt vagy, akkor megnézed a kommentszekciót is, és ha megnézed, akkor megint ott van ő.
  Miért kell ez?
  Miért jó ez neki?
  Miért jó ez az oldalnak?
  Ez nem Jinder Mahalról szól, ő itt csak eszköz, tudja, hogy mindenki utálja a tényt, hogy bajnok, és ezt használja ki.
  De ez sok.

 35. Kedves Utah, ha ez nekem szolt, akkor nem ertem. Egyreszt soha nem mondtam, hogy bannolni kell. Sot, az ellenkezojet irtam mindig. En csak azt mondtam, hogy amit a tobbiek #firenakamura-nak tulajdonitottak es allitolag nem O volt, azt gyorsan tisztazni lehetne.

  Viszont elmenni nem igazan tudsz mellette. Ekkora mennyisegu ostobasag mellett nehez. Probaja az ember, de sokaig nem megy. Lehet mas velemenye, mondjuk az enyem ugyanolyan ostobasag masok szemeben. Viszont egy marha nagy kulonbseg van. Pl En Owenst nem csipem. De egymillioszor leirtam, hogy a tehetseget elismerem. Leirtam, hogy a kinezete miatt nem WWE arcanak valo, de azt nem, hogy bena ringben azert. Ekozott es az emberunk stilusa kozott nagy kulonbseg van.

  Ertelmes embernek tartom magam. Es mint ilyennek egyszeruen nehez elhinnem, hogy valaki tenyleg ezt is gondolja. Ezt csak szandekos lehet. Igy remeltem, hogy emberunknek elobb utobb elfogy az ihlete. Nem igy tortent.

  Es a szamokat csak Ti ismeritek, se ha osszeszamolod mennyi komment keletkezett eddig es mennyi azota, akkor nehez nem nezettsegnovelo attrakcionak tekinteni. Es mint olyan nagyonpis elerte a celjat.

 36. Rendben, a Ti érdeketekben: megtörtént a bannolása. Remélem mindenki elégedett lesz a döntéssel, és az azt eredményező nyugalommal. Nem akarok olvasót veszíteni emiatt. Csendes a kommentszekció egyébként, ez tény. De ha van valami, legalább ne az agyament vitáról szóljon.

 37. Kedves Utah,

  Amennyiben ez tenyleg nem egy nezettseg novelo attrakcio volt, annyiban nem tartom helyesnek a bannolast. Tudom ezzel jo paran nem ertenek majd egyet. Azt hiszem a provikacio nem torvenyserroto, raadasul marha nehez bizonyitani is, hogy valaki tenyleg azt gondolja vagy provokal. Mondjuk minden oldalnak lehetnek sajat szabalyai ami alapot adhat bizonyos veleemenyek kizarasara. Pl. ha az oldal szerkesztoje azt gondolja olvasokat veszit ha nem teszi meg.

  A lenyeg, hogy szerintem nem kellett volna, de ez kozel sem az En dolgom. Meg akkor sem ha kb. mindenkit irritalt.

  Ez csak egy velemeny.

 38. Az ilyenek nem változnak én örülök, hogy végre béke lesz, és a kommentszekció végre nem róla fog szólni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.