WWE (No)Extreme Rules 2019. – Előzetes

Sértőleg hatna az év legextrémebb rendezvényének titulálni az Extreme Rulest, így maradjunk csak annál, hogy jön a WWE soron következő PPV-je. 

Utolsó megálló a SummerSlam előtt, vagyis innentől komolyra fordulnak a dolgok. Tíz meccs a kártyán, a címek többsége terítéken, a főeseményen ráadásul egyszerre kettő is kockán forog majd.

Helyszín: Philadelphia 
Aréna: Wells Fargo Center 

Tavalyi eredmények:
*Andrade legyőzte Sin Carát 
*A Sanity legyőzte a New Dayt egy Tables meccsen
*A B-Team elnyerte a RAW csapatbajnoki címeket Bray Wyattől és Matt Hardytól
*Finn Bálor legyőzte Baron Corbint 
*Carmella megvédte a Smackdown Womens övet Asuka ellen
*Shinsuke Nakamura elnyerte a United States övet Jeff Hardytól
*Kevin Owens legyőzte Braun Strowmant egy Steel Cage meccsen
*A Bludgeon Brothers megvédte a Smackdown csapatbajnoki címeket a Team Hell-No ellen
*Bobby Lashley legyőzte Roman Reignst
*Alexa Bliss megvédte a RAW Womens övet Nia Jax ellen egy Extreme Rules meccsen 
*AJ Styles megvédte a WWE övet Rusev ellen
*Dolph Ziggler megvédte az Interkontinentális övet Seth Rollins ellen egy Ironman meccsen

PRESHOW

Kezdés, 00:00

MAIN CARD

Kezdés, 01:00

Bayley (c) vs. Alexa Bliss & Nikki Cross – 2 on 1 Handicap, Smackdown Women’s Championship Match 

Bayley regnálásába újabb fejezet íródik, amint megpróbálja magát átrágni a látszólag egységes kihívói pároson. Nikki egyelőre nem látja a fától az erdőt, így szentül hiszi, hogy Alexa jót akar neki – ahelyett, hogy csak a maga céljára használja fel. Amennyiben jól jön ki a lépés a bajnoknak, hasznot húzhat a helyzetből és megvédheti övét a Summerslam küszöbén.


The Revival (c) vs. The Uso’s – RAW Tag Team Championship Match 

Hetedik bajnoki uralmukra törnek az ikrek vasárnap éjjel a Revivallal szemben. Sokat megélt párharc, kérdés mire mennek egymással a Philly-i éjszakában.


Kofi Kingston (c) vs. Samoa Joe – WWE Championship Match 

Folytatódik a tündérmese? Kofi Kingston megállíthatatlan. Legyőzött mindenkit, aki a WrestleMania óta az útjába került, és nem úgy tűnik, hogy megrettent Samoa Joe-tól. A kihívó komolyra vette a figurát a múlthéten elszenvedett beintés és Trouble in Paradise után, vagyis nem kecsegteti Kofit túl sok jóval az összecsapás. Emellett, fél szemmel Lesnarra is figyelnie kell, hiszen Mr Money in the Bank akármikor levadászhatja.


Aleister Black vs. Cesaro 

Cesaro készen áll, hogy felvegye a harcot. A Swiss Cyborg kihívásra vágyik, és miért ne adná meg a hasonlóért ácsingózó Blacknek is? Ő kopogtatott múlthéten Black ajtaján, és az Extreme Ruleson mindent megtesz majd annak érdekében, hogy elrontsa a holland rivális kitörési szándékát.


Drew Gulak (c) vs. Tony Nese – Cruiserweight Championship Match 

Drew Gulak meglepetést okozott a Stomping Groundson, amikor is megkaparintotta a címet. Igen ám, csakhogy nem Nese-t pinnelve, így lezáratlan ügyük van egymással.


The Undertaker & Roman Reigns vs. Shane McMahon & Drew McIntyre – No Holds Barred Tag Team Match 

Furcsa páros áll össze egy este erejére, hisz Roman Reignst a Fenomén, Undertaker segíti ki. Shane McMahon és Drew McIntyre dolga nem lesz egyszerű, hét még ha azt is bekalkuláljuk, hogy Owens megjelenhet keresztbetenni Shane-nek. A meccs egyébként szabályok nélküli lesz, vagyis a győzelem érdekében bármi megengedett.


Ricochet (c) vs. AJ Styles – United States Championship Match 

A PPV egyik, ha nem legjobban várt találkozóján a United States Championship lesz a tét. Ricochetnek nem pusztán Stylesszal, de a vele érkező Gallowsszal és Andersonnal is bajlódni kell majd a címvédés felé vezető rögös úton. 1:1-re állnak, így jöhet a döntő, amennyiben nem látunk trónfosztást, hisz azesetben valószínűleg a Summerslamen is megütköznének.


Braun Strowman vs. Bobby Lashley – Last Man Standing Match 

A behemótok újra egymásnak feszülnek, ezúttal a korlátlanság jegyében. Last Man Standing, vagyis az győz, aki képes lesz tíz számolásig lenntartani az ellenfelét. Legutóbb a stage-et bontották le, most a backstage következik?


Rowan & Daniel Bryan (c) vs. The New Day vs. Heavy Machinery – Smackdown Tag Team Championship Match 

Hármas fenyegetettség, Bryanéknek ezúttal duplán nehéz dolguk lesz. A New Day ismét címközelben, dacára annak, hogy a Stomping Groundson veszítettek Owens és Zayn ellen.


Becky Lynch (c) & Seth Rollins (c) vs. Lacey Evans & Baron Corbin – Extreme Rules Winner Takes All Match 

A főeseményen a hős szerelmesek egyszer s mindenkorra megszabadulhatnak Laceytől és Barontól, ám ehhez feltétlen győzelmet kell felmutatniuk. Ellenben, mindketten búcsút inthetnek a címeiknek, ami garantáltan kínkeserves időket jósolna számukra.

Az Extreme Rules ide kattintva lesz élőben követhető, de hétfőn persze beszámolunk majd róla.

1 thought on “WWE (No)Extreme Rules 2019. – Előzetes

 1. Bayley
  The Revival
  Kofi
  Black
  Gulak
  Taker&Reigns
  Ricochet
  Braun
  Heavy Machinery
  Lynch&Rollins

  Kozepszeru ppv-t varok, talan egy-ketto nagyobb durranassal. Black vs. Cesaro es Ricochet vs. Styles meccsek viszik majd el a showt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük