Hírek

“Vannak, akik azt mondják, hogy tíz másodpercen belül végem lesz!” – Dolph Ziggler

Nem buta srác ez a Dolph, nyilván ő is olvassa a meccset övező véleményeket. 

Ha valaki képes arra, hogy Goldberg igazán jól mutasson a ringben – az Dolph Ziggler. A ShowOff megkapta a lehetőséget arra, hogy összecsapjon a Mítosszal, egy az egyben, most vasárnap a Summerslamen.

Miközben a PPV-t promótálta, Dolph beszélt a mérkőzésről, és hogy tudta-e, hogy ez lesz a történet vége.

“Gyerekként a rajongója voltam. Értem a lényegét. Mindenki erről a meccsről beszél. Vannak, akik azt mondják tíz másodperc alatt végem lesz, de akadnak olyanok is, akik bizonytalanok mert ha valaki, akkor én képes vagyok meglepetést okozni. Rengeteg fegyver rejlik a tarsolyomban, olyan dolgok, amelyekkel nem számol. Nagyon várom a csatánkat!” – ecsetelte a LUCKY #13 legutóbbi epizódjában.

“Érdekesnek találtam, amikor elkezdtem ezeket a froclizásokat. Tudtam, hogy ha gúnyolom Shawnt, Goldberget, vagy épp Undertakert, akkor egy nap majd ez kifizetődik és én lehetek az a srác, aki ringbe lép velük, hogy kiderüljön még mindig képesek-e a nagy dobásra!” – fűzte hozzá arra vonatkozóan, hogy tudott-e alapból a Goldberg elleni találkozóról.

“Átkozottul különlegessé fogom tenni, és felejthetetlen lesz az emberek számára. Erről beszélnek majd másnap!” – zárta gondolatait az egykori World Champion.

 

Related posts

Nem megy jól a Mixed Match Challenge..

Blueprint

Jeff Hardy ismét megsérült

Blueprint

Elimination Chamber: ők hárman csatlakoznak a meccsbe!

Blueprint

2 hozzászólás

kisslali 2019.08.09. at 10:11

Hát, nézzük.
Spear-Jackhammer-1-2-3.
Áh, ehhez nem kell 10 mp.
Birkózni pedig azok után amit az araboknál csinált nem fogják engedni, nem fogják hagyni, hogy veszélynek tegye ki zigglert.

Reply
Vipervill 2019.08.10. at 17:45

Valahogy úgy érzem hogy nem csak ennyi lesz

Reply

Leave a Comment