Hírek

Becky Lynch alaposan beárazta Sasha Bankset

A visszatérés küszöbén lévő korábbi bajnok négy hónapja nem szerepelt a WWE-ben. 

A Summerslam egyik high-profile meccsére készülő címvédőnek pedig megvan a maga véleménye Banksről, és nem is rejtette véka alá Becky Lynch, amikor arról kérdezték, hogy megküzdene-e vele.

“De még mennyire hogy meccselnék vele, feltéve persze, hogy nem viselkedik úgy, mint Ronda Rousey. Sajnos, Sasha nem tudja elviselni a vereséget. Elveszítette a csapatbajnoki öveket és megfutamodott. Vannak olyan emberek, akik nem bírnak azonosulni a vereséggel. Képtelenek talpra állni és rájönni: ez csak egy lehetőség arra, hogy jobbak legyenek, hogy tanuljanak, és hogy fejlődjenek. Ehelyett, ő inkább a social media-ban éli ki magát. Gyere, Sasha! Harcolj meg velem ha akarod!” – üzente a Summerslam promótálása közben The Man!

Related posts

Interjúk, avagy hogyan látják olvasóink a budapesti Live Eventet?

Karácsonykor és Újévkor is élőben jelentkezik a RAW

Blueprint

Feloszlik a Bludgeon Brothers?

5 hozzászólás

TheElite26 2019.08.10. at 11:36

Na jo ertem en hogy work az egesz de amennyire meg szerettek velem The Man karaktert mostanra jobban meg gyuloltettek velem. Ennel meg a Lasskicker karakterrel sem volt bajom.

Reply
SilentBob 2019.08.10. at 17:53

pedig csak finomítva kimondta azt amit a pankráció rajongók 90 százaléka gondol Sasháról

Reply
TheElite26 2019.08.11. at 10:24

Na jo en nem pont emiatt a szoveg miatt kezdem utalni de azert valamennyire igaza van Banksnak is konkretan ok voltak az elso tag team bajnokok erre kb 1 honapot voltak bajnokok es tulajdon keppen oda adtak Paytoneknak erre meg oket is elbasztak talan most Lexieket nem fogjak de kitudja es valoszinuvhogy Sasha nem pont csak a tag team ovek elvesztese miatt ment pihenore. Becky konnyen beszel ő volt anno az sd elso noi draftja es egyben az elso sd noi bajnok is a The Man gimmick ota majdhogynem korulotte forog a vilag ő volt az elso raw es sd noi bajnok (valoszinu nagyban kozre jatszik ebben az is hogy az nxt ben ő volt a leg elnyomottabb) mig sasha mit kapott 2 napnal nem volt tobb bajnoki uralkodasa oke hogy azt hiszem 5szoros bajnok de az hogy tenyleg napokig tartottak az uralkodasai hat nem csodalom hogy a tag cimek elvesztese ekkora pofon volt neki.

Reply
SilentBob 2019.08.12. at 13:34

mindent megkapott és mégis mindig sírt
sosem tudott igazán érdekes lenni se a ringben sem a mikrofonnal de ő azt hiszi magáról hogy neki kéne a cég arcának lenni

aztán miután kirinyálta a teljesen fölösleges női tag öveket Vincenél egyből hazarohant sírni amint elvesztette azokat
Bayley is csak jobban járt azzal hogy nem kell vele párban dolgoznia

inkább maradjon otthon és modellkedjen vagy amit akar

Reply
TheElite26 2019.08.12. at 20:04

Hat nem tudom te hogy erezned magad ha 5 szor meg kapnad a wwe cimet de csak par napra. Erdekes az NXT ben megis mutatott valamit mert ott mindenki imadta.

Reply

Leave a Comment