PPV Összefoglaló 2019

WWE Summerslam 2019. – Összefoglaló

Elérkeztünk az idei Summerslamhez, avagy a nyár legnagyobb eseményéhez, amely történetesen a kanadai Torontóból jelentkezett a nagyérdemű számára. 

Előzetesen sem volt már egyszerű a nagyok dolga, hisz Hunter NXT-je megint alaposan feladta nekik a leckét – de erről majd a későbbiekben.

KICKOFF

A felvezető műsor első és talán legnagyobb érdekessége az volt, amikor AJ Styles, Luke Gallows, valamint Karl Anderson meglátogatták az öltözőben Finn Bálort. Felajánlották neki a segítségüket, amennyiben szükségét érezné Bray Wyatt ellenében.. Bálor ezúttal jóval mint nyitottabb volt mint három éve ilyenkor, ám mégis úgy tűnhet, hogy egyedül rugaszkodik majd neki a Fiendnek.

Oney Lorcan vs. Drew Gulak (c) – Cruiserweight Championship
Többé-kevésbé sima címvédést láthattunk Gulaktól.

Apollo Crews vs. Buddy Murphy 
A srácok nem jutottak túl sokra, köszönhetően Rowannek, aki megjelent és leverte a port az őt meggyanúsító Murphyn.. Bryan a backstage-ből figyelte partnere ténykedését.

Elias rögtönzött koncertet adott, a kérdés pedig csak az volt, hogy ki szakítja majd félbe. Végül is ez szó szerint így történt, mert visszatért Edge – sőt, a visszavonulása óta először Speart adott. Olyat, amelyre csak ő képes!!! WAO!

The Ilconics vs. Nikki Cross & Alexa Bliss (c) – Women’s Tag Team Championship 
Gyors, de még annál is hatékonyabb csatát figyelhettünk, miközben Peyton és Billie sikertelenül törtek ismét a csúcsra. A Twisted Bliss ezúttal is elég hatékonynak bizonyult Alexától.

MAIN CARD

A PPV ide kattintva nézhető vissza!

Natalya vs. Becky Lynch (c) – RAW Women’s Championship, Submission Match 
A dolgok érdemi részének nyitányán bő negyed órában feszültek egymásnak a régi-új riválisok. A csata lényegéből kifolyóan mindketten a maguk finishérerének dolgoztak elő, Becky karra, Natalya pedig lábra mért erős offenzívákat. A bajnok egy ponton bevetette a Sharphootert is, ám a fagyi csakhamar visszanyalt, hisz Nattie meg a Disarm-Hert alkalmazta. A végén viszont Becky örülhetett, miután Natalya feladásra kényszerült a Disarm-Her csapdájában.

Dolph Ziggler vs. Goldberg 
Ziggler két egymást követő Superkickkel nyitott, de egynél több pinnre nem futotta a Hall of Famerrel szemben. Goldberg ezután felöklelte egy Spearrel, a Jackhammerrel pedig pontot tett a gyors ütközet végére.. Dolph még repetázni is akart, így Goldberg kétszer is visszajött, hogy Speart adjon neki.

Ricochet vs. AJ Styles (c) – United States Championship 
A kihívó nem sok mindenre ment, köszönhetően a ring körül cirkáló OC-tagoknak. Rendre meghiúsították Ricochet kísérleteit, így a Phenomenal One-nak csak jókor kellett a jó helyen lenni. Megkontrázott egy Crossbodyt, nem is akárhogy, hanem a Styles Clashsel, amelyből már nem volt kiút a One and Only-nak.

Ember Moon vs. Bayley (c) – Smackdown Women’s Championship 
Ember a karrierje legnagyobb meccse előtt állt, de a várakozásoktól messze elmaradtak. Kereken tíz percet kaptak az időből, Bayleynek azonban ennyi is elég volt ahhoz, hogy a Bayley-to-Bellyvel rövidre zárjon.

Shane McMahon vs. Kevin Owens 
Shane mindent megtett, bevonta Eliast, DQ-ra játszott, de Owens megtörhetetlennek bizonyult. Elintézte a zavaró tényező Eliast, majd Shane-t is annak rendje és módja szerint . Villant a Stunner, amely ez esetben megmentette Owens karrierjét a WWE-nél.

Charlotte Flair vs. Trish Stratus
A felsőbbrendűségért vívott csata legnagyobb kérdése az volt, szintet tud-e tartana napjaink legjobbjával a Hall of Famer, hétszeres Women’s Champion, Trish Stratus. Többé-kevésbé sikerült neki, kudarcot pedig egyáltalán nem vallott. Stílszerűen köszönt le, a ringben hagyott mindent, és végül emelt fővel távozhatott. A Figure Eight ma is verhetetlennek bizonyult. Hogyan tovább Charlotte-nak? Visszavágó Bayley ellen?

Randy Orton vs. Kofi Kingston (c) – WWE Championship
A tündérmese folytatódik. Randy Orton nem bírt elég hatékony lenni, ráadásul Kofi első sorban szurkoló családját is belevonta a dologba. Ennél fogva nem is olyan meglepő, hogy Dupla kiszámolás lett a vége a bekattanó bajnok miatt. Ortonnak megvolt a sansza a mid-air RKO-t követően, de nem élt vele, inkább röhögött Kofin, aki ezt kihasználva kigurult a ringből.

Finn Bálor vs. Bray Wyatt
Laza squash Wyatt-től, aki valósággal átgázolt Báloron.

Seth Rollins vs. Brock Lesnar (c) – Universal Championship
A főesemény kis túlzással a PPV megmentője volt. Brock Lesnar megtette, amire csak nagyon kevesen számítottak. Rendes meccset birkózott. Nem is akármilyent, hanem minőségit. Seth Rollins jól dacolt a körülményekkel, többször is parádésan kontrázott, a sanszait pedig jól használta ki a Superkickkel, Stompokkal, Dive-okkal, és mindennel amit épp elő tudott húzni az arzenálból. Meglepte Lesnart, aki nem bírta érvényre juttatni az F5-t. A végén megpróbálta, de Rollins kontrázott, majd a harmadik Stomppal feledésbe merítette a Beastet. ÚJ Universal Champion született! Rollins megint leigázta a fenevadat!

Related posts

WWE Super-ShowDown 2019. – Előzetes

Utah

WWE Royal Rumble 2019. – Összefoglaló

Blueprint

WWE Money in the Bank 2019. – Összefoglaló

Utah

8 hozzászólás

kisslali 2019.08.12. at 12:29

A wwe meccset leszámítva minden rendben volt.
Nem értem miért húzzák eddig kofival.
Egy ilyen karakterrel, táncol, palacsintát dobál, műzlit szór, egyszarvúnak öltözök, mégis mindenkit odadobnak neki.
Merem állítani, hogy bár a new day előtt végig madcard-jobber szinten volt, de mégis jobb volt nézni, mint így.
Megérdemelte hog végre bajnok lett, de ez már nagyon unalmas.
A mecs vége pedig bullshit volt, bár ezt az aréában is hangoztatták.
Itt szinte mindenki randy győzelmét akarta, de ebből sem lesz semmi, mivel a címváltások 99%-a a feud első címmeccsén történik meg.
Gondolom jól elhúzzák, de a végén kofi nevet majd……

Reply
TheElite26 2019.08.12. at 12:36

Elosszor is te atya ur isten konkretan a nezok 90%-a jobban orjongot Goldbermiatt miblnt pl barki mas ert szegyen es nem egyaltalan nem csak Vincet meg a kreativokat kell hibaztatni ezert hanem a nezoket akik kovetelik vissza az oregeket meg oket is hibaztatni kell mert vissza jonnek.
Masodszor meg volt az eselye a main rosternek mert most tenyleg csak a main evemt volt extra meccs az nxt ben de meg igy sem tudtak meg csak a gyenge takeover szintet sem hozni azert ez eleg komoly es nevetseges.

Reply
Vipervill 2019.08.12. at 13:15

Dz vs goldberg : hagyjuk..
Styles vs ricochet : , nekem mindegy volt hogy ki nyer mind a kettőnél jó helyen van a cím szerintem a meccs jó volt
Shane vs Owens: nekem nem jött át annyira , shane nem ragaszkodott foggal-körömmel hogy ne rugják ki
Wyatt vs bálor : nagyon ott van a find karakter , király volt làmpás az entrance minden
Orton vs kofi : még mindig nézhetem az unalmas kofit mint bajnok de legkozelebb remélem már orton leszedi róla a címet.
Rollins vs lesnar : az este legjobb meccse volt nem vitás , viszont az volt vele a bajom hogy lesnar 2 hétig szarrá verte rollinst , ami minimum egy borda törés és úgy setált be a summerslam re mind ha semmi nem törtent volna . Aztán lesnar mèg a meccs közbe és jól megdolgozta rollins bordáit de seth csak néhànyszor odanyult aztàn ennyi .

Reply
SilentBob 2019.08.12. at 13:25

ez a PPV is hozta a szokásos színvonalat
volt 1-2 jó meccs és azok nyertek akiknek kellett

Reply
Layman 2019.08.12. at 14:01

Hát elég gyenge SS volt. Nem is az a gondom, hogy rossz volt, hanem leginkább semmilyen. Nekem nem igazán volt kiemelkedő meccs vagy momentum. A legtöbb esetben kiszámítható végeredmény és valahogy minden meccs kicsit takarékosra sikerült. Styles, KO, Shane, Randy, Charlotte, Ziggler, Balor, stb mind hoztak már le ezerszer jobb meccseket, most nekem nagyon “megúszós” volt az egész gála.

A korábbi dominancia után Seth győzelme sem volt akkora meglepetés, de még talán az ő meccse volt valamennyire átlagon felüli.

Reply
ImTheBest044 2019.08.12. at 14:43

Wyatt entrance a sajat fejes lámpással az újrakevert zenével több mint hatásos volt szerintem csak hagyják meg neki a kreatív szabadságot mert bizony úgy néz ki nagyon is ért hozzá

Reply
Patrik Juhász 2019.08.12. at 19:58

Kick Off: Edge visszatérése nagyott szólt. Hát még a Spear!

A Becky Lynch vs Natalya egy nagyon jó meccs volt. Mind a ketten beleadtak apait-anyait. Tudtam, hogy Becky fog nyerni, de azért volt bennem egy olyan érzés, hogy hátha Nattienak odaadják az övet hamár hazai pálya. Megérdemelte Becky a győzelmet. Vártam itt egy Sasha visszatérést, de mivel nem jött így nem tudom ki lehet Becky ellenfele a Clash Of Championson. Senki nincs a Rawon felépítve karakteileg annyira, mint Becky.

Örülök, hogy úgy írták meg a Goldberg vs Ziggler meccset, hogy Ziggler kioszthatott két SuperKicket Goldbergnek. Nem mindenkinek adatott meg ez a lehetőség, hogy hozzáérjen Goldberghez. A meccs utáni dolog is tetszett. Elnéztem volna még egy darabig(nem azért,mert utálom Zigglert! Jól játsza a karakterét,de nekem faceként jobban bejön). Azért vártam volna egy olyat, hogy Shawn is megjelenik és kioszt egy Sweet Chin Musikot Zigglernek,de így se volt rossz.

A Ricochet vs Aj Styles is meccs is jó volt. Az a Styles Clash a végén nagyon durva volt. Várható volt Aj győzelme( meg is érdemelte), mivel Haymen nagy dolgokat tervez Rico-val. Kiváncsi vagyok, hogy kit kap Aj a COC-re ellenfélnek.

Bayley vs Ember: Ember bevonuló zenéje még mindig rohadt jó. Ha ezt néznénk a tehetsége mellett akkor már rég adtam volna rá ővet, csak hát nem én vagyok Vince. Itt is vártam egy Sasha visszatérést. Felmerült bennem egy olyan érzés, hogy Bayley vesz Heel Turnt meg egy olyan is, hogy Ember! Rövid időt kaptak és várható Bayley győzelem született. Én Embert megnézném bajnokként egy jó kis heel karakterrel.

A Shane vs Owens meccstől többet vártam, bár sejthető volt, hogy mivel nem főmeccs volt így nem lesz valami nagy szám,de ennyire?!

A Charlotte vs Trish meccs is kiváló volt. Sokszor azt hittem, hogy vége lesz a meccsnek,de nem lett! Trish szépen búcsozott. Egész meccs alatt volt egy olyan érzésem, hogy eredménytőll függetlenül Charlotte face turnt vesz.
Eddig néztem élőben a többit reggel néztem meg.
A Randy vs Kofi meccstől is többet vártam, de gondolom ezt a sztorit folytatják tovább a Clash Of Championson ahol Orton remélem megveri Kofit. Lassan Survivor Series. Egy Rollins vs Orton jobban eladható lenne, mint egy Rollins vs Kofi.

Finn vs Wyatt: Wyatt bevonuló zenéje rohadt jó lett. A régi zenéje felrockosított változata. Bray hamar végzett Finnel, bár ez betudható annak, hogy Finn szabira megy, de így legalább rohadt erősnak állították be Bray-t. Remélem minnél hamarabb övet kap.

A Rollins vs Brock meccs is jó volt. Brock többett csinált, mint amennyit szokott. Azért nem mindenkinek engedi meg Brock, hogy összetörjék vele a kommentátori asztalt. Megérdemelte Rollins a győzelmet. (De azért remélem, hogy jövőre olyan kapja a táskát akinek szüksége van rá, mert Brock táska nélkül is megkaphatta volna a meccsett anno, mivel jár neki visszavágó.) A kérdés már csak az, hogy kit terveznek Rollinsnak ellenfélnek a Clash Of Championson, mert nem hiszem (ismerve Brock “gyakori” szerepléseit), hogy Brock egyből megkapja a visszavágót.

Összegezve ez egy jó gála volt. Az viszont számomra meglepő volt, hogy ROMAN REIGNS NEM SZEREPELT A SUMMERSLAMEN! Pedig a kick off-on amikor Rowan megtámadta Murphyt azt hittem, hogy lessz valami meccse Romannek. Lehet, hogy lemondtak Roman Reignsről, hogy ő legyen a cég arca (ami elég hihetelen volna. Mondjunk Rollins jobban megérdemelné) ?

Reply
TheElite26 2019.08.12. at 20:11

Am nem arrol volt szo hogy az ss utan draft lesz?🤔

Reply

Leave a Comment