Hírek

CM Punk nevét skandálták, AJ Styles a napnál is világosabb reakciót adott

A RAW főeseményén megint előbújt a tirpák néhány emberből, akik ahelyett, hogy élvezték volna napjaink legjobbjai közül kettőnek az előadását, inkább az évekkel ezelőtt hátat fordító sztárért kiáltottak.

Mint az látható, AJ nemes egyszerűséggel bemutatott. Elég kristályosan, hisz ezt a világ minden táján megértik. Szerencsére, ezelőtt még akadtak olyanok, akik lehurrogták a Punk-chanteket.

Related posts

Strowman sérülése alapjaiban változtathatja meg a harcállásokat

Sami Zayn már a Performance Centerben készül!

Jöhet a második Danielson-baba

2 hozzászólás

Mex 2019.08.14. at 11:49

Azért a show nem egy színi előadás, pont az a lényege, hogy mindenki bekiabálhatja a véleményét. Lehet arra célozhatott a nagyérdemű nevezett része, hogy Punk rekordhosszú uralkodása nem fordult totális érdektelenségbe és unalomba valamint nem csináltak belőle egy Mr. AJ Lee-t. A Punk-chant a WWE-nek történő odaszúrás egyezményes jelévé vált, azért mért úgy bántak (el) vele ahogy. Ez a „hátat fordító sztár” szóösszetétel még sokkal rosszabb az áldozathibáztatásnál is, mert azt deklarálja az alkalmazott a munkahelyén csak egy tárgy akivel mindent meg lehet tenni és minden megengedet, ha valakinek ez pedig nem tetszik és úgy dönt ez számára tovább nem vállalható akkor pedig „hátat fordít” vagyis még Ő kerül negatív megvilágításba.
Azért a lehurrogók és elvtársaik figyelmébe ajánlanám a világ szerte létrejövő Me Too mozgalmakat és a Nyugat-Európában terjedő munkajogot (komoly bünti jár az alkalmazott méltóságának megsértésért, súlyosabb esetben pedig böri) mert a világ látványosan ellentétes irányba indult el, mint amerre az erkölcsi iránytűjük mutat.

Reply
TheElite26 2019.08.15. at 10:04

Jezusom ember egy mozgalomhoz hasonlitod azt hogy az emberek mar csak direkt skandaljak annak a fasznak a nevet???????😑😑😑😑

Reply

Leave a Comment