RAW Összefoglaló, augusztus 12. – Vissza az alapokhoz

24 órával a Summerslamet követően továbbra is Toronto a helyszínünk. Láthatunk egy visszajátszást a múlt éjjeli főeseményről, amelyet heroikus küzdelemben nyert meg Seth Rollins. 

A RAW ide kattintva nézhető vissza.

A nyitányon így tehát az új Universal Champion érkezik elsőként. Mint mondja, fogalma sem volt, hogy megvan-e benne ami ahhoz kell hogy legyőzze Brock Lesnart. Azt Lesnar, aki maximálisan felér a híréhez, hisz egy valódi szörnyeteg. Amikor Seth kiürítette a tankot, történt valami. A WWE Univerzum átlendítette őt a holtponton, és abban a pillanatban egy olyan helyzetbe került, mint még soha a karrierjében. Ahová nem jutott volna el önerőből. Ott és akkor tudta, hogy megvan benne ami kell. Ezért állhat most itt mint Universal Champion.
Érkezik az OC, élen Stylesszal. Ők akarnak lenni az elsők, akik gratulálnak, ám van itt egy csavar is. Igaz hogy Sethnek többet nem kell aggódni Lesnar miatt, kell viszont amiatt, aki itt áll most vele szemben. AJ bizonyítani akar, történetesen azt, hogy sokkal jobb bajnok Rollinsnál. Kihívja egy meccsre ma estére!
Seth közli, hogy a tisztelete AJ irányába már a múlté. Nem számít mennyire érzi magát megverve, sosem hátrálna meg egy kihívástól. Elfogadja, és móresre fogja tanítani AJ-t.

Sami Zayn oktatja a Street Profitsot, amikor is megjelenik Samoe Joe – akiről közben Zayn beszél elég lekicsinylően. Joe nyomban tudatja, hogy rendezzék le a dolgot a kötelek között.

Samoa Joe vs. Sami Zayn 
Villámgyors siker a Destroyertől.
Joe ezután kijelentette, hogy megbocsát Romannek a rágalmakért. Nem bocsát meg azonban a WWE Univerzumnak, amiért kinézték belőle ezt a borzalmat.

The Miz vs. Dolph Ziggler 
Dolph először eljátszotta a nagy halált, mondván nem birkózhat, de aztán hátba támadta Mizt és csak elkezdődött a meccs. A meccs, amelyet végül Miz nyert elég drasztikus eszközökkel.

Becky Lynch inti óva a divízió megmaradt tagjait.

Elias vs. Ricochet 
Könnyed győzelem a One and Onlytól.

We see footage of Elias’ shoulder up during the count and Elias complains to the referee.

Rey Mysterio vs. Andrade – 2 out of 3 falls 
Ehhez képest azonban nem volt szükség döntő fallra. Andrade 2:0-ra hozta le a mérkőzést.

Steve Austin méltatja a Universal Title-meccset, de legfőképp Seth Rollins teljesítményét.

Drew McIntyre vs. Cedric Alexander
Drenak sikerült rövidre zárni a hetek óta húzódó rivalizálást egy Claymorral.

Paul Heyman továbbra is sértve érzi magát, amiért a WWE megtagadta Brock Lesnartól a visszavágót Seth Rollins ellen.

A 24/7 Championship körüli őrület után nem más érkezett a ringbe, mint Natalya. Közli, hogy megsérült tegnap és holnap további vizsgálatok várnak rá. Mindez semmit nem von el Becky érdemeiből. Tiszteli őt és reméli, hogy egy nap majd még összecsaphatnak. Nattie megosztana egy történetet az apjáról, ám ekkor felbukkant a rég nem látott Sasha Banks.. Sasha megölelte Nattie-t, mikrofonért nyúlt, de azzal a lendülettel megfordult és lecsapta a kanadait. A fenyítésnek Becky Lynch próbált véget vetni, de csak többel kötötte be. Banks hamar lenyomta, majd egy acélszékkel mért rá csapásokat. Sasha Banks heel turn!

Viking Raiders-squash.

Kabuki Warriors vs. Nikki Cross & Alexa Bliss (c) – Women’s Tag Team Championship 
Kettőből semmi, az ázsiai lányok megint árnyékra vetődtek. Bliss címvédést érően fejezte be a meccset.

Seth Rollins vs. AJ Styles
All over again! A főeseményen a bajnokok küzdelme meglehetősen egyenlőtlen volt, hisz AJ-t túlontúl is segítették a társai. DQ-t érően támadták Rollinst, akinek viszont befutott a segítségére Ricochet, majd Braun Strowman. Strowman ledózerolt mindenkit, végül pedig egy több mint impozáns Powerslammel padlóztatta Stylest.

Strowman átadta a címet Rollinsnak, és továbbra is harcra készen méregette az OC-t.

5 thoughts on “RAW Összefoglaló, augusztus 12. – Vissza az alapokhoz

 1. Jajj de kéne már az a shake up…
  Már elveszik a kedvem
  Nincs foglalkozva a tag team részleggel , sami és DZ folyton jobbol annak ellenére hogy nem kéne mert így is elég gyenge roster van , majd ők is úgy végzik mint rusev .
  Miz el nem tudnak mit kezdeni unalmas is .
  Braunt néha előveszik néha semmit nem tudnak velem csinálni .
  Rey vs andrade meccse mindig jó de azert nem lehet eljátszani minden héten.
  Drew nak 4 hét kellet hogy lenyomja cedricet.
  Még mindig mintha nem is lenne brand split
  Rollins hiába universal champion 0 karaktere van , ugyan olyan unalmas bajnok mint kofi.
  A raw színvonalát wyatt és az O.C hozza
  De legalább visszatér a king of the ring

 2. mikor Sasha elindult még néztem is mi ez a szar paróka
  azt hittem nem akarta megint befesteni a haját
  örülök hogy heelként tér vissza mert faceként nagyon nem tudott működni a karaktere
  de ettől még remélem nem győzi le Beckyt az övért

  Zigglernek meg jár a taps a pólójáért

 3. teljesen rendben lenne az a roster ha használnák az ott lévő embereket

  Rollins meg most lett bajnok úgyhogy adjunk neki időt
  szerintem a WWE is ezért iktatta be most a Lesnaros kitérőt hogy a Corbinos szarakodás után tiszta lappal kezdhesse újra

 4. Joe vs Zayn: Hamár Kanadában vagyunk és Sami is itt él akkor legalább itt nem kellett volna megalázniuk. Többet érdemel Sami ennél. Joe most heel vagy face vagy Tweener?

  Miz vs Ziggler: Jó meccs volt. De most Zigglernél ezzel mit akarnak elérni, hogy, ha veszít beszól a győztesnek aki ezért visszajön és megtámadja.

  Amikor Elias elkezdett gitározni azt hittem, hogy ha már a Summerslamen Edge jelent meg akkor itt Christian jelenik meg és támadja meg. Úgy lett volna teljes a dolog szerintem. Ricochet jött látott és győzött. Elég kevés időt kapott Elias. Többet érdemelt volna. De valamilyen szinten a 24/7 bajnoki öv kárpótolja őt.

  Meg megvoltak az első co-op 24/7 bajnokok a Revival személyében igaz rövid ideig voltak bajnokok, de neki a Tag Team öveknél van a helyük.

  Apropó Tag Team öv. Remélem Gallowsék fognak valakiket kapni egy címmeccsre a Clash Of Championsre, mert ennek a gálának az a lényege, hogy minden bajnoki öv terítékre kerül ( ez vonatkozik az Ic és az sd tag team övre is).

  Rey vs Andrande: Andrade-nek ezzel a győzelemmel valószínüleg egy nagy Push is jár. Remélem fog kapni valami övet. De azért Rey-el megnyerethették volna az egyik fallt.

  Drew vs Cedric: Szerintem az adás legjobb meccsét hozták össze. Várható volt Drew győzelme. Kiváncsi vagyok, hogy Drew-al mit fognak kezdeni ezután. Lehet, hogy ő nyeri a King of the ringet?

  Viking Raiders squash szóra se érdemes. Remélem egyszer megkapják már az öv lehetőséget, vagy valami komolyabb tag team-et ellenfélnek aki jelenleg nem bajnok és fölpusholják Vikingéket.

  Sasha visszatérése nagyott szólt. A heel turn várható volt. A kék haj átálította őt a sötét oldalra 😀 De amugy én ezzel a hajjal inkább facenak tudnám elképzelni. Sötétebb haj+ heel karakter jobb volna. Na mindegy remélem jól sül el és nem rontják el őt. HA kap bajnoki övet remélem meg is tudja védeni jópárszor és nem pár napokra kapná meg utána bukná el. A Becky vs Sasha meg egy király meccs lesz.

  Kabuki Warriors vs Alexa and Nikki Womens TT övmeccs: Nem volt rossz meccs ez se. Szerintem nemsoká Kabukiék megkapják a Tag Team öveket. Szerintem ez a két tag team a Clash of Championson is össze fog csapni. Remélem a Main Cardon.

  A Seth vs Aj meccs még jó is lehetett volna. Kár, hogy csak ennyi időt kaptak most. Egyébként a WWE feltöltött egy olyan videót ahol Aj Styles kihívta Braun Strowmant a jövő heti rawra az Us övért. Remélem Strowman fog nyerni, mert már megérdemelne egy normális bajnoki futást, de valószinű dq lesz a meccs vége. ÉS szerintem a Clash Of Championson is össze fognak csapni ők ketten.

  Összegezve ez az adás nem volt egy nagy szám:
  -Nem indultak még el úgy igazán a sztorivonalak (egyedül a Raw Womens övnél)
  -Wyatt hiányzott nekem erről az adásról. Kiváncsi vagyok, merre mennek vele tovább a kreatívok, illetve, hogy ki lesz a következő “áldozata”.
  A wild card most nem is volt annyira durva, mert igazából csak 4-en voltak az SD-ről. (Bár még a Kabuki Warriorsnál nem is baj, ha a rawon is szerepelnek Smackdownosként mivel a Womens tt övről van szó.)
  Kiváncsian várom, hogy milyen lesz az SD illetve nagyon várom a jövő heti King of the Ringet.

 5. nem úgy értettem hogy szarok az emberek a rosteren hanem hogy szarul vannak kezelve , le vannak húzva és ezért gondolom gyengének így a rostert ,egyedul az O.C és wyatt van a toppon.
  És hát jó meccseket csinál rollins de nincs karaktere mint pl oney lorcan-nek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.