Megvannak a KOTR első fordulójának párosításai

Hétfő este veszi kezdetét az idei viadal. 

Felélesztik a legendás versenysorozatot, amely 2015 után jelentkezik újra, és amely a múltban már számos nagy győztest termelt ki magából.

Ki csatlakozik idén a méltán híres elődökhöz? Nyolc szupersztár a RAW-ról, nyolc pedig a Smackdownról száll harcba a megtiszteltetésért, hogy végül a ring királya lehessen.

A szervezet tegnap ismertette az első forduló menetrendjét, lássuk milyen csatákat láthatunk majd.

Az azért rögtön leszűrhető, hogy a kreativitás a legtöbb esetben elmaradt, hisz nem egy meccsnek lehettünk már a tanúi a közelmúltban. Mindenképp pikánsnak ígérkezik viszont a két korábbi tag team partner, Chad Gable és Shelton Benjamin ütközete, továbbá a Cedric Alexander kontra Sami Zayn párharc is csemegének minősül.

4 thoughts on “Megvannak a KOTR első fordulójának párosításai

 • 2019.08.17. at 07:06
  Permalink

  Drew vs Owens döntő lesz, ha Eliasos meccsén Shane nem avatkozik bele

  Reply
 • 2019.08.17. at 10:42
  Permalink

  Raw ág eléggé kacifántos, ott sokféle forgatókönyvet eltudok képzelni, SD alsóág fix Andrade push lesz szerintem, felül meg lehet egyből kiejtik Owenst valami csalással és akkor ott bárki jöhet.

  Reply
 • 2019.08.17. at 11:36
  Permalink

  Miert kellett a drew ricochet meccset mar az elejen ahh mindegy vagy annak kellett volna a dontonek vagy az elodontonek lennie. Igy viszont valoszinu hogy Drew vagy Rico vs Oewns vagy Andrade donto lesz sot biztos ok lesznek a dontoben.

  Reply
  • 2019.08.19. at 15:11
   Permalink

   Jobb lett volna, ha a vegere nehezedik… elejen elloni ezeket a meccseket :S

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük