szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Megvannak a KOTR első fordulójának párosításai

1 min read

Hétfő este veszi kezdetét az idei viadal. 

Felélesztik a legendás versenysorozatot, amely 2015 után jelentkezik újra, és amely a múltban már számos nagy győztest termelt ki magából.

Ki csatlakozik idén a méltán híres elődökhöz? Nyolc szupersztár a RAW-ról, nyolc pedig a Smackdownról száll harcba a megtiszteltetésért, hogy végül a ring királya lehessen.

A szervezet tegnap ismertette az első forduló menetrendjét, lássuk milyen csatákat láthatunk majd.

Az azért rögtön leszűrhető, hogy a kreativitás a legtöbb esetben elmaradt, hisz nem egy meccsnek lehettünk már a tanúi a közelmúltban. Mindenképp pikánsnak ígérkezik viszont a két korábbi tag team partner, Chad Gable és Shelton Benjamin ütközete, továbbá a Cedric Alexander kontra Sami Zayn párharc is csemegének minősül.

4 thoughts on “Megvannak a KOTR első fordulójának párosításai

  1. Drew vs Owens döntő lesz, ha Eliasos meccsén Shane nem avatkozik bele

  2. Raw ág eléggé kacifántos, ott sokféle forgatókönyvet eltudok képzelni, SD alsóág fix Andrade push lesz szerintem, felül meg lehet egyből kiejtik Owenst valami csalással és akkor ott bárki jöhet.

  3. Miert kellett a drew ricochet meccset mar az elejen ahh mindegy vagy annak kellett volna a dontonek vagy az elodontonek lennie. Igy viszont valoszinu hogy Drew vagy Rico vs Oewns vagy Andrade donto lesz sot biztos ok lesznek a dontoben.

  4. Jobb lett volna, ha a vegere nehezedik… elejen elloni ezeket a meccseket :S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.