szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

RAW Összefoglaló, augusztus 19. – Jövedelmező szövetség

3 min read

Haladunk a Clash of Champions PPV felé, ezúttal Minnesottában, ahol is nem más érkezik az adás nyitányán, mint a korábbi Universal Champion, Roman Reigns. 

A RAW ide kattintva tekinthető meg.

Roman Reigns vs. Dolph Ziggler 
Ziggler beszélni kezdett elterelés gyanánt, majd egy váratlan Superkickkel kifektette Reignst. Az erőviszonyok azonban csakhamar kiegyenlítődtek, a Big Dog pedig felőrölte ellenfelét. Villant egy mid-air Spear, amellyel megszerezte a győzelmet.

Becky közli, hogy izgatottan várja Sasha magyarázatát. Becky a legjobbakkal akar küzdeni, Sasha pedig jelenleg a legjobbját nyújtja. Na de mi történt azután, hogy rimánkodva elmenekült a WWE-ből a négy hónapja? Mitől lett hirtelen ennyire felkapott? Nem tett érte semmit, ellentétben Beckyvel, aki kiugrasztotta a nyulat a bokorból egy-két médiamegjelenéssel. Többet tett azért, hogy visszahozza Sasha-t, mint maga Sasha.

The Miz & Ricochet vs. Baron Corbin & Drew McIntyre 
Miz és Ricochet kerekedtek felül ezen a KOTR jegyében rendezett csapatmeccsen.

Braun Strowman vs. AJ Styles (c) – United States Championship 
Styles komoly bajba kerülhetett volna, de szerencséjére ott voltak a társai. A DQ-val záruló címmeccset fenyítés követte, ám berontott a Universal Champion. Seth Rollins kitakarította a ringet, majd kezet fogott Strowmannel.

Rollins és Strowman a backstage-ben. Rollins tudja, érzi, hogy Strowmannek a Universal övre fáj a foga. Közli, hogy hajlandó címmeccset adni neki, de előtte az OC-t kell helyretenniük. Szeretné, ha egyesítenék az erőiket – ráadásul egy RAW Tag Team Titles-meccsen.

Samoa Joe vs. Cesaro – KOTR, 1. forduló 
Samoa Joe magabiztos győzelemmel lépett a következő körbe.

Rey Mysterio egy backstage-interjú során jelentené be a visszavonulását, de megállítja őt a fia, Dominic. Dom szeretné, ha az apja csapatba állna vele. Rey beleegyezik.

The New Day vs. The Revival 
Nem kellett sok hozzá hogy elszabaduljanak az indulatok. DQ, majd egy felbukkanó WWE Champion. Kofi egymaga rendezte le a Revivalt, de aztán a DQ-t eredményező Orton őt is kifektette egy RKO-val. Orton és a Revival dominált, Kofinak pedig végig kellett néznie, amint aprítják Woodsot.

Sasha-nak kellene magyarázatot adni a tetteire, de ehelyett csak terel, végül pedig odavet egy “Szívesen!”-t, mint olyan, arra, hogy lenullázta Natalya-t.

Alexa Bliss & Nikki Cross vs. Mandy Rose & Sonya Deville
Folytatódik a bajnokok rendületlen menetelése.

Cedric Alexander vs. Sami Zayn – KOTR, 1. forduló 
Cedric a papírformának megfelelően ment tovább.

Natalya a színfalak mögött. Sasha támadja le, majd odaveti: ‘Látogass el a pokolba, és add át az apádnak, hogy üdvözlöm!”

Seth Rollins & Braun Strowman vs. The OC (c) – RAW Tag Team Championship Match 
A főeseményen jött csak az igazán nagy szenzáció. Sokan DQ-ra számítottak, ehelyett a kihívók valósággal hengereltek. Rollins beváltotta Strowmant, aki letarolta az OC-t. Styles megpróbált beavatkozni, de Rollins hatalmas Curb Stomppal küldte át a fejét a szőnyegen. Strowman mindeközben befejezett, és a Running Powerslammel megszerezte maguknak a címeket.

7 thoughts on “RAW Összefoglaló, augusztus 19. – Jövedelmező szövetség

 1. Strowman heel turn kovetkezik. Hamarosan veszitenek, letamadja Seth-et aztan a CoC-n megetetik Rollinssal. Szerencsetlen Braun..

 2. az adás csak azert volt jó mert telenyomták smack down os arcokkal .
  az orton kofi feud nagyon jo csak remélem nem az lesz a vége hogy kofi címet véd , nem értem miert kell ennyire túl hypeolni emberek mint annó romant annyira annyira tolják hogy azt érik el vele hogy a közönseg megutálja az adott karaktert.
  A king of the ringből hianyzik az izgalom faktor.
  Én nem örültem hogy levettuk az O.C röl a címeket ,jelenleg ők a raw legjobb pontjai de akkor gondolom visszaszerzik ha braun kap heel turnt és rollins ellen megy . Mondjuk szegény strowman is töbször kap turnt mint ahányszor adásra kerul😂
  Vince minek nem engedi el zigglert ha ugyse hasznalja semmi komolyra ? Amugy nagyon jó meccset hozott le de ez tőle mar megszokott
  Buddy a smack en fantasztikus meccseket csinál.
  Amugy smack down összefoglaló lesz mert az mostanában elmarad?
  Sheltonra vagyok még nagyon kiváncsi király ahogy szivatja chad et .
  Illetve bryan rowan sztori is érdekes.
  Szóval azert vannak itt jó dolgok is .
  De owens😂nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem látom benne azt a potenciált mint régen sőt közelébe sincs.
  Buddy and elias new theme song hát regi jobban bejott de ez legyen a legkevesebb gond.

 3. A New Day bevonulása alatt az AEW pólós srác kemény. el is kapcsolt a kamera

 4. Meccsek számomra sokkal színvonalasabbak már hetek óta mindkét adáson, sztorik még egy picikét laposak bár most ez a tag-team címek átadása Strowmannek és Rollinsnak tényleg meglepetés volt.

 5. Ebből feud lesz, nem véletlenül volt középen és néztek rá mindketten a Universal övre.

 6. Nem volna az a penz, hogy maradasra birjanak ha Braun helyeben most is kaszat kapnek az Universal Championship elleneben. Heel-turn mellett is veszit akkor a szervezet nem ertekeli a munkajat.
  Orton ude szinfolt volt, levehetne az ovet Kofi-rol meg ha rovid ideig is volna csak nala.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.