szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Hol van Lana és Rusev?

1 min read

Egy koron a SmackDown húzó nevei voltak, most pedig még csak messziről sem lehet a páros felől hallani – hol van a Rusev Day?

A The Dirty Sheets hírei szerint, amit Billi Bhattii hozott felszínre a WWe egyszerűen csak nem akarja szerepeltetni a Rusev és Lana párost a TV-s adásokon, hogy csendesedjen a rajongás irántuk.

Sajnos a hírek szerint a felek egyáltalán nem jutnak dűlőre egy esetleg hosszabbítás kapcsán, így a szervezet nem szeretné, ha az itt megszerzett hírnevet lovagolnák meg a távozásuk után. Így a WWE egyszerűen csak megvárja, ameddig lejár a szerződésük.

It’s been revealed by Billi Bhattii of The Dirty Sheets that the reason that Rusev and Lana aren’t on TV anymore is due to WWE wanting to cool them off.

Egyes hírek szerint Lana és ÍRusev otthon ülnek hetek óta és a közösségi médiáról is le vannak tiltva. Így reméli a szervezet, hogy a rajongók teljesen megfeledkeznek róluk.

7 thoughts on “Hol van Lana és Rusev?

  1. Most nem azert de ez milyen idióta gondolkodás? Ha 10 evig nrm látnák őket akkor is tudnák kik azok es ugyanúgy cheert kapnának ha megjelennek de mindegy…..ez a wwe logika neha olyan mintha egy kisgyerek találná ki

  2. Jó ég. Mondjuk nem egy rossz verzió. Ők seperc alatt nagyok lesznek, ha együtt ha külön (de inkább csak Rusev) tűnnek fel. Alexander pont olyan arc akire nagyon kíváncsi lennék mit tudna önerőből kisajtolni magából mert rettentően jófej csókának tűnik, akiről üvölt, hogy több van benne.

  3. Igazából Rusev Lana miatt tart most ott ahol.. Lana nak sose kellett volns ringbe lepnie ott lesz elcseszve Rusev is ja meg John Cena .. mikor debutaltak akkor volt az igazán jo. Azóta meg Lana instagramon meg mindenhol mutogatja meg riszalja magat mint egy 16eves, kicsit beteg a no es Rusev is emiatt tart itt.
    Ket megoldás lenne : Rusev szoloban , vagy úgy returnolni ahogyan erkeztek.

  4. ahhoz képest hogy le vannak tiltva a közösségi médiáról Lana egész gyakran használja

  5. Szerintem semmi koze nincs ennek az egesznek hogy Lana mit csinal instan addig amig olyan ugybe nem keveredik mint Paige addig semmi gond kb a fel noi rostert szidni lehetne eleg csak Charlottera vagy Alexara gondolni es meg hol vannak a tobbiek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.