szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 3. – Az igazság mecénása

4 min read

A drámai címen túllendülve már fel is vesszük a múlthéten elejtett fonalunkat a kékek harcállásait illetően. 

A Smackdown ide kattintva nézhető vissza.

A nyitányon nem más érkezik, mint a 24 órával korábban meglepő heel turnt kapó Smackdown Women’s Champion, Bayley. A közönség túlnyomótöbbsége élteti, Bayley viszont arra reflektálna, hogy miért voltak annyira lesokkolva a történteken. Meglepődtek, hogy kiállt a legjobb barátnőjéért? Azon vagy hogy megmutassa milyen fából faragták őt. Segíteni akar a divízión, és inspirálni a gyermekeket, ahogy vele is tették egykoron. Lojális akar maradni Sasha-hoz, még a nehéz idők ellenére is. Fel akarja rakni a térképre a Smackdownt, és olyan bajnok akar lenni, aki egy lapon említhetnek Beckyvel. Még sokáig tervez a trónon maradni, így a következő lépesként a divízió legarrogánsabb személyét, Charlotte Flairt fogja megverni.
Érkezik Charlotte, aki meglep a jelző, de aztán gyorsan egyértelműsíti, hogy nem játszadozni készül. Ajánlja Bayleynek, hogy ölelje szorosan azt a címet, mert a Clash of Championson….
Megjelenik Sasha. Charlotte tudja mi következne, így ő intézi az első csapást. Kifekteti Bayleyt, majd összecsap Sasha-val, de Bayle egy acélszékkel a maguk javára fordítja a helyzetet. Nagy verést mérnek a kihívóra – a közönség pedig hiába kántálja a RAW Women’s Champion nevét, Becky nem bukkan fel.

Mustafa Ali vs. Elias – 3. KOTR negyedöntő 
Ez a csata is felnőtt az elődeihez. Ali mindent megtett a sikerért, de Elias alaposan felszívta magát és a döntő pillanatban megfordította a találkozó képét. Bevitte a Drift Awayt, amely elődöntőt ér számára.

Samoa Joe van itt, hogy óva intse a Smackdown ágáról döntőbe jutó szupersztárt. A korábbi US Champ biztos abban, hogy hétfőn kvalifikálni fog a fináléba.

Aleister Black közli, hogy mivel senki nem hajlandó felkeresni őt, ő maga intéz kihívást.

Alexa Bliss & Nikki Cross vs. Mandy Rose & Sonya Deville 
A folytatásban még sokba kerülhet ez a vereség a bajnokoknak.

Chad Gable készülődik a meccsére, amikor is Joe beleköt és megpróbálja terrorizálni kicsit.

Érkezik Randy Orton. Nem kertel, inkább kijelenti, hogy két héten belül új WWE Champion születik. Megmutatja majd mindenkinek, hogy Kofi egy álszent alak, aki sosem volt az ő szintjén. A múltkori verésben a legédesebb rész az volt, amikor hallani lehetett Kofi koponyájának csattanását a padlón. Hetek óta pusztítja már a New Dayt és ezt a pozitívitás erejéről szóló baromságot. Randy nem akar a CoC-ig várni, inkább lerendezné itt és most.
Jön is Kofi, de a Revival letámadja. A bajnok méretes zakót kap, megspékelve a Shatter RKO-val.

Chad Gable vs. Andrade – 4. KOTR negyeddöntő 
Utolsóként Chad Gable biztosította helyét a Gardenbe, méghozzá egy parádés meccs kíséretében.

Aleister Black vs. Shelton Benjamin 
Átmozgató edzés a holland szupersztárnak.

Shinsuke Nakamura lesquasholt egy local talentet.

Drake Maverick elveszítette, majd visszanyerte, végül pedig újra elveszítette a címét. R-Truth volt a nevető harmadik.

A főeseményen elsőként Daniel Bryan érkezik. Tudja, hogy nem fest rózsásan a helyzet és mivel Rowan sáros, sokan őt is összemossák a bűnösségével. Mondhatunk róla amit csak akarunk, de sosem volt hazug és ehhez sincsen semmi köze. Soha nem hazudott egyikünknek sem. A hazugokat viszont gyűlöli. Bocsánatkérést vár Roman Reignstől, nem pusztán a vádakért, hanem a múltkori Spearért is.
Megjelenik Reigns, Rowan azonban nyomban kifekteti. A támadásnak Bryan próbál gátat szabni, de Rowan eltaszítja.. Rowan a verést követően mikrofont fog és kigúnyolja Reignst, amiért azt hitte Bryannek köze van mindehhez. Bryan a legnaívabb mindközül mert azt hitte irányíthatja őt. Ő senkinek nem a bábúja, és ha megint le akarja őt pofozni, jöjjön be a ringbe és próbálja meg. Büszke arra, amit Romannel tett. Büszke a backstage- és a parkolós támadásra is. Ezek semmik voltak ahhoz a kínhoz képest amit a Clash of Championson tapasztal majd meg.
Rowan a ringen kívül agyalja Reignst. Bryan újra nekiveselkedik, de Rowan egy Chokeslammel rávágja az asztalra.

 

3 thoughts on “SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 3. – Az igazság mecénása

  1. KotR szempontjából számomra csalódás volt ez a hét
    remélem Ricochet nyeri meg az egészet

  2. Rowant végre hagyták promozni es ahhoz képest szerintem teljesen jo volt, nem is értettem anno amikor harperrel voltak teamben hogy miert nem hagyták beszélni őket mert egybol nagyobb reakciot váltottak volna ki a közönségből mint hogy csak némán végezték a dolgukat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.