Mit jelentett a 11:19 Bray Wyatt óráján?

Az eheti Bray Wyatt féle Firefly Fun House műsorán további híreket kaphattunk a Hell in A Cell-en esdékes mérkőzéséről. Wyatt eszerint Braun Strowman vagy Seth Rollins ellenfele lesz, a tét pedig a Universal Championship lesz a következő hónapban.

De talán nem is ez volt a legérdekesebb mondandója a műsornak, hanem sokkal inkább a 11:19, ahol megállt az óra.

Több hírportál felhívta rá a figyelmet, hogy amíg a WWE azt állítja, hogy Undertaker 11/22/90 dátummal debütált a szervezetnél a Survivor Series-en, ez a dátum hamis. Három nappal korábban volt az első meccse a WWF Superstars of Wrestling TV műsor felvételén, ami a Survivor Series után került adásba.

Sokan azt várják, hogy Wyatt Undertaker ellenfele legyen már a Survivor Series-en, de később biztosan. Úgy tűnik, a WWE-nek is tetszik az ötlet és elkezdik megalapozni a Taker vs. Wyatt viszályt.

3 thoughts on “Mit jelentett a 11:19 Bray Wyatt óráján?

 • 2019.09.10. at 14:29
  Permalink

  Kicsit sajnalom hogy a fun house csak ilyen olcsó hátteret kap mostanság :/ mert ezt a részét ugyanúgy szinten kell tartani a karakternek ahhoz hogy fiend érdekes maradjon tekintve hogy a fiend nem promozik es mindent ez hoz letre körülötte es ez vezet fel

  Reply
 • 2019.09.10. at 15:07
  Permalink

  Én erre azt mondom, hogy Ted Turner születésnapja. Aki talán többet mond, ha úgy hivatkozok rá, mint a TV csatorna tulajdonosa, ahol az AEW startolni fog októberben. 😀 Amúgy valszeg csak választottak egy olyan időpontot amibe sok mindent bele lehet magyarázni, hogy még érdekesebb legyen, nem gondolnám, hogy bújtatott figyelmeztetés az AEW-re.

  Reply
 • 2019.09.11. at 03:05
  Permalink

  valahol bibliai utalásra gondolnak
  Ezekiel 11:19
  “Egy szívet adok majd nekik, és új lelket adok beléjük, eltávolítom testükből a kőszívet, és hússzívet adok nekik,”

  bár ez (szerintem) a 11:20szal együtt érdekes
  “hogy rendelkezéseim szerint éljenek, törvényeimet megtartsák és teljesítsék. Az én népem lesznek, én pedig Istenük leszek.”

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük