szo. feb 22nd, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Mit jelentett a 11:19 Bray Wyatt óráján?

1 min read

Az eheti Bray Wyatt féle Firefly Fun House műsorán további híreket kaphattunk a Hell in A Cell-en esdékes mérkőzéséről. Wyatt eszerint Braun Strowman vagy Seth Rollins ellenfele lesz, a tét pedig a Universal Championship lesz a következő hónapban.

De talán nem is ez volt a legérdekesebb mondandója a műsornak, hanem sokkal inkább a 11:19, ahol megállt az óra.

Több hírportál felhívta rá a figyelmet, hogy amíg a WWE azt állítja, hogy Undertaker 11/22/90 dátummal debütált a szervezetnél a Survivor Series-en, ez a dátum hamis. Három nappal korábban volt az első meccse a WWF Superstars of Wrestling TV műsor felvételén, ami a Survivor Series után került adásba.

Sokan azt várják, hogy Wyatt Undertaker ellenfele legyen már a Survivor Series-en, de később biztosan. Úgy tűnik, a WWE-nek is tetszik az ötlet és elkezdik megalapozni a Taker vs. Wyatt viszályt.

3 thoughts on “Mit jelentett a 11:19 Bray Wyatt óráján?

 1. Kicsit sajnalom hogy a fun house csak ilyen olcsó hátteret kap mostanság :/ mert ezt a részét ugyanúgy szinten kell tartani a karakternek ahhoz hogy fiend érdekes maradjon tekintve hogy a fiend nem promozik es mindent ez hoz letre körülötte es ez vezet fel

 2. Én erre azt mondom, hogy Ted Turner születésnapja. Aki talán többet mond, ha úgy hivatkozok rá, mint a TV csatorna tulajdonosa, ahol az AEW startolni fog októberben. 😀 Amúgy valszeg csak választottak egy olyan időpontot amibe sok mindent bele lehet magyarázni, hogy még érdekesebb legyen, nem gondolnám, hogy bújtatott figyelmeztetés az AEW-re.

 3. valahol bibliai utalásra gondolnak
  Ezekiel 11:19
  “Egy szívet adok majd nekik, és új lelket adok beléjük, eltávolítom testükből a kőszívet, és hússzívet adok nekik,”

  bár ez (szerintem) a 11:20szal együtt érdekes
  “hogy rendelkezéseim szerint éljenek, törvényeimet megtartsák és teljesítsék. Az én népem lesznek, én pedig Istenük leszek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.