3 órás lesz az NXT is?

Az NXT műsora is a USA Network-re költözik és ezzel egyidejűleg sok változás is bekövetkezhet a műsor életében.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a műsor biztosan 2 órás lesz, amivel már így is a duplájára emelik a műsor jelenlegi időintervallumát. Viszont egy telefonkonferencia során Triple H-t arról kérdezték, hogy mik az esélyei annak, hogy 3 órás legyen az adás.

Triple H minden egyes “vádat” tagadott, miszerint a műsor ideje 3 órára duzzadna. Illetve elmondása szerint ez csak ártana a terméknek.

Legyünk őszinték, a két órás műsoridő tökéletesen megfelel majd az elvárásoknak. Majd meglátjuk, hogy az AEW mit szól hozzá.

4 thoughts on “3 órás lesz az NXT is?

  1. Még mindig azt mondom, hogy nem egy célközönség az AEW és az NXT. A tiszta inring ami az NXT tagadhatatlan elsősége, ebben kell erősnek maradniuk az egyszerű történetekkel. Ezzel szemben az AEW kiváló sztorikat és jobbnál jobb karaktereket tud magáénak mindezt nagyon jó inringgel karöltve. Meglátjuk mi lesz, de még mindig a 21. században élünk és nem kell választanunk a kettő közül.

  2. Pontosan, igaz én nem vagyok nagy nxt hívő,néha belelesek , gálákat is néha ,de valahogy nem jön be. Kivéve a ring színét 😀

  3. “Ezzel szemben az AEW kiváló sztorikat és jobbnál jobb karaktereket tud magáénak mindezt nagyon jó inringgel karöltve.”

    Eddig AEW-ben pontosan melyik volt a kíváló sztori és kik azok a “jobbnál jobb” karakterek? Szerintem ha valami, akkor pont ez nem derült ki az AEW-ről, hogy ezek milyenek lesznek. A karakterekről (a 3-4 legnagyobb nevet leszámítva) pontosan semmi nem derült ki, sztori szinten is inkább random tag team meccsek voltak jellemzőek (szintén talán Rhodes tesókat leszámítva).

    Én kifejezetten szurkolok az AEWnek, mert nagyon kellene egy értékelhető WWE konkurencia, hogy húzzák egymást felfelé. Viszont karakter- és sztoriépítésről szerintem majd a heti adások indulása után lesz érdemi képünk.

  4. Hogy nem lehet szeretni az nxt-t 5 csillagos meccsek minden adasban plussz minusz 4 csillagos meccsek. Vagy kicsi az igenyetek vagy nem tudom mi bajotok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.