WWE Hell in a Cell 2019. – Előzetes

A heti nagyüzem nyomán kissé feledésbe merült a mai rendezvény, amelynek során ismét kitárulnak az ördögi épitmény falai. 

Őszintén szólva rengeteg a kérdőjel a gála kapcsán, hisz a kártya igencsak karcsú, fogalmunk sincs, hogy mivel akarják kitölteni a több órás adásidőt.

KICKOFF

Kezdés – 00:00 

MAIN CARD 

Kezdés – 01:00 

Sasha Banks vs. Becky Lynch (c) – RAW Womens Championship, Hell in a Cell Match 
A szervezet történetének második női Cella-meccse következik. Egyúttal pont kerülhet a rivalizálás végére, hisz jó eséllyel kettejük közül valaki biztosan brandet vált jövő pénteken. A Clash of Championson Sasha mindent megpróbált annak érdekében, hogy mattolja a bajnokot, de Beckyn egyszerűen nem lehetett fogást találni azon az estén. A Cella azonban merőben más terep. Sasha három éve már megizlelhette, nem is volt benne sok köszönet, hisz brutális csatát produkált Charlotte-tal. A keménység ezúttal is garantált, kérdés, hogy a Bo$$ sikerre váltja-e a taktikáját, avagy folytatódik The Man uralma a RAW diviziójának élén?

Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Erick Rowan & Luke Harper – Tag Team Match 
Árulás, cselszövés, visszatérés. Roman Reigns társa Daniel Bryan lesz, de vajon Bryan az, akinek mutatja magát? Belekerül-e még egy csavar a sztoriba azáltal, hogy a meccs végén megtámadja Romant és egyesül Harperékkel? Ez esetben Romannek ott lehetnek az Uso-ikrek mint partner, na de ne szaladjunk ennyire előre. Pénteken Reigns keze lendült magasba Rowannel szemben, kettő a kettő ellen viszont egyértelműen a jóval összeszokottabb és veszélyesebb heel duónál lehet az előny.

Charlotte Flair vs. Bayley (c) – SmackDown Womens Championship Match 
A Clash of Champions után megintcsak a Queen kap lehetőséget. Nem is meglepő, hisz az elmúlt hetekben kétszer is felülmúlta Bayleyt a Four Horsewomen csapatmeccsei során. A szemléletet váltó bajnok alighanem most is megpróbál majd kifőzni valamit annak érdekében, hogy mielőtt maga mögött hagyhassa a mérkőzést. Charlotte megtanulhatta a leckét, és ha kellőképp korrigál, ma éjjel a tizedik regnálását kezdheti meg.

“The Fiend” Bray Wyatt vs. Seth Rollins (c) – Universal Championship, Hell in a Cell Match 
A főeseményen a rendithetetlennek tűnő Fiend lesz Rollins aktuális ellenfele, vagy ha úgy tetszik végzete, hisz minden eddiginél nehezebb akadály gördül a Beastslayer elé. Ráadás a Cella, amely örökre megváltoztathatja egy-egy szupersztár karrierjét. Mindenképp figyelnünk kell Braun Strowmanre, akit Wyatt két hete letámadott. Jóllehet a Monster Among Men jelenleg Tyson Furyval bohóckodik, azért a törlesztésre is találhat időt.

Élőben ide kattintva lesz lehetőségetek nyomon követni az eseményeket, reggel pedig hozzuk az összefoglalót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük