Hírek

Seth Rollinst is utolérni látszik a Reigns-effektus

Ha nem vigyáz a WWE, komoly csorba érheti az Architect jelenét. 

Seth Rollins immár három éve az egyik legbiztosabb- és kedveltebb babyface karakter a szervezetben, ám idén többször is megingott az irányába a WWE Univerzum. Részben a Twitteren produkált kijelentései miatt, most azonban a karaktere is hagy maga után nemtetszést.

Rollinst sűrű füttykoncert kisérte múlt éjjel a Hell in a Cell PPV főmeccse közben. Minden Curb Stompot nagyobb hurrogás eredményezett, és totálisan a bajnok ellen fordultak az antihősként tetszelgő Fienddel szemben.

Rollins nem legyőzhetetlen, mint korábban Reigns, mégis kezdi őt utolérni a Reigns-effektus, amely a Big Dog karrierjét megkeseritette bizonyos szempontból. Bár a Cellában történtek adott esetben heel turnként is szolgálhatnak Rollinsnak, erre talán perpillanat kisebb az esély. Valamit viszont feltétlen változtatni kell, ugyanis hosszútávon totális el fogja vesziteni a közönséget, amennyiben ezt a tendenciát folytatja vele a cég.

Related posts

CM Punk tisztázta, hogyan is volt ez az állítólagos felkérés az ALL IN-re!

John Cena vs. The Miz meccsek következnek

Jason Jordan hamarosan visszatérhet

Blueprint

5 hozzászólás

Vipervill 2019.10.07. at 15:20

Nincs karaktere , Unalmas a csávo és túl van hypeolva a semmiért mert lehet hogy ő azzal jön hogy mennyit melozik meg 200 % on teljesít szerintem a szervezetben még sokan masok is .
De szerintem ezt ő nem fogja fel , azt hiszi ő ott a legjobb ő melozik a legtobbet

Reply
F34R 2019.10.07. at 16:41

Ezt valoszinuleg azert hiszi, mert rajta az ov.. es ezt annak tudja be mennyit melozott erte. Pedig csak egy rossz booking kell es maris repul az ov a derekarol.

Reply
SilentBob 2019.10.08. at 03:59

sajnálom őt mert erről már tényleg nem ő tehet
a kreatívok egyre szarabb sztorikat hoznak össze és emiatt Roliinst kezdi el utálni az összes wrestling fan hiszen ő van “lenyomva a torkunkon”
nem csodálom hogy egyre frusztráltabb és hogy ebből szerencsétlen tweetek meg nyilatkozatok jönnek ki

Reply
ImTheBest044 2019.10.08. at 19:59

Szerintem egy heel turn-el fel lehetne egy kicsit rázni a karakterét, bryannel is működött pedig nála nagyobb face nem igen volt

Reply
Sakeesteve 2019.10.13. at 07:11

Nem csodálom a füttykoncertet…ami ez volt….

Reply

Leave a Comment