WWE Hell in a Cell 2019. – Összefoglaló

A Kalifornia állambeli Sacramento, azon belül is a Golden1 Center adott otthont az idei Hell in a Cell PPV-nek, amelyre csak az utolsó pillanatokban állt össze teljesen a program.

A már korábban is ismert négy mérkőzéshez újabb négy csatlakozott, ám egyik sem keltett akkora felhajtást, mint azt egy PPV-n elvárhatnánk. Övmeccsből mindössze négyet kaptunk az estére, a RAW Womens, Smackdown Womens, valamint Universal Title-csaták mellé csatlakozott a Womens Tag Team Championship is.

A PPV ide kattintva nézhető vissza!

Sasha Banks vs. Becky Lynch (C) – RAW Womens Championship, Hell in a Cell Match 
Az érdemi program nyitányára nem is kaphattunk volna személyesebb ütközetet. Nem kellett sok ahhoz, hogy belelendüljenek a lányok. Sasha megpróbált előnyt szerezni, még a gong előtt támadott, de Becky hamar visszaverte a rohamot. Székek és kendóbotok játszották a főszerepet, Sasha rengeteget kapott, ám adni sem volt rest, amelynek nyomán megszületett a létrára kiosztott Meteora. A bajnok igyekezett büntetni, Sasha nem kevésbé, de akármennyire is volt azon, hogy kellőképp meggyengitse Beckyt – ő nem mutatta a gyengeség jeleit. Akárcsak a Clash of Championson, úgy most is mindenből kiutat talált. Sasha megpróbált a székhalomra támadni, de forditva sült el a dolog. Becky rávágta, majd azon nyomban érvényre juttatta a Dis-Arm-Hert. Sasha kopogott, vagyis a helyzet nyugaton változatlan.

Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Luke Harper & Erick Rowan – Tornado Tag Team Match 
Féktelen háborút mégféktelenebb háború követett. Igazi adok-kapok zajlott, ami a csövön kifér alapon. Olyannyira, hogy a meccs végére nagyon nehéz volt megállapitani, hogy kinek van a legnagyobb esélye egy valós sérülésre. Bryan a nyaki gondjaira maximálisan fittyet hányva birkózott, de a többieknek se lehetett okuk a panaszra. A meccs képe megfordulni látszott miután Reigns átspearelte Rowant az asztalon. Bryan és Harper különmeccsében utóbbi kezdett felülkerekedni, de ekkor berobbant a képbe Roman. Jött az év kombinációja, Superman Punch, Running Knee, végezetül pedig a Spear. Ez még gombócból is sok, Harper vállai lent is maradtak a szőnyegen..

Ali vs. Randy Orton
A random meccsek sora ezzel a találkozóval vette kezdetét. Ali becsülettel helytállt, de egy bezúzott bordánál – és egy parádés RKO-háritásnál – többre nem volt hivatott. Még mielőtt Ali belelendülhetett volna, Orton egy hatalmas RKO-val küldte őt padlóra.

Nem volt elég a Preshow, a változatosság kedvéért holnap este jön az idei kilencedik Natalya versus Lacey Evans meccs. Ezúttal Last Woman Standing.

Kabuki Warriors vs. Nikki Cross & Alexa Bliss (C) – Womens Tag Team Championship 
Az est második övmeccse is tartogatott magában némi izgalmat. Nikki egyszemélyes hadjárata ezúttal nem vezetett eredményre, köszönhetően a közbelépő Asukának, aki pár pillanattal később a legendás Tajiri-t idézve iktatta ki ellenfelét, hogy aztán egy Roundhouse Kick nyomán megszerezze maguknak az öveket.

The OC vs. Viking Raiders & Braun Strowman 
Ennek a meccsnek mint kiderült egyetlen célja volt, mégpedig, hogy felvezessék a holnapi Strowman-Fury szegmenst. Gallows és Anderson letámadásának következtében DQ született, Styles ráment volna Strowmanre, de a Monster egy hatalmas jobbossal fektette ki a US Championt.

Tamina a backstage-ben kaparintja meg Carmellától a 24/7 Title-t.

King Corbin vs. Chad Gable 
STD-nek meg kellett küzdeni a körülményekkel, ráadásul Gable is kifogott rajta.

Kavarodás Tamina körül, Carmella lerúgja őt, Truth pedig kopogtatja.

Charlotte Flair vs. Bayley (C) – SmackDown Womens Championship
A co-main event egykettőre kizökkentett mindenkit a szunyából, hisz Charlotte Flair megálljt parancsolt Bayleynek a Figure Eightet követően. Bayley kopogott, Flair pedig ezzel a tizedik bajnoki futását kezdheti meg..

‘The Fiend’ Bray Wyatt vs. Seth Rollins (C) – Universal Championship, Hell in a Cell Match 
Rollins szemszögéből igazi sprint volt a főesemény, amely nem elhanyagolható módon formabontó fények mellett zajlott. A Fiend erejét hamar megtapasztalhattuk, mivel semmi nem fogott rajta. Rollins hiába csapkodta a kendóbottal, meg sem kottyant neki. Wyatt a Sister Abigaillel zárta volna le a meccset, de a bajnok kijött belőle kettőnél. Alighanem az utóbbi évek legabszurdabb percei következtek. Számolatlan mennyiségű Curb Stomp, acélszék, létra és szerszámosláda a fejre – de a Fiend még mindig meccsben, többnyire egynél való kitöréssel. Rollins nem tudja mitévő legyen. Wyatt nem mozdul, a spori meg figyelmezteti Rollinst, hogy elég volt, meg ne próbálja még a pöröllyel is fejbecsapni. Rollins viszont megteszi, és ezzel nyomban beszüntetik a mérkőzést.

Érkeznek az orvosok, de Rollins tovább izmozik. Wyatt hirtelen magához tér, és a Mandible Clowval lefojtja őt. Tovább agyalja a ring mellett, Sister Abaigailokat ad neki – a közönség pedig a meccs újrainditását követeli. Ez nem következik be, Rollins szájából viszont csúcsán spriccol a málna az újabb Mandible Clow nyomán.

Őrületes végjáték. Folytatás a RAW-n.

 

16 thoughts on “WWE Hell in a Cell 2019. – Összefoglaló

 1. hát persze hogy DQval ér véget egy hell in a cell meccs 😀
  a meccs is mondjuk kb nézhetetlen szar volt

  kiváncsi lennék azért hogy a helyszínen mit láttak ebből
  a piros ketrec miatt már tavaly is alig volt látható a meccs és most még rádobtak pár lapáttal ezzel a világítással

  de Becky legalább nyert és az új heel kabuki warriors is nagyon jó

 2. Random meccseket hagyjuk inkább, sztori nélkül PPV nincs is helyuk..

  A bejelentett meccsek jok voltak, csak az eredmenyek jottek ki hülyén. Bayleyrol leveszik, Sashanak nem adjak oda, bliss rol ugyszint leveszik a japanok miatt..
  Foesemeny: hat ez kurva jo volt. Voros fények tovább brutalizaltak, wyatt lehet kicsit tul lett tolva, ezrk utan nem lett lepinnelve egy kikotes nélküli meccsen 20pedigree kell. Ettol fuggetlenul utott, jo elő lett adva a misztikum

 3. az orton vs ali
  És a roman &bryan vs harper &rowan kifejezetten tetszett nekem amugy

 4. Első meccsen kívül kicsit sem éreztem magam PPV hangulatban, pláne nem Hell in a Cell hangulatban, a Bryan&Reigns vs Rowan&Harper meccset is már lehetett volna a ketrecben tolni, régóta megy a sztori szerintem simán befért volna az adás közepére. Main Event meg frusztráló volt, (nem jó értelemben), zavart a fény engem is, az meg pláne, hogy mekkora ötlettelenség volt a befejezést illetően, mert gondolom nem úgy szerepelt a tervező asztalon, hogy a közönség majd elkezd restart match chantelni és fújolnak az adás végén.

 5. Én nem értem mi baja mindenkinek ezzel a PPV-vel, nekem kifejezetten tetszett. Szerintem az tornado tag nagyon jó volt, a női meccsek is jók voltak most, az Ali – Orton se volt rossz, a Viking – Oc meccs is egész jó volt, a main event meg szerintem odavert, Wyattet nagyon erősen bookolták, Rollins pedig remélem ezzel kap valami turnt, ilyen őrült lesz belőle, azon se lepődnék meg ha a végén össze állnának a Fienddel, végülis Bray állítja hogy ő kedveli Rollinst, csak a Fiend aki úgymond kevésbé. Viszont így mindketten jól jöttek ki szerintem, Rollins megmutatta ezt az őrült szadista oldalt, amire Bray ugye rá promózott már korábban (“a múlt béli bűnei” cím alatt). Nagyon adnék egy szadista pusztító heel Rollins – Fiend párost. Aminek a végén a Fiend kapna egy faceturnt a wrestlemania előtt és Rollins ellen fordulna, mert Rollins kihasználná, hogy meg tudja védeni a címét.

 6. Első sorokban oké de Nem hiszem hogy feljebb sok minden látszott

 7. Amugy szerintem pont jo volt a befejezés , értelmetlen lenne wyatt ra rakni az övet
  Sokan mondjak hogy wyatt lesz az új traker szerintem egyátalán nem, túl erősen is van kezelve akár mit kap semmi , meg sem érzi ez nekem elvesz a meccs izgalmábol , most még lehet oké de majd több meccs mulva ha állandoan ez lesz hogy barmit kap kb semmit nem ér , elég unalmas lesz.

 8. Fiend face turn azt tudod hogy szimplan Bray Wyatt? Azt meg mar regen eltemettek. Maradjon csak heel szepen. Viszont a Braun Strawman-s feud sem lenne ocska. Az meg jobb lenne ha Triple Treat menne az overt, vagy esetleg Kane-el pluszban Fatal 4 Way.

 9. igazából a main event mindenki problémája

  -Bray megint olyan aki csak beszél de meccsen nem képes semmire
  -ennek hogy nem ad el semmilyen mozdulatot nincs értelme ilyen meccseken
  -nincs befejezés egy HIAC meccsen… a main eventben… már második éve zsinórban
  -Rollinst lehet most utálni mert SuperCena egy semmi volt hozzá képest

 10. Hát a végét alig bírtam ki. A női meccseket sem kedvelem nagyon ,hacsak nem többen vannak, de ez ami itt volt…. Nemhiába volt akkora fújolás… Utóbbi évek egyik leggàzabb fő meccs volt…. Borzalom.

 11. Szerintem Seth bookingjával nincs semmi baj, ha ezt folytatják valami heel irányba, kellett valaki aki hitelesen megállítja Lesnart, mellesleg ő le is tesz az asztalra, sokat meccsel, van hogy egy este többet is, mellesleg a ringben Cenaval ellentétben tud is elég szépen dolgozni, csak ténylegesen kicsit kezd a karaktere unalmasodni, kéne az a heel turn.
  Promozni is nagyon jól tud, csak mostanában ezt a face bullshitet rakják a szájába, de szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy nem igazán vannak nála tehetségesebbek. #giveusheelRollins

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.