Edge a visszatérését próbálja összehozni?

Megkerülhetetlen témát szolgáltat a 2011-ben visszavonult Rated-R Superstar helyzete. 

Kezdjük a történet alapjánál, hisz a pletykát mindenekelőtt az szolgáltatta, hogy Edge magához képest jócskán kigyúrta magát. Aztán jött az, hogy az Observer szerint a szervezet berkein belül porondra került Edge esetleges visszatérése. Ezután, Edge bejelentette, hogy időhiány miatt felhagy a Christinnal közösen futtatott podcastjükkel. Végezetül, a PWInsider a minap jelentette, hogy Edge Pittsburghben tartózkodik egy bizonyos WWE-ügy érdekében.

Kérdés, hogy mi az a bizonyos ügy, ugyanakkot tény, hogy Pittsburghben történetesen a WWE főorvosa, Dr. Joseph Maroon található.

Edge a Summerslamen kiosztott egy Speart Eliasnak, ami azért is volt jelentőségteljes, mert a WrestleMania 27 óta ez volt az első alkalom, hogy fizikai kontaktusba keveredett a WWE ringjében – nem jegyezve azt a 2014-es szegmenst, amelyben Seth Rollins a szőnyeghez fogta a nyakát.

Ő maga úgy érzi, képes volna problémamentesen birkózni, hisz a nyaka az évek során alkalmassá vált rá.

Az meg persze más kérdés, hogy a WWE orvosai mit diagnosztizálnak. Kisebbfajta kellemetlenség azonban fennállhat, úgy, mint annak idején Bryannél, csak most nem a New Japan vagy egyéb küldöldi szervezetek jelentenék a veszélyt, hanem az AEW, amely kétségtelenül tárt karokkal várna egy olyan extraklasszist, mint Edge.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.