Roman Reigns arról, hogy még nem kapott Championship-meccset a visszatérése óta

Lassan egy éve lesz annak, hogy Roman Reigns drámai körülmények között bejelentette a leukémiás betegségének kiújulását. 

Ezzel párhuzamosan lemondani kényszerült a Universal Championshipről. Roman a szervzet arcaként és legmeghatározóbb szupersztárjaként vonult szünetre, hogy aztán négy hónappal később bejelentse tünetmentességét és az azzal járó visszatérést.

Február óta érezhetően visszavettek vele kapcsolatban, nincs már úgy nyomatva mint korábban, rendre a kártya közepén birkózik és inkább más karakterek fejlődésében segédkezik. Azt sem nehéz észrevenni, hogy Roman még nem szerepelt övmeccsben mióta visszatért – ennek pedig megvan az oka.

“Olyasmi ez, ami miatt rengetegen panaszkodtak – én és az övmeccsek. Momentán az a legfontosabb, hogy visszatérhettem és birkózhatok. Más lett a szemléletem, másként veszem ki a részem a dolgok menetéből, és ez jelenleg tökéletesen elég számomra. Mindegy hogy az aktuális meccsnek öv a tétje vagy sem, szimplán élvezni akarom, hogy elég egészséges vagyok ahhoz, hogy végezzem a munkám. Amikor elérkezett lesz az idő, vissza fogok térni az övek közelébe, de most nem ezen van a hangsúly!” – tudatta Roman, miközben a GQ Sports kérdezz-felelek rovatában működött közre.

Bár a szervezet irányvonala tisztán mutatja, hogy nem Romanre szabják a title picture-t, eredményeivel folyamatosan a frontvonalban marad, hogy ha úgy adódik fel tudjon lépni valamelyik bajnokkal szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.