The Fiend, Boogeyman és a legegyedibb karakterek a WWE-nél

Legyünk őszinték, a WWE-től egyáltalán nem áll távol a bizarrság. Ennek a legnagyobb példája a nemrég csúcsra érő Bray Wyatt Fiend karaktere!

De nem a Fiend az első karakter, ami bizarra sikeredett a szervezet történelmében. Sokan megmaradnak a rajongók emlékezetében, de vannak, akik kifejezetten emiatt.

Nézzünk pár példát arra, hogy a karakter egyedisége miként írhatja be magát a WWE történelem könyvébe örökre.

Gangrel

Egy igazi vámpír karakter, aki kifejezetten az Attitude Éra legbizarrabb alakja volt. A bevonulása közben vér köpködött a helyszínen lévő rajongókra.

Képtalálat a következőre: „Gangrel wwf”

Majd később Edge és Christian oldalán megalapította a The Brood nevezetű formációt. Igaz, hogy a csapat két tagja messze nem volt olyan misztikus, mit na vezetőjük, a csapat sikeres volt.

Majd később a a társai ellen fordult, és Matt és Jeff Hardy oldalán megalapította a The New Brood formációt.

Papa Shango

Az 1990-es évek eleje a karakter építésekről szólt. A legtöbb jóindulattal is átlagosra sikerült. De egy-kettő sikeresen átcsúszott és hatalmas sikerre tettek szerint. Papa Shango pedig idetartozik.

Képtalálat a következőre: „papa shango”

A későbbi The Godfather ezzel a karakterrel lett ismert, habár nem pont a jó értelemben.

Bevonulása során egy koponyát tartott a kezében, ami füstöt ontott magából. Tudta irányítani a villámokat és további dolgokat az arénán belül. Igazi misztikus hangulat övezte a karaktert. Rontásokat, átkokat szórt az ellenfeleire.

Majd akkora push-ban részesült, hogy beavatkozhatott(volna) a WrestleMania VIII-on a main event-be Hulk Hogan és Sid Justice között. Ám tönkretette az egész mérkőzést, hiszen Justice-nak ki kellett rúgnia a legyőzhetetlen Leg Drop-ból, mert valaki elfelejtette a szerepét.

‘The Fiend’ Bray Wyatt

Bray Wyatt a maga módján a 2013-as visszatérése óta egyedi karakter a szervezetnél.

Képtalálat a következőre: „the fiend”

Ám azt el kell ismernünk, hogy a Fiend formában való visszatérése a legegyedibb, és legsikeresebb. A visszatérése után egyből a Universal Championship-et vehette célba, ami a szervezet részéről is jelzi, komolyan számolnak vele.

Nem mellesleg, az, hogy a Firefly Fun House műsorából azonnal bárkire, bárhol rá tud támadni még veszélyesebbé teszi a karaktert.

The Boogeyman

A legfurcsább karakter a WWE történelmében? A legelszántabb rajongók se mernék ezt a jelzőt megkérdőjelezni a 2005-ben debütált sztárral kapcsolatban.Egy karakter a sötétségből, aki a legtöbb horrorfilmbe is beillene kérdés nélkül.

Kapcsolódó kép

Bevonulása közben egy ébresztőórát tört szét a fején minden alkalommal, majd bekúszott a ringbe, ahol gilisztákat evett.

Úgy tűnt, a karakter sikeres lesz, hiszen viszályt kapott JBL, és Booker T ellen is, és meccset a WrestleMania 22-re.

Sajnos 2007-re elmúlt a varász és az ECW műsorán találta magát, ahonnan két évvel később elhagyta a szervezetet. Utána ha elszórtan is, de feltűnt a WWE-nél. De senkit sem kell azóta sem emlékeztetni a bizarrságára.

Goldust

Bizarr, egyedi, és egyedülálló. Talán ezekkel lehetne a legjobban a karaktert jellemezni.

Képtalálat a következőre: „golddust bizarr”

Sokan úgy vélik, hogy soha nem kapott megfelelő lehetőset arra, hogy megmutassa mire is képes valójában. Igaz, hogy néha nyert címeket, de a legtöbben inkább a ringen kívüli örültségeire emlékeznek ha felmerül a neve.

Goldust a 90-es évek közepén debütált és egyből szokatlan jelenség volt, ami egyből sikerre vitte a karaktert.

Hiába a sikerek a WWE-nél, a testvérét követvén az All Elite Wrestling-et viszik a hátukon. De hiába is a Dustin Rhodes név, a rajongók csak Goldust-ként emlékeznek rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.