Megkezdődik a versenyfutás a Fiend skalpjáért

Észre sem vesszük és már be is köszönt az új év, amely nekünk pro-wrestling rajongóknak a WrestleMania-szezon kezdetével egyenlő. 

A WrestleMania 36 egyik top meccse egyértelműen a Universal Championship köré fonódik majd. Az emberfeletti karakterrel visszatért Bray Wyatt Fiendje továbbra is veretlen, és legkorábban a Mánián láthatjuk őt kapitulálni valakivel szemben. Na de ki lehet az a bizonyos valaki? Erre próbálunk választ találni.

Roman Reigns

Az egyik legkézenfekvőbb opció a korábbi Universal Champion, Roman Reigns – aki tavaly októberben a kiújuló leukémiájának nyomán kényszerült lemondani az övről. Azóta is távol tartják őt a világbajnoki tróntól, mindazonáltal ismét elérkezhet az ideje. Wyatt ismerős számára, hisz a múltban többször is legyőzte őt. A Fiend viszont egy egészen másik kávéház, amely még feltérképezetlen terep a Big Dognak.

Braun Strowman

Braun vár az igazi áttörésre, amelyet persze egy World Title elnyerése hozhatna meg számára. Mi lehetne pikánsabb, ha ezt épp teremtőjével szemben zsebelné be? A Monster Among Men egyik azon most felsorolt szupersztároknak, akik már szembekerültek a Fiend-alteregóval. Mit ne mondjunk, nem volt épp kellemes érzés..

Sheamus

A Kelta Harcos visszatérőben van, és hát az a Brouge Kick még mindig elég stabil a mezőnyben ahhoz, hogy adott esetben a Fiend menetelésének is véget vethessen. Annyira talán nem reális, sztori sem indokolja, viszont nem volna jobb módja ennél ahhoz, hogy a main eventbe helyezzék a rettenthetetlen brawlert.

Daniel Bryan

Bryan a Survivor Seriesen alulmaradt, majd elfogadta a visszavágóra vonatkozó javaslatot. Igen ám, csakhogy ekkor drámai fordulat állt be azáltal, hogy a Fiend a ring alatt megkopasztotta riválisát.. Bryan tehát megújult külsővel tér majd vissza, a viszály pedig olyan személyes töltetet kapott, hogy a Yes Man egészen a WrestleMania-ig menetelhet, s menekülhet – egyenesen a győzelembe!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.