Monday Night RAW Összefoglaló, január 20. – Utoljára a Rumble előtt

Hat nappal a PPV-t megelőzően Wichitából jelentkezett a flagship show, amelynek nyitányán a Seth Rollins vezette kvartett vette birtokba a köteleket.

Rollins mindenekelőtt nyájasan mondott köszönetet a WWE Univerumnak, hisz szerinte elévülhetetlen szerepük van abban, hogy Messiás lett belőle.. Rollins ezután a csapatuk legújabb tagját üdvözli, miközben emlékeztet, hogy mi történt a múltheti főeseményen.. A korábbi Universal Champion igyekszik hangsúlyozni, hogy a roster tagjainak döntést kell hozni. Velük, vagy ellenük vannak?
Kevin Owens és Samoa Joe máris érkeztek a maguk elnyűhetetlen lendületükkel. Kevin kijelentette, hogy Big Show hamar vissza fog térni Rollinsért. Őket azonban nem sikerült úgy elintézni az óriást, ennek megfelelően itt vannak és bunyóért kiáltanak.. Nem is voltak ezzel egyedül, ugyanis felbukkant a Viking Raiders duója. Ez a formáció pedig megtette a hatását: Rollins kimenekült a ringből, Joe-ék meg bedarálták a maradék három delikvenst.

Rollins közli a backstage-ből, hogy a Viking Raiderst akarják egy RAW Tag Team Title-meccsen.. Egész pontosan ő, és Buddy Murphy.

Rey Mysterio vs. Andrade (c) – United States Championship, Ladder Match
A legkevésbé sem kellett nélkülöznünk a látványt, amely az ilyen jellegű csatákat jellemzi. A srácok most is kitettek magukért, alaposan kihasználták a létrák szolgáltatta teret, Rey nagyon közel került a sikerhez, de Zelina a mindent eldöntő pillanatban az útját állta. Andrade ennek következtében visszajött, majd egy Hammerlock DDT-vel átküldte Rey fejét a betámasztott létrán. A mexikói megvédte övét.
Ezután tovább gyepálta volna Reyt, ám felbukkant Humberto Carrillo és mentette példaképét.

Aleister Black következett, egy “meccsel”, amely mindössze egy villámgyors Black Mass-t tartogatott magában.

Brock Lesnar jött, látott, s figyelt. Heyman pedig beszélt, egyre csak arról, hogy ügyfele meg fogja nyerni a Royal Rumble-t, amelyre azért vállalkozott, mert egyetlen méltó várományosa sincs az övre a jelenlegi rosterből..
Ricochet jelent meg a cáfolat jogán. Közölte, hogy nem fél Lesnartól – de csak annyit ért el, hogy jól tökön lett rúgva.

Orton nem vitatja, hogy Drew kemény, de még csak azt sem, hogy tehetséges. Egy lapon azonban nem emlitené magával, már csak azért sem mert ő nem képes a semmiből lecsapni a történelem legpusztitóbb három betűjével..

Randy Orton vs. Drew McIntyre
Kaliberüknek megfelelően kemény és kiélezett küzdelmet láthattunk, ám az OC úgy vélte tönkrevágják a pillanatot.. Stylesék támadtak, Orton viszont egy székkel kozmetikázott az erőviszonyokon. McIntyre lerúgta Andersont, Gallows ment utána – Orton pedig elismerte McIntyre-t. De csak rövid időre, hisz azzal a lendülettel kifektette egy RKO-val.
Drew végül mikrofont fogott és közölte, hogy vasárnap le fogja rúgni Orton fejét a helyéről, megnyeri a Rumble-t, majd karrierje során először szerepel a WrestleMania főeseményében.

Charlotte emlékeztet, hogy tavaly olyasvalaki ejtette ki a Rumble-ből, akinek nem is kellett volna benne lennie. Idén az a kérdés, hogy készen állnak-e rá a többiek?

Becky Lynch vs. Kairi Sane
Nem különösebb meglepetést okozva a RAW Women’s Champion győzött.

Seth Rollins & Buddy Murphy vs. Viking Raiders (c) – RAW Tag Team Championship Match
Lassan de biztosan pörögtek fel az események, a bajnokok nem egyszer megmenekültek a veszélyzónából, de lezárni ezzel együtt sem sikerült nekik a meccset. Rollins ügyeskedett, lelökte a sarokról Ivart, Murphy kiosztott egy térdest Eriknek – aki ráadásként megkapta a Curb Stompot. Murphy kopogtatott, és ezzel hatalmas meglepetésre új bajnokokat ünnepelhettünk.

Egyfajta hab a tortán: Seth Rollins benevez a Rumble-be.

Matt Hardy vs. Erick Rowan
Rowan átgázolt Hardyn.

Ha Rollins a Rumble-ben, Owens és Joe is a Rumble-ben – vallják az érintettek. Joe azonban igyekszik Owens tudtára adni, hogy csak Rollinst illetően áll a partján. Ha az útjába kerül a WrestleMania főeseményének eléréséhez, ugyanúgy jár majd mint mindenki más.

Bobby Lashley & Lana vs. Rusev & Liv Morgan
A főesemény gyors és fájdalommentes volt a közönség számára. Lashley a Speart követően kopogtatta Rusevet – aki igencsak nehezen viselte a zsinórban elszenvedett második vereséget.

A RAW ide kattintva nézhető vissza.

2 thoughts on “Monday Night RAW Összefoglaló, január 20. – Utoljára a Rumble előtt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.