Az NXT és az AEW egyaránt új bajnokot avatott

A szerda esti háború legújabb felvonásának egy aprócska handicappel vágott neki az All Elite, ugyanis adásukat felvételről sugározták.

A rendhagyóan a Cruise of Jericho-ról jelentkező Dynamite nyitányán Kenny Omega és Hangman Page csatáztak az SCU-val egy AEW World Tag Team Title-meccsen. Omegáék győztek, vagyis új bajnokok születtek az óceánon.

Az NXT heti főeseményén Roderick Strong a lehetetlenre vállalkozott Keith Lee tartóztatásának gondolatával, és mivel belebukott, Lee lett az új North American Champion.

2 thoughts on “Az NXT és az AEW egyaránt új bajnokot avatott

  1. A HHH fotó menő, de meg se közelíti a luxushajón bajnoki övet nyerő rajongókon való szörfölést miközben a tőlük kapott győzelmi sörödet iszod szintű menőséget. 😀 Adam Page nagyon jó, épp mikor a szervezet 2015-ös Roman Reigns-e lett volna, egyszerűen visszanyerte a bizalmukat. Az pedig nem is tudom mikor és kinek sikerült utoljára, hogy a hypeot újragyújtotta maga körül turn nélkül.

  2. Hát érdekes amit ott művelnek,kiváncsian várom mi lesz a Hangman sztori folytatása, mert elég durca mostanában, de a sör… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.