Monday Night RAW Összefoglaló, január 27. – Üdv itthon!

24 órával a Rumble a San Antonio-i AT&T Centerből jelentkezett a flagship show, melynek nyitány a 2020-as férfi Rumble győztese, Drew McIntyre érkezett a kötelek közé.

Drew azt hiszi az elmúlt 24 óra csak álom volt. Piszkosul jó érzés számára, hogy mint a 2020-as Rumble győztese állhat most itt. Ez azt jelenti, hogy megy a WrestleMania-ra. Vannak, akik szeretnek játszadozni a Rumble-győzelmet követő helyzettel, de ő nem ilyen. Itt és most kijelenti, hogy Brock Lesnarral akar csatázni a WrestleMania-n. A srácok többsége fél Lesnartól. Szembenézett vele múlt éjjel, és egy Claymore-ral átküldte a kötelek fölött. A WrestleMania-n is megveri és ő lesz az új WWE Champion.. Előtte azonban, szeretne Claymore Partyt rendezni, úgyhogy meccset ajánl bárkinek, aki hajlandó kijönni mellé.

Drew McIntyre vs. OC
Nem volt különösebben megerőltető a Scottish számára a győzelem megszerzése.
A feketeleves azonban csak ezután jött, hisz felbukkant Lesnar, aki egy F5-tel mattolta leendő ellenfelét.

Rey Mysterio vs. MVP
Meglepő meccsel folytatódott a program, és bár MVP-nek volt lehetőségei, végül Rey bezsebelte a győzelmet.

Aleister Black squasholt egyet, majd jelezte, hogy eljön mindazokért, akik keresztbe tettek neki a Rumble-n.

Seth Rollins & Buddy Murphy (c) vs. Kevin Owens & Samoa Joe – RAW Tag Team Championship
A Viking Raiders elintézte a potenciális beavatkozó AoP-t, úgyhogy a bajnokok magukra voltak utalva.. Joe sajnos idő előtt esett ki egy sérülés miatt, ez pedig alapjaiban változtatta meg a meccs menetét. Rollinsék győztek, kiaknázva a kettő az egyben szituációt.

Becky Lynch közli, hogy ő immár minden idők legnagyobbja.

Andrade (c) vs. Humberto Carrillo – United States Championship
Andrade DQ-val védte meg övét – de ekkor még nem tudtuk, hogy fel lesz függesztve.

Charlotte egyelőre nem tudja, hogy melyik bajnokot fogja választani a Rumble-siker nyomán.

Charlotte vs. Asuka
Addig is, összecsaphatott a demoralizáló vereségből érkező Asukával. Győztes ugyan nem lett, de a Tag-bajnokok levezethették a frusztrációjukat.

Liv Morgan vs. Lana
Törlesztés és elégtétel Livnek: legyőzte Lana-t.

Erick Rowan is squashol egyet.

A főeseményen a Rumble-n visszatérő Edge érkezett. Mindenekelőtt tudatja, hogy mennyire sokat jelent neki a reakció, amelyet a PPV-n és ezúttal is kapott. Na a lényegre térve, beszélnie kell arról, ami mindenkit foglalkoztat. Hogyan lehetséges ez? Miként állhat itt azok után, hogy kilenc éve megtiltották neki a birkózást? Az évek során jobban lett,és elkezdte magának feltenni a kérdést: mi volna ha? Ennek következtében találta magát a Rumble-ben, s látott régi, valamint új arcokat. Reméli minddel találkozik még, hisz kitudja meddig tart ez az utazás. Nem álltatja magát, ugyanis benne van a pakliban, hogy rövidebb lesz. Tudja, hogy öregszik és megkopott már, de tagadhatatlan, hogy még megvan benne a szikra. Ha leütöd, ő bizony talpra fog állni.
Megérkezett Orton. Az egykori partner érzelem dúsan köszöntette újra itthon Edge-et, majd felajánlotta, hogy egyesüljön a Rated RKO. Ekkor viszont hirtelen egy RKO-val fektette ki Edge-et, majd csúnya verést mért rá egy acélszékkel.

A közönség döbbenten fogadta a fordulatot: Orton elszabadult, Edge pedig máris megsemmisülten hevert a szőnyegen..

Utunk a WrestleMania-ra, ezennel elkezdődött.

A RAW ide kattintva nézhető vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.