ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Monday Night RAW Összefoglaló, február 17. – “Sajnálom!”

3 min read

Bő egy héttel a Super ShowDown pay-per-view előtt a Washington-i Capitol One arénából jelentkezett a flagship show, amelynek nyitányán Randy Orton vette birtokba a küzdőteret.


WWE Photo

Orton emlékeztet, hogy ma este Matt Hardyval volna No Holds Barred-meccse, ám tekintettel a múltkor történtekre – nem hajlandó kiállni ellene. Hardy minden erejével azon van hogy az orvosok tisztázzák, de Randy nem küzd meg vele..
Érkezik Matt. Tudatja, hogy nem kapott engedélyt, de azért van itt, hogy harcoljon. Nem hagyja, hogy Randy elvegye a karrierjét, mint ahogyan azt sem, hogy Edge sorsára juttassa.
Orton közli, hogy sajnálja, amit Edge-dzsel tett. Tiszteli Hardyt is, épp ezért hagyja neki, hogy a saját lábán távozzon.
Orton elindul kifelé, de a bejáratnál meglátja, hogy Hardy acélszéket vesz magához. Visszamegy a ringhez, majd kisebb nehézség árán a maga javára forditja a helyzetet. Hamar villan az RKO, amelyet brutális verés követ a székkel.

WWE Photo

Erick Rowan vs. Aleister Black
Black eddigi talán legnagyobb megmérettetése volt ez. Rowan kemény csatára késztette, de amire nem volt elég egy BlackMass, annak megtette kettő a hatását. Black továbbra is veretlen.

WWE Photo
WWE Photo

Charlotte következik. Tudni akarja, hogy ki tömte tele Rhea fejét azzal, hogy hajszolni kezdje őt a WrestleMania érdekében.. Bár elsőre lenyűgözte őt Rhea, összességében mégsem tartja őt többre, mint aki az ő árasztotta fényben sütkérezik. Rheának nem kellett tepernie azért, hogy az NXT ott tartson, ahol napjainkban. Beléphet a ringbe és magasba emelheti az övet amelyet Charlotte tett ismerté. Azt sem tagadja Charlotte, hogy Rhea jó, de ezt sokan elmondhatják magukról. Sokan vannak kikiáltva a jövőnek, még nem aztán be nem bizonyosodik, hogy nem elég acélosak.

Drew McIntyre vs. MVP
Különösebben megerőltetés nélkül nyert a WWE Title várományosa.

Image

Becky Lynch érkezik, hogy közölje mennyire rossz dolgok várnak Shayna Baszlerre. Becky átgázolt mindenkin, csak mert úgy érezte meg kell tennie. Shayna-t viszont azért fogja hajszolni, mert úgy akarja..
Shayna a titantronon jelenik meg. Emlékeztet, hogy ott lesz a Chamber-ben, és hogy ezt a meccset neki találták ki a múltja miatt. Nyerni fog, és elveszi az övet Beckytől a WrestleMania-n – ahogy az rendeltetett. Véletlenszerűen harapott múlthéten, de képzelje csak el Becky, hogy mi mindent tervezett meg előre, amelyek sokkal rosszabbak egy harapásnál..
Becky örömmel hallja, hogy Shayna is ott lesz a Chamberben, továbbá reméli, hogy ő keveredik ki belőle győztesen.

Angel Garza & Bobby Lashley vs. Rusev & Humberto Carrillo
Garza csalt egy cseppet, de csak annyit, hogy nyerjenek vele.

Kairi Sane vs. Natalya
Kairi megkaparintotta a győzelmet, méghozzá a jövőbeni Chamber-meccs egyik résztvevőjével szemben.

Seth Rollins felszólalása nem aratott osztatlan népszerűséget, mitöbb, csúnyán el lettek intézve a Viking Raiders által.. Rollins a rámpáról figyelte az eseményeket, aztán megjelent Owens, aki egy Stunnerrel fektette ki a Messiah-at.

WWE Photo

AJ Styles és az OC emlékezett meg a közelgő SSD-ről, amelynek kapcsán AJ nagyon magabiztos. Úgy véli megnyeri majd a Gauntletet, utána pedig már csak az marad a kérdés, hogy ki következik?
Ricochet bukkan fel, mondván sok a duma. Összecsapna Stylesszal, de kénytelen megelégedni Karl Andersonnal.

Karl Anderson vs. Ricochet
Újabb siker a #1 contendertől – de mire lesz elég Lesnarral szemben?!

Kevin Owens & Viking Raiders vs. Murphy & AoP
A főesemény kemény és féktelen küzdelmet hozott, s majdhogynem tiszta sikert Owenséknek. A Stunnert követően azonban Rollins rávetette magát Owensre – akit végül a Street Profits mentett. Angelo és Montez nagy lendülettel vetették magukat a bunyóba, és totálisan lenullázták Rollins követőit.

Az adás ide kattintva nézhető vissza!

2 thoughts on “Monday Night RAW Összefoglaló, február 17. – “Sajnálom!”

  1. Nagyon elhúzott színvonalban a Raw az SD-től, az adás színvonala pusztán a youtube csatorna tartalmait visszanézve köröket ver a SmackDownra

  2. Nálam az AEW megy most első helyen, több szál is, a darkorder szál nagyon jó, utána raw, majd a FOXontolt SD,amit nagyon akarnak de nem megy annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.