ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Újabb pazar TakeOver-rel vétette magát észre az NXT

2 min read

Vasárnap este Portlandből jelentkezett a sárga-fekete brand aktuális gálája, amelyet előzetesen hatalmas várakozás övezett.

Nemhiába, hisz a kártya bivalyerősre sikeredett.

A nyitómeccsen Keith Lee és Dominic Dijakovic tették elképesztően magasra a lécet. Rivalizálásukat emelték egy újabb eposzi szintre, és bár Dijakovic közel járt a sikerhez, végül Lee megvédte a North American Title-t.

Nehéz volna őket követni, de Tegan Nox és Dakota Kai megtették a maguk módján. Az NXT első női Street Fightja kellően fizikálisra sikeredett, Dakota pedig Raquel Gonzalez beavatkozását követően megszerezte a győzelmet.

Finn Bálor és Johnny Gargano találkozója év meccse gyanús volt, ám picit alulmúlták a várakozásokat. Bálor összességében dominánsan jött ki a meccsből, és ellentmondást nem tűrően zárta le a párharcot – s jelentkezett be egyértelműen egy NXT Title-meccsre a következő TakeOver-re.

Rhea Ripley megvédte az NXT Women’s Championshipet Bianca Belairrel szemben, hogy aztán megjelenjen a Queen. Charlotte támadott, és hivatalossá tette, hogy Ripleyvel fog csatázni a WrestleMania-n.

A 2020-as Dusty Classic-győztes Broserweights tartóztathatatlannak bizonyult az Undisputed ERA-val szemben, vagyis új NXT Tag Team Champions-duó született. Pete Dunne és Matt Riddle heroikus végjátékot követően avanzsáltak bajnokká.

A főesemény sem hazudtolta ám meg magát. Az NXT Champion Adam Cole szénája nem állt valami fényesen, többször is bajban volt, ám mindent túlélt – akárcsak Tommaso Ciampa. Blackheart elnyűhetetlen volt, minden porcikájával tepert a soha el nem vesztett övéért, ám volt egy tényező, amellyel nem számolt. Az UE-tagok beavatkozását még legyűrte, de megjelent Johnny Gargano, aki viszont nem segitette, hanem hátráltatta őt. Johnny fejbe vágta Ciampát az övvel, Cole pedig ezt kihasználva kopogtatott.

Az adás alatt az is bejelentésre került, hogy áprilisban Dublinban lesz majd a következő UK TakeOver.

1 thought on “Újabb pazar TakeOver-rel vétette magát észre az NXT

  1. Mar megint ismetlodik a tortenelem, csak most epp forditva? Ciampa vs Gargano chapter II.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.