ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

Miért igazolt Matt Hardy az AEW-hez?

1 min read

Szerda óta tudjuk, hogy Matt Hardy az “elit” tagja lett, hiszen az eheti adáson hivatalosan is bemutatkozott az AEW-nél, méghozzá a Broken karakterével.

Hardy később a Talk is Jericho vendége volt, ahol a váltásának körülményeiről beszélt.

Elmondása szerint a WWE megpróbál Monopol helyzetet kialakítani a piacon azzal, hogy annyi pankrátort szerződtetnek, amennyit csak tudnak. Ezzel azt akarják elérni, hogy senkinek esélye se legyen beleszólnia a bizniszbe.  Amióta elindult az AEW azóta új lehetőség kínálkozik a TV nézőknek és ugyan akkora sztárokkal rendelkeznek, mint a WWE. Ám mégis több a lehetőség. Maradhatott volna, ám nem akarta, hogy beskatulyázzák a kreatív szabadságát.

“Mindent megtettek azért, hogy ismét szerződjek. Nagyon jó pénzt ajánlottak, de tudom, hogy minimális szerepet játszottam volna. Számomra, ami jelenleg fontosabb bármennyi pénznél, azaz, hogy kimaxolhassam a kreativitásomat. Az utolsó 3-4 évben pedig ezzel kell foglalkoznom. Élvezni akarom ezt!”

“Kreatív akarok lenni, élvezni akarom a dolgot. A WWE-ben, a legtöbb alkalommal kihagyják azt, hogy élvezhesd. Mert ez egy ilyen biznisz lett és csak egy fogaskerékké válsz a gépezetben.”

1 thought on “Miért igazolt Matt Hardy az AEW-hez?

  1. Már bocsi de egyéniben én sem kezdtem volna matt el semmit mert semmire nem jó már a wwe ben . Szóval menjen csak nyugodtan .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.