ked. ápr 7th, 2020

Rope Break Inside

Több Mint Pankráció!

“A WWE szarba se veszi a birkózóit olyanok miatt, mint Brock Lesnar!” – Jake Roberts

1 min read

Az immár AEW-ban ténykedő WWE-legenda markos véleménnyel rendelkezik.

Jake “The Snake” Roberts nem tartozik azok közé, akik szeretik nézni, amint a WrestleMania-szezonban részidős sztárokra támaszkodik a WWE a kártya összetételénél.

“Brock nincs itt állandóan. Megjelenik néhányszor az évben és ennyi, ezzel pedig szarba se veszik azokat a birkózókat, akik mondjuk egész évben tepernek a WrestleMania-ért, de aztán csak szemlélőként figyelhetik, mert inkább behozzák a nagy durranásra Brock Lesnart. Az a baj ezzel, hogy a talentek rácsesznek. Szégyen, hogy a WWE szerint csak Brock Lesnarral lehet megtölteni egy stadiont!” – értékelt a Hall of Famer a
FlipDaScript podcastben.

1 thought on ““A WWE szarba se veszi a birkózóit olyanok miatt, mint Brock Lesnar!” – Jake Roberts

  1. Mocskosul igaza van. Lehet legendákat és szezonálisakat jól használni, Jake pont ezt teszi AEW-ban. Olyan overré fogja tenni Archert amennyire csak lehet miközben ő maga is releváns marad. Mondjuk pont idén Brockra szerintem nem lehet panasz. Legalábbis az előző éveihez képest, ha lát valakiben potenciált akkor igenis piszok jól eladja a mozdulatait. Hatalmas érvágás most, hogy nem lehet kint fél Skócia a Wrestlemanián, de biztos vagyok benne hogy így is veszteni fog. Goldberg viszont…na ő tényleg a totál lutri színvonal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.