Roman Reigns kemény üzenettel reagált arra, hogy kihagyja a WrestleMania-t

A WWE egyik legmeghatározóbb szupersztárja egészségügyi okokból kihagyta a WrestleMania-t, amelynek múltheti felvételen Goldberggel kellett volna csatáznia.

A pletyka kirobbanása óta nagy volt a csend, igaz Reigns maga elég nagy port kavart a bejelentéssel. Most, helyi idő szerint hétfő délután megtörte a csendet és kőkemény videóban reagált mindarra, ami történik körülette és a világban.

“Már tudjátok mi a helyzet, mindenütt ez a téma. Visszaléptem a WrestleMania-tól. Vicces amúgy az egész, mert idestova négy éve kapom, hogy a WrestleMania közelébe se kellene mennem, ehhez képest, amikor meghozok egy döntést magam és a családom érdekében, egyből megy az, hogy hülye meg gyáva vagyok. Sok minden vagyok most az emberek szemében, de nem tudjátok a teljes sztorit.

Azt tudod, amit hiszel. Az egészségemre gondolsz, de fogalmad sincs mi történik még az életemben. Szóval a lényeg, hogy tájékozódj, mielőtt jártatni kezded a szádat. Használd ki ezt az időt arra, hogy jobb emberré válj és a legtöbbet hozd ki a jelenből. Mert ha nem megy, és nem tudunk felnőni egy ilyen szituációhoz napjainkban, nem hiszem, hogy van esélye az emberiségnek. Életemben nem láttam még ekkora mélypontot.

Ami a rajongóimat illeti, sajnálom, hogy nem lehetek ott a WrestleMania-n, de vannak dolgok, amelyek fontosabbak, és döntést kellett hoznom magam és a családom érdekében. Nem lényeg, hogy mit gondolsz. A helyzet az, hogy megjelentem Orlandóban, ott voltam. Igen, azután meg kellett hoznom egy döntést. De ez nem von el semmit mindabból, amit eddig elértem, vagy amit ezután fogok. Még mindig imádom ezt a szakmát, imádom a birkózást és a ringben való szereplést. Kicsit bizarr mindezt úgy csinálni, hogy körülötted kong a hely az ürességtől, de ez van. Készen állok, hogy visszatérjek a munkába. Pusztán arról van szó, hogy időt veszek ki annak érdekében, hogy minden fronton egyensúly teremtődjön!” üzente Instagram oldalán Reigns.

1 thought on “Roman Reigns kemény üzenettel reagált arra, hogy kihagyja a WrestleMania-t

  1. Aki őt emiatt fikázta, hát nagyon megvan a véleményem…. Ez most nem a karakterekről szól…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.