Seth Rollins gondolatai a WrestleMania közeledtével

Ma és holnap WrestleMania – először a történelme folyamán két felvonásban.

Nem pusztán emiatt lesz különleges, hisz a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögé szorultak a szupersztárok. A hamarosan Kevin Owensszel szemben érdekelt Seth Rollins most a Twitterén osztott meg néhány gondolatot, s tette ezt ráadásul a karakterét elhagyva – illusztrálva, hogy mennyit jelent ez az esemény.

“Gyerekkorom óta izgatottsággal ébredtem a WrestleMania-k reggelén, tudván, hogy elérkezett a nap. A WrestleMania még a Karácsonynál is nagyobb volt számomra.

2013 óta az izgatottság némi szürreális érzéssel keveredik, hisz egy aprócska részét képezhetem a hatalmas eseménynek: remélhetőleg gyerekeket inspirálva ezáltal arra hogy kövessék az álmaikat, úgy, mint a múlt nagyjai is tették velem, vagy hogy pillanatokat teremtsek amikért aztán érdemes lehet kitartani, pillanatokat, amelyekre később vissza lehet tekinteni.

Eljött a WrestleMania napja, de kissé nehéz ez most. A világban tomboló járvány miatt semmi sem olyan, mint általában. Próbálunk rájönni, hogy mi történik épp, mi a helyes, mi a rossz, és hogy merre induljunk a folytatásban. Remélem, hogy az idei WrestleMania képes lesz néhány megszokott emléket generálni, és elvonhatja a figyelmet a problémákról.

Ma is izgatottsággal keltem. Még ma is szürreális érzést kelt. Talán fontosabb mint bármikor: ma éjjel WrestleMania!” – üzeni Seth.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.