Banks kontra Bayley! SummerSlam?

A hétvége egyik legnagyobb csalódása rajongói szemszögből a SmackDown Women’s Title-meccshez köthető.

A rajongók által favorizált Sasha Banks a hajrában esett el a lehetőségtől azáltal, hogy Lacey Evans is kiejtette őt. Öröm az ürömben, hogy az összecsapást követő pillanatok elég beszédesek voltak a jövőre nézve.

WWE Photo

Lassan de biztosan épül majd a SmackDown Women’s Championship legfőbb nyári programja, amelyet alighanem Banks és Bayley szolgáltat. Banks ugyan átadta az övet barátnőjének, de tekintete elárulta, hogy akarja a bajnokságot.

WWE Photo

Csak idők kérdése, hogy mikor lép ki a jó barátnő szerepéből, de vélhetően nem fogják elkapkodni és szépen terelgetik majd a sztorit, arra is játszva, hogy idő közben talán visszatérhetnek a normális kerékvágásba az adásokkal.

5 éve várnak a lehetőségre!

Sasha Banks kontra Bayley. A párharc, amelyet bizonyára nem kell magyarázni. Minden azon a bizonyos brooklyni éjszakán kezdődött 2015 nyarán, amikor a legelső nagyközönség előtt rendezett NXT TakeOver-en a Women’s Championshipért csatáztak. Bayley az abszolút esélytelenként érkezett, hogy összecsapjon a magát érinthetetlennek érző bajnokkal, Sasha Banksszel. Heroikus küzdelem zajlott, amely végül minden idők egyik, ha nem legjobb női meccsét vonultatta fel.

Valamelyest még ezt is lehetett fokozni, hisz rögtön utána ők főmeccselték a következő TakeOvert. Ironwomen ütközetük búcsúztatta Sasha-t az NXT-ből, Bayley pedig a vállára vette a diviziót, amelyet Banks mellett Becky és Charlotte is elhagyott a Main Roster kedvéért.

2016 nyarán aztán Bayley is megérkezett melléjük. A Battleground pay-per-view során ő volt Sasha társa, és karrierje nem is indulhatott volna fényesebben. Első bajnoki sikerére 2017 februárjáig kellett várni, Sasha hathatós támogatásával kerekedett felül Charlotte-on.

Photos: Bayley captures her first Raw Women's Championship | Wwe ...

Ekkortájt is vártuk a viszályukat, de hiába tettük. Szép lassan mindketten feledésbe merültek, mindkettejük mellől elpártolt a közönség, hisz olyan közkedvelt arcok léptek a képbe, mint Alexa Bliss, Ronda Rousey, majd Becky Lynch. Sasha és Bayley közös története 2018-ban kissebb-nagyobb csetepatékkal folytatódott, ám egy az egy elleni meccs helyett csapatba álltak, hogy aztán ők legyenek a legelső Women’s Tag Team Champions-duó.

WWE Elimination Chamber (2019)


Nem tudtak akkora forradalmat generálni mint remélték, Sasha pedig már régóta mutatta jeleit a kiégésének. Szünetre volt szüksége, ennek megfelelően távozott is a WrestleMania után. Bayley magára maradt, és nemsokkal később kezdetét vette a máig tartó menetelése. Money in the Bank-et nyert, amelyet beváltva Charlotte-ot verte a SmackDown Women’s Championshipért. Elvesztette, majd visszanyerte tőle, utóbbit viszont a napjainkban is látható megújult karakterével tette. A WWE önjelölt példaképe magabiztos, Sasha is ott van az oldalán, de vajon meddig lesz hajlandó asszisztálni Bayley meneteléséhez?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.