WWE Money in the Bank 2020. – Összefoglaló

Kétségtelenül rendhagyó körülmények közül jelentkezett az idei Money in the Bank pay-per-view, amelynek némileg még a zárt kapus rendezést is sikerült feledtetni azáltal, hogy a főhadiszállás legtetején felállított ring adott otthont a legfőbb eseményeknek.

A Preshow a szokásoknak megfelelő felvezetéssel zajlott, mielőtt még rátértünk volna az e körülmények közé száműzött Jeff Hardy kontra Cesaro találkozóra.

Jeff Hardy vs. Cesaro
Az első összecsapásnak a Performance Center adott otthont, vagyis nagyon úgy tűnt, hogy a főhadiszállás tetején lévő ring csak a létrameccsek célját szolgálták. Na de visszakanyarodva az est első párharcához, Hardynak sikerült megtartania a pénteken Sheamusszel szemben szerzett lendületét. Igaz, tette mindezt a Swiss Cyborg, Cesaro kárára.

MAIN CARD

Lucha House Party vs. Forgotten Son’s vs. The Miz & John Morrison vs. The New Day (c) – SmackDown Tag Team Championship
Fatal Four-Way nyitotta az este érdemi részét, és a New Daynek igencsak fel volt adva a lecke három mindenre elszánt csapattal szemben. Sokszor fordult az a bizonyos kocka, a Lucha House Party a vártnál talán többször került győzelmi helyzetbe, a végén mégis ők voltak azok, akiken Kofi és Big E érvényre juttatták a védést jelentő sikert.

R-Truth vs. Bobby Lashley
Truth ellenfele MVP lett volna, de aztán megjelent Lashley, hogy átvegye a stafétabotot. Az All Mighty ennek nyomán könnyed győzelmet aratott.

Tamina vs. Bayley (c) – SmackDown Women’s Championship
A jubiláló Tamina ugyan kitett magáért és tisztesen helytállt, de a túlerő ellen nem volt ellenszere. Sasha Banks jelenléte megintcsak szolgáltatott annyi pluszt, amellyel Bayley nyugodtan célba ért és megvédte az övét.

Bray Wyatt vs. Braun Strowman (c) – Universal Championship
Strowmanen a döntő pillanatban sem fogtak Wyatt játékai. A pszichológiai hadviselés nagymestere ezúttal alulmaradt, Strowman pedig megmutatta, hogy nyomás alatt is képes értékelhetőt produkálni.

Seth Rollins vs. Drew McIntyre (c) – WWE Championship
Az est legjobb mérkőzése következett, maximálisan méltó módon a WWE Championshiphez. Mindenekelőtt, Rollins új theme songot debütáltatott a karakteréhez. McIntyre felnőtt a feladathoz, Rollins pedig tökéletesen hozta ami ebben a helyzetben a feladata volt. McIntyre a győzelmét követően elismerte Rollinst és kezet nyújtott neki, amit legyőzöttje el is fogadott. Kérdés, hogy ezzel itt van-e a történetük vége.

Women’s & Men’s Money in the Bank Ladder Match
A főesemény is felért az előzetesen várakozásokhoz, hisz tudtuk, hogy valami ilyesmi hatás vár majd ránk. A főhadiszállás fölszintjéről kezdődött meg a csata, a hölgyek az előcsarnokból, az urak pedig a konditeremből indultak. Útjuk igencsak kalandos volt, és lépteiket persze káosz és pusztulás követte. Stylesnak a közelmúlt emlékeivel is meg kellett küzdeni, de láthattuk Vince-t, vagy épp Paul Heymant is. Dana Brooke korán örült hisz rossz táskát akasztott le, Asuka azonban tökéletesen lopakodta magát végig a pályán és a nehéz helyzetekből is ügyesen bújt ki. A tetőtérre érve Lacey maradt az ellenfele, de miután őt is likvidálta, leakasztotta a táskát.
Érkeztek a srácok, lassan de biztosan mindegyikük. Otis főszerepben volt, mint ahogy Corbin is, aki Rey mellett Aleistert is “levágta a tetőről.” Styles nyeregben érezhette magát, Corbinnal kezdett viaskodni és le is szedték a táskát, ekkor viszont megjelent Elias és ripityára tört egy gitárt Corbin hátán. Styles kezéből kiesett a táska, amely végül Otis kezében landolt. A szabályok szerint stabilan kell tartani a táskát a győzelemhez, ezért nyert a győzelmet bemákoló Otis – és nem a gesztenyét kikaparó Styles.

A PPV ide kattintva nézhető vissza.

Folytatás a RAW-on, Becky Lynch konfrontálódhat Asukával, Edge és Randy Orton viszálya pedig folytatódhat a rendhagyó körülmények közepette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.