Charlotte Flair elvonul a WWE-től

A tízszeres Women’s Champion először hagyhat ki huzamosabb időt 2015 óta.

Charlotte-ot egy RAW-ra beütemezett szegmenssel írták ki az eseményekből átmeneti jelleggel. A Wrestling Observer értesülése szerint Charlotte helyzetének nincs köze a sztori szerinthez, amelynek részeként Nia Jax a vállát dolgozta meg. Meltzerék valamilyen sérülést sejtetnek, de hogy milyen jellegűt, arról nincs szó.

A talkSPORT ennél bővebb információkkal rendelkezik. Alex McCarthy beszámolója alapján Flair maga kérvényezte a szünetet, amely alatt valóban megejt majd műtéti beavatkozásokat. Állítólag egészen a Royal Rumble-ig távol lehet, de megfelelő kreatív esetén a Survivor Seriesre is visszatérne.

Konkrétan tehát nem tudni, hogy mi történt. Mindez most szöges ellentéte annak, amit terveztek, tekintve, hogy Triple H elmondása szerint Charlotte meghatározó figurája lett volna az NXT egyik legfőbb vonalának az elkövetkező hónapokban.

Charlotte 2015-ben csatlakozott a Main Rosterhez, azóta pedig gyakorlatilag megállás nélkül hajtotta magát csúcsformában. Ami tény, hogy mostanában rengeteg kritika érte a céget amiatt, hogy folyamatosan ő kerül a különböző bajnoki címek középpontjába. Hosszabb kihagyása esetén már a második bebetonozott sztárját veszítené el a WWE, hiszen az anyai örömök elé néző Becky Lynchre sem számíthatnak.

1 thought on “Charlotte Flair elvonul a WWE-től

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.