Drew McIntyre össze akar csapni Randy Ortonnal

Némileg már előretekint a WrestleMania óta rendületlenül regnáló WWE Champion.

Drew McIntyre-nek az Extreme Rules-on Dolph Zigglerrel szemben lesz jelenése, és ha ezt akadályt is sikerrel veszi – jöhet a nyár legnagyobb eseménye.

A SummerSlam kapcsán eddig is előszeretettel pedzegethettük, hogy létrejöhet a McIntyre kontra Orton ütközet. Nos, a bajnok örömmel állna elébe.

Randy csúcsra járatja magát jelenleg. Ő is elismerte, hogy néha elalibizi a melót, de szerintem még ezzel együtt is jobb, mint a szakma 90%-a. Amikor viszont a legjobbját nyújtja, kétségtelen, hogy extraklasszis formát villant. 

Izgatottsággal tölt el ha erre a párharcra gondolok. Remélem megvalósul, ha már az interneten egyébként is mindenki tényként kezeli. A sztori adja magát: két kölyök, akik remek lehetőségekhez jutottak. Igaz, hogy Randy ízig-vérig nyers tehetség, de világ életében óvták őt. Úgy értem, ha valamit eltolt, mindig gondoskodott arról, hogy legyen valaki, aki elsimítja a dolgait. – véleményezte kollégáját Drew a talkSPORT-nak adott interjújában. 

Korábban egyszer-kétszer ugyan találkoztak, de igazán nagy meccsre még sosem került sor közöttük. Orton az Extreme Rules által, Big Show-n keresztül válthatna jegyet egy WWE Title-meccsre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.