Monday Night RAW Összefoglaló, november 23. – A múlt bűnei

24 órával a Survivor Seriest követően már az évzáró gála, vagyis a TLC kerül célkeresztbe. Az adás nyitó pillanataiban visszatekinthetünk a McIntyre és Orton között lezajlott múltheti összecsapásra, amelynek keretében McIntyre elnyerte a WWE Title-t.

Image

A ringbe elsőként a PPV-n tökéletes munkát végző Team RAW tagjai, Keith Lee, Braun Strowman, Riddle, Sheamus, valamint AJ Styles.
Adam Pearce mindegyiküknek megadta a lehetőséget, hogy érveljenek: miért ők érdemelnének meg egy WWE Championship-meccset Drew McIntyre ellen? Természetesen egytől-egyig kardoskodtak maguk mellett, Braun Strowman azonban zokon vette, amilyen hangsúlyban Pearce megszólította őt. Rángatni kezdte, majd le is fejelte a hivatalnokot.

Image

—–

Image

A New Day talán még fel sem ocsúdott a sokkból amit a Survivor Seriesen szenvedtek el, máris helyt kell állniuk, ugyanis a Hurt Business visszavágót kap a RAW Tag Team Championship-övekre.
Cedric Alexanderrel az élen provokálták ki a meccset, amelyet végül Xavier fogadott el. Kofinak mintha nem tetszene, de jobban nem megy bele. Lesz, ami lesz.

——

  • 1.meccs: The New Day (c) def. Hurt Business – RAW Tag Team Championship Match 

——

Image

Az orvosiból kilépő Pearce közli, hogy ha rajta múlik, Braun soha többet nem lesz látható a RAW-n.
Megjelenik Lashley, majd emlékeztet, hogy ő a RAW egyedüli bajnoka, aki győzni tudott a Survivor Seriesen. Bármi is legyen a bejelentés, szeretne előtte elbeszélgetni a helyzetről.

——

Adam továbbra sem tud döntést hozni a WWE Title kapcsán, Lashley ugyanis gondolkodóba ejtette. Adam megfordul, és Randy Ortonnal találja szemben magát. A képlet aligha lett egyszerűbb..

Image

Mindenki McIntyre-t akarja.

—–

Lana még mindig nem tért magához a történtektől – news flash, mi sem. Karrierje legnagyobb pillanataként értékeli azt, hogy egyedüli túlélőként nyerte meg a meccset csapatának.

Image

——

Adam Pearce az aranyközéputat választva selejtezőket hoz létre. Ma este három singles meccset rendeznek, amelyek győztesei jövő hétfőn egy Triple Threatben játszák le, hogy ki lesz McIntyre ellenfele a TLC-n.

Image

——

  • 2.meccs: Riddle def. Sheamus 

——

Image

Lana ballag a backstage-ben, amikor is összetalálkozik Asukával, aki már-már ráerőszakol egy RAW Women’s Title-meccset ma estére. Lana nem várta a lehetőséget, de végül nagyon megörül neki.
Bombameglepetés készülőben? Persze ahhoz Nia Jaxnek is lesz egy-két szava..

——

Bray és Alexa a Firefly Funhouse-ban tekintettek elébe a Nikki kontra Alexa mérkőzésnek.

——

Lana és Asuka Title-meccse gyorsan véget ért, miután Nia és Shayna letámadták az őket lefröcskölő bajnokot. Nia már vágta volna rá az asztalra Asukát, Lana azonban megmentette őt.

——

  • 4.meccs: Lana & Asuka def. Shayna Baszler & Nia Jax

——

  • 5.meccs: Keith Lee def. Bobby Lashley by DQ 
  • 6.meccs: Alexa Bliss def. Nikki Cross 
Image

Nem jött be Nikki terve, mely szerint ő majd kipofozza Alexából a Fiendet.

  • MAIN EVENT: AJ Styles def. Randy Orton

A Fiend következő célpontja nem más, mint Randy Orton, aki ennek nyomán kapott ki Stylestól. Orton számára kísért a múlt, meglátjuk, hogy miként veszi majd fel a harcot 2017 szellemeivel.

Image

Jövő hétfőn tehát Riddle, Keith Lee, valamint AJ Styles küzdenek a lehetőségért, hogy megmérkőzzenek Drew McIntyre-rel a TLC PPV-n.

—–

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük