Monday Night RAW Összefoglaló, december 7. – Baráti csetepaté

Az első ThunderDome-korszak utolsó estéjéhez érkeztünk, hiszen péntektől már Tampában, a Tropicana Fieldről jelentkezik az új ThunderDome. Folytatjuk utunkat a TLC felé, méghozzá egy izgalmasnak ígérkező flagship show-val.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Randy Orton a Funhouse-ba látogat, Drew McIntyre és Sheamus pedig egy kettő a három elleni csapatmeccsen szállnak harcba AJ Styles, John Morrison, valamint The Mizzel szemben.

Mindenekelőtt Pat Pattersonra emlékezünk.

Image

Érkezik az Apex-Predator, Randy Orton. Mikrofont fog és megjegyzi, hogy egy átlagos ember viszolyogna attól, hogy szembenézzen a Fienddel. Orton cseppet sem tartja magát átlagosnak, sőt, ami azt illeti már hosszú évek óta nincsenek elvei és határokat sem ismer a céljai érdekében. Neki nincs szüksége arra, hogy egy maszk mögé rejtőzzön. El fogja intézni a Fiendet, továbbá az is nagyon érdekli, hogy ki nyit majd ajtót neki, amikor a Funhouse ajtaján kopog?
Megjelent a titantronon Bray Wyatt és egy Let’s get Randy nevű játékkal igyekezett Ortont kihozni a sodrából.
Orton nem dühödött fel, helyette inkább kihívta Wyattet ma estére egy az egyben.
Wyatt mosolyogva fogadta el az ajánlatot, vagyis a két rivális a későbbiekben összecsapás egymással.

—–

  • 1.meccs: Asuka def. Shayna Baszler 

—–

Shelton Benjamin kontra Kofi Kingston, és Jeff Hardy kontra Bobby Lashley mérkőzések kerülnek bejelentésre.

——

Image

Ricochet és Dana Brooke készülődnek, hiszen ma este társakként lépnek ringbe a Retribution ellen.
Felbukkan Riddle, egy doboz fánkkal a kezében. Szeretné megtudni, hogy merre van MVP és Bobby Lashley. Az érintettek nem tudják, így Riddle tovább áll.
Ricochet és Dana ezután hangot adnak abbéli szándékuknak, hogy visszavágnak Slapjackéknek a múlthéten történtekért.

——

  • 2.meccs: Dana Brooke & Ricochet def. Reckoning & Slapjack

—–

Keith Lee újfent nyomtékossá teszi Sheamusben, hogy mindenki tisztában van vele: alig várja az alkalmat arra, hogy elárulja Drewt. Sheamus is csak ismételni tudja magát: Keith csak foglalkozzon a saját dolgával.

Image

—–

Image

The Miz és John Morrison fogadták AJ Stylest a Miz TV-ben. A stratégiájáról kérdezték Stylest, aki elmondta, hogy tervei szerint minden egyes asztalt, széket és létrát felhasznál majd a TLC-n annak érdekében, hogy megtörje Drew McIntyre-t. Ezután felkapaszkodik a létrán, és leakasztja a WWE Title-t.
Mizék gúnyosan megjegyezték, miszerint nem is biztos, hogy McIntyre eljut a TLC-ig. Csakhamar elkezdték kifigurázni Sheamust is, a Celtic Warrior azonban inkább a tettek mezejére akart lépni a szócséplés helyett. Megjött mellé a regnáló WWE Champion, Drew McIntyre, akivel aztán Sheamus kipucolta a ringet – miközben Styles jót nevetett Miz és Morrison tortúráján.

—–

  • 3.meccs: Kofi Kingston def. Shelton Benjamin 

Cedric Alexander megint kifordult önmagából. Habár most nem hagyta faképnél a társait, de visszaparancsolta Kofit a ringbe, hogy ők is megküzdjenek egymással.

—–

  • 4.meccs: Cedric Alexander def. Kofi Kingston

—–

  • 5.meccs: AJ Styles, The Miz & John Morrison def. Sheamus & Drew McIntre – 2-on-3 Handicap Match

——

Image

Lana hitetlenül mondja, hogy nem képes kiállni Nia ellen jövő hétfőn.
Asuka próbált lelket önteni belé és elhitetni vele, hogy akár le is győzheti Niát, továbbá a PPV-n az öveket is elnyerhetik.
Lana ismételgetni kezdi a monológot, de gyorsan a torkán akad a szó, amint megpillantja maga mögött Niát.

—–

Image

Sheamus feldúltan járkál fel és alá, Charley pedig nyomban megkérdezi tőle, hogy mi történt a meccsen, volt-e szándékosság abban, hogy egy Brogue Kickkel eltalálta McIntyre-t?
Sheamus hevesen reagál, mondván nem direkt rúgta le Drewt.
Megjelenik a WWE Champion is, és bár látszólag hisz barátjának, testbeszédével egyértelművé teszi, hogy szándékosság esetén csúnyán elporolná a valagát.
A reklámot követően pedig már azt látjuk, hogy egymást ütik, miközben a többiek szurkolnak nekik. Az egyik tisztviselő szétszedné őket, de ekkor Sheamus és McIntyre összefognak és rávágják “felettesüket” az asztalra. Mintha mi sem történt volna az imént, jókedélyűen hagyják el a terepet.

Image

——

Riddle megkörnyékezi Hardyt is, és igyekszik rávenni, hogy álljanak csapatba, amely Riddle szerint mindent elsöprő lehetne.

—–

  • 6.meccs: Bobby Lashley def. Jeff Hardy 

—–

  • MAIN EVENT: Randy Orton def. Bray Wyatt (DQ-val)

Orton ráfizetett a könnyelműségére, hiszen Wyattből pillanatok alatt Fiend lett. Rögtön el is kapta Ortont a Mandible Claw-val, amelyből nem volt menekvés a Legend Killer számára.

—-

A RAW ide kattintva is visszanézhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük