Monday Night RAW Összefoglaló, december 21. – “Hazatért!”

24 órával a TLC-t követően sem húzza be a kéziféket a WWE. Itt a flagship show legfrissebb epizódja, benne a gyilkosságot elkövető Randy Ortonnal és persze a regnáló WWE Champion Drew McIntyre-rel.

Az este folyamán hallatni fog magáról a Fiendet felgyújtó Randy Orton, a WWE Title-meccs vasárnapi érintettjei pedig Keith Lee-vel és Sheamusszel kiegészülve egy hat fős Street Fight Tag Team-meccsen lesznek láthatóak.

A RAW ide kattintva is visszanézhető.

Image

Az adás nyitányán az új Women’s Tag Team Champions-duó visszatérő tagja, Charlotte Flair érkezett a kötelek közé. Charlotte kommentálta a történteket, mondván mikor egy barátnak segítségre volt szüksége, csak annyi kellett, hogy felkérjék. Felkérték, jött, és megmutatta, hogy az elmúlt hat hónap semmin nem változtatott.
Megjelenik a partner és társbajnok, Asuka is. Charlotte már-már szeretné hogy Asuka viszonozza a szívességet és Women’s Title-meccset adna neki, de mielőtt végigmondhatná – felbukkan Nia Jax és Shayna Baszler, majd Dana Brooke és Mandy Rose. Charlotte azzal a lendülettel indítványozza is, hogy csapjanak össze miközben ő és Asuka a kommentátorok mellől figyelnek.

  • 1.meccs: Shayna Baszler & Nia Jax def. Dana Brooke & Mandy Rose

A bajnoki aranytól duzzadó Hurt Business kvartettje érkezik meg az aréna területére. Leszaggatják a statisztáról a New Dayes pólót, és inkább egy Hurt Business-változatot viseltetnek vele.

A VIP Lounge-ban aztán sor került egy minden szempontból értelmetlen beszélgetésre, pontosabban monológra Riddle részéről a HB irányába.

Végül jött a csapatkép, amelybe R-Truth trollkodott bele.

Image
  • 2.meccs: Angel Garza def. Drew Gulak

AJ Styles válaszokat akar The Miztől, és ajánlja, hogy megfelelőek legyenek.
Styles egyértelműen őt hibáztatja, amiért alulmaradt McIntyre ellen a WWE Championshipért.

Image

A ringben már ott áll The Miz és John Morrison. Miz elmondja, hogy nem túl gyakran adódik lehetőség arra, hogy WWE Champion váljon belőled. Neki tegnap megvolt és ezzel kétszeres WWE Champion lehetett volna, de elbukott. Szeretne elnézést kérni a családjától, valamint AJ Stylestól is.
AJ is csatlakozik, de nem hatják meg a szavak. Sérelmezi, hogy Miz tönrekvágta az esélyét, de ami igazán hihetetlen, az az, hogy még a sajátját is elpuskázta a beváltással.

Image

Miz kifakad, mondván tíz év után ez volt az első lehetősége és mégsem tudta kihasználni. Senki sem tiszteli, de úgy érzi legalább a szikrája meg lett volna a talánnak ha sikeresen váltja be a szerződést és WWE Champion válik belőle. Eltolta és tényleg őszintén sajnálja AJ-t. Vígaszként, Miz felajánlja, hogy AJ és Omos szerepeljenek vele a Marine 7-ben.
A beszélgetés váratlan fordulatot vesz, ugyanis Omos emlékeztet, hogy valójában Morrison volt aki aki beváltást jelzett a bírónak.
Mizt erősen gondolkódba ejtik az elhangzottak. Pár pillanat múlva eszmél és követelni kezdi a Money in the Bank-szerződést, mondván ő az egyetlen aki beválthat és a tegnapi beváltást Morrison kezdeményezte.
Betoppan Drew McIntyre, aki eleget hallott. Ő, Sheamus és Keith Lee elszavalnak egy kis mesét a TLC margójára, majd nekiesnek a ringben álló triónak. Styles megrúgja Lee-t, aki ezáltal nekizuhan Sheamusnek. Veszekedni kezdenek, de McIntyre sem képes nyugtatni őket.

Sheamus és Keith tovább pörölnek egymással a backstage-ben. McIntyre mindkettőt igyekszik jobb belátásra téríteni, de végül csak fegyverszünetet ér el a maga módján. Szeretné, ha mind a főmeccsre koncentrálnának.

  • 3.meccs: T-Bar def. Ricochet 

A New Day tagjai nyugtatnak meg mindenkit: vissza fognak kerülni a csúcsra, ez csak átmeneti állapot.

  • 4.meccs: Bobby Lashley & MVP def. Jeff Hardy & Riddle
Image

Hogy a másik oldalon se legyen minden rendben: Styles vitatkozik Mizékkel és faképnél is hagyja őket. Miz és Morrison nem értik, hogy miért nem képes Styles félretenni a sérelmeit.

  • 5.meccs: Jaxson Ryker def. Gran Metalik
Image

Randy Orton következik, s nyomban emlékeztet is, hogy múlt éjjel rászolgált minden egyes becenévre, amellyel ellátták a karrierje során. Felgyújtotta a Fiendet, és bár egy normális ember bánna egy ilyen tettet, a Fiend nem ember, Orton pedig nem tartja magát normálisnak. Minden pillanatát élvezte a történteknek, miközben figyelte, ahogyan a Fiendet felemésztik a lángok. Még mindig látja és érzi – itt volt, pontosan ennek a ringnek a közepén. A Fiendnek vége, és ő az, aki semmissé tette.
A fények kialszanak, pár pillanattal később pedig már Alexa Bliss hintázik a ringben. Ezután a maga ijesztő előadásában Randy tudtára adta, hogy a Fiend hazatért, de ha egyszer úgy dönt, hogy eljön Alexa játszóterére, az Randy számára olyan lesz, melyet soha azelőtt nem tapasztalt.

  • 6.meccs: Charlotte Flair & Asuka def. Peyton Royce & Lacey Evans
Image

RAW Legends Night, 2021 legelső RAW-ján. Hulk Hogan, Ric Flair, Big Show és még sokan mások.

The Miz egyeztet telefonon, hiszen továbbra is elszánt, hogy visszakapja a Money in the Bank-szerződést.

  • MAIN EVENT: Drew McIntyre, Sheamus & Keith Lee def. John Morrison, The Miz & AJ Styles 

Minden jó ha a vége jó? A face trió egymástól vette el a befejezés lehetőségét, de mivel Omos törlesztett Morrisonnak azáltal hogy rávágta az asztalra, Keith zavartalanul végezhette ki Mizt a Spirit Bombbal.
Persze Kelta kománk sem felejtette el, hogy mi történt az este korábbi szakaszában, így hát lerúgta Keithet egy Brogue Kickkel.

McIntyre pörölt egy sort Sheamusszel, de őt ez nem hatotta meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük