Monday Night RAW Összefoglaló, január 11. – Game time!

Fenekestől felfordult RAW várja a nézőket, a regnáló WWE Champion ideiglenes jelleggel kihullott a Covid miatt, így nincs más hátra mint abból építkezni, amely kéznél van.

Érkezik a tizennégyszeres világbajnok, veterán klasszis Triple H, hogy megnyissa a flagship show ThunderDome-ból jelentkező epizódját. Hunter mikrofont fog és köszönt bennünket a RAW-n. Elismeri, hogy ez most nagyon eltérő helyzet a szokványostól.

WWE Photo

Szinte azonnal megérkezik Randy Orton. Sejti, hogy az egyébként beütemezett meccséből nem lesz semmi, úgyhogy már csak arra kíváncsi, hogy miért rohant ide Hunter Stamfordból? Bejelenti magát utolsó belépőként a Rumble-be, vagy azt teszi ami a legjobb az üzletnek és kihirdeti hogy Randy Orton az új WWE Champion?

WWE Photo

Triple H-nek esze-ágában sincs ilyet tenni. Közli, hogy ha Orton a WWE Title-t akarja, ahhoz első lépésként meg kell nyernie a Rumble-t.
Orton nem akar köntörfalazni. Tudja, hogy Hunter okkal van itt, vagyis lesz egy bejelentés, amiből Randy profitálhat. Már csak az a kérdés, hogy mi az?

WWE Photo

Triple H nem hisz a fülének, s reméli, hogy ez nem valami olcsó trükk vagy fenyegetés, hiszen ő egyáltalán nem ijed meg Ortonról. Figyelemmel követte őt tavaly és tény, hogy remek évet futott. A régi Randy Orton mutatkozott meg, és bár sokan kritizitálták mondván túl messzire ment, Randy tudta, hogy minden amit akar az a rombolása túloldalán várja. Hunter nem tudja, hogy volt-e valaha is büszkébb Randyre mert azt tette, amit ő is tett volna. Ugyanakkor, akadtak olyan cselekedei is, amik arra késztették Huntert bepakolja a szerelését, hogy leutazzon Tampába. Nem értett bizonyos dolgokat. Legendákat rúgott fejbe, fenyegetett és alázott meg. Hunter szerint Orton nem legenda, hanem csak egy pöcsfej.

WWE Photo

Randy nem bánja a jelzőket. Hunter nevezheti őt aminek csak akarja, de csúcsformában van. Korszakos legendának tartja magát, ahogyan Triple H is volt. Orton már csak arra kíváncsi, hogy maradt-e még spiritusz Hunterben? Mocorog még benne a Cerebral Assasin? Orton nem meccset akar, inkább csak bunyózna egyet Hunterrel. Elfogadja a kihívást?
Triple H kijelenti, hogy ha valamiből nincs hasznod, akkor nemet mondasz.
Kár – vallja Ortont, és persze Stephanie sincsen itt, hogy Hunter visszakérhesse tőle a tökeit.
Ezt már nem hagyja annyiban The Game: lecsapja Ortont a ring közepén.

Drew McIntyre hallat magáról. Nincsenek tünetei, jól van és arra ösztökél mindenkit, hogy viseljék a maszkot és tartsák a távolságot. Hamarosan viszontlátjuk őt – fogadkozik magabiztosan.

 • 1.meccs: Lacey Evans def. Charlotte Flair 

Ric nem bírt a vérével. Lacey cickói annyira megbolondították, hogy újra keresztbe tett Charlotte-nak.

WWE Photo

Sheamus és Keith Lee békélnek meg egymással. Sheamus közli, hogy tiszteli Keith-t. Megjárta Claymore Countryt és Drew elismerését is kivívta.
The Miz és John Morrison bukkantak fel arcoskodni egy sort, ami természetesen csapatmeccset von majd maga után.

 • 2.meccs: Jaxson Ryker def. Jeff Hardy
 • 3.meccs: Jeff Hardy def. Elias
 • 4.meccs: Sheamus & Keith Lee def. John Morrison & The Miz 

Triple H bejelenti, hogy összecsap Randy Ortonnal a főeseményen és megfizet neki minden egyes legendáért, akit az elmúlt hónapokban félresöpört.

 • 5.meccs: Keith Lee def. Sheamus

Drew McIntyre reflektál a múlthéten történtekre.
Legendák kövezték ki az utat napjaink szupersztárjai előtt. Amikor ő köszönetet akart ezért mondani, megjelent Bill Goldberg. A WWE történetének egyik legveszedelmesebb ereje. Drew elismeri, hogy gyerekként ő és a tesója is rajongtak Goldbergért. Drew nem ajánlja, hogy személyesen is találkozz a hőseiddel mert cserben fognak hagyni, ahogyan Goldberg tette vele. Tisztelni akarta őt és megbecsülni, de Goldberg szavakat adott a szájába, miközben Drewt tetőtől-talpig tisztelet jellemzi. Goldberg még soha nem nyerte el a WWE Title-t, ezért jelent meg és kötött bele. Drew nem akart egy nála húsz évvel idősebb fickóval küzdeni, de ez megváltozott amikor Goldberg meglökte őt. YOU’RE NEXT! – mondja McIntyre.

 • 6.meccs: T-Bar def. Xavier Woods

Orton szerint volt idő, amikor Hunter jobban ismerte őt, mint Randy saját magát. Megjegyzi, hogy amit felfedezett magában nagyon veszélyes dolgokat hozhat ki belőle, és akár rá is vetülhet valakire – történetesen Triple H-re.

 • 7.meccs: Bobby Lashley (c) def. Riddle – United States Championship Match
 • 8.meccs: Riddle def. MVP

Adam Pearce és AJ Styles diskurálnak el az eshetőségekről. AJ megjegyzi, hogy ha Adam valamilyen csoda folytán megveri Reignst a Universal Championshipért, akkor a WrestleMania-n akár egymással is összecsaphatnak – tekintve, hogy AJ biztos a saját Rumble-győzelmében.

 • 9.meccs: AJ Styles def. Drew Gulak

Keith Lee köszön egykori főnökének. Tudatja vele, hogy egy harmadik meccs sem volna ellenére ma este, úgyhogy ha kell ő majd megküzd Ortonnal.
Triple H hálás az ajánlatért, de ezt most neki kell elintéznie.

 • 10.meccs: Shayna Baszler & Nia Jax def. Mandy Rose & Dana Brooke 
 • MAIN EVENT: Triple H vs. Randy Orton

Túl sok minden nem történt, alibiztek egy sort a srácok, majd megjelent Alexa Bliss és kilőtte Orton szemét egy tűzgolyóval.

WWE Photo

Ezen az adáson jobb volt túlesni és aztán gyorsan elfelejteni.

1 thought on “Monday Night RAW Összefoglaló, január 11. – Game time!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.