Goldberg rekordot dönthet a Royal Rumble PPV-n

Goldberg az elmúlt öt évben a WWE egyik legmegosztóbb szupersztárjává vált, főként azután, hogy a 2017-es FastLane-en Universal Champion lett Kevin Owens kárára.

Az addigi szeretet és imádat nagyon hirtelen csapott át ellenszenvbe a rajongók részéről. Mindezen cseppet sem segített, hogy az ominózus meccs óta egyrészt vállalhatatlan meccset produkált Undertakerrel, másrészt pedig újra Universal Champion lett.

Az eredmények viszont jönnek, és ezáltal bizony a rekordok kapuját is döntögeti a veterán Hall of Famer. A közelgő Royal Rumble PPV-n két rekordot is magáénak tudhat, de ehhez le kell győznie Drew McIntyre-t a WWE Championshipért.

Amennyiben megteszi, Goldberg lesz az első WWE szupersztár, aki a World Heavyweight Title és a Universal Title mellett a WWE Title-t is megkaparintja. Másfelől, bajnoki sikerével a legidősebb WWE Champion lehet belőle a cég történetében. Ezt a csúcsot eddig Vinc McMahon tartja, miután 1999-ben 54 évesen és 21 naposan győzte le Triple H-t. Goldberg 54 évesen és 35 naposan vehetné át a nem különösebben örvendetes stafétát.

2 thoughts on “Goldberg rekordot dönthet a Royal Rumble PPV-n

  1. Ha megint az lesz mint tavaly, hogy 2 perc alatt lenyomja a jellegzetes mozdulatait és megszerzi az övet, akkor nagyon pipa leszek. Nekem kissé dejavu az egész. Amikor Bray “Fiend”-ként megszerezte a Universal övet és dominálta a mezőnyt, a Szaudi show-n pikk-pakk elintézte Goldberg. Drew tavaly a Wrestlemania óta egyre feljebb menetel, nem lepődök meg ha a Rumble-ön ugyan ez lesz a sorsa mint Wyattnek. Most már rákapcsolhatnának igazán arra, hogy az ÁLLANDÓ, fiatal és tehetséges birkózóikra rakják az öveket, nem pedig héba-hóba a Wrestlemania presztízs kedvéért olyanok kapják meg, akiknek már köze sincs a bizniszhez.
    A minap olvastam pont egy Instagram posztot, aminek a lénye egy “lehetséges ötlet”, hogy Goldberg megnyeri az övet, Lesnar pedig a Rumble-t hogy újra össze eresszék őket. Igaz azt is felvetették, hogy Lesnar győzelme egy Reigns elleni rematch-hez is vezethetne, lényegtelen … nagyon remélem hogy most a többszörös világbajnokok végre kiesnek a képből és a jelen tehetségeire fordítják a figyelmet.

  2. Vince mindig is a veteránoktol várta a nézettséget még akkor is ha már menni sem tudnak. Persze valahol érthető hisz egy orton vagy egy cena nagyobb nézettség , és biztosítéknak kellenek viszont nem kéne kipakolni az nxt-t aztán elásni a felét akit onnan felhoztunk majd ha vissza akarna menni akkor tagadjuk meg neki hogy aztán feleslegesen tartogassuk a fő rosteren . Na ennek nincs értelme. Meg annak sem hogy folyton új dizájn kapnak az övek de presztízsük az nincs mert ide oda pakuljuk egyikről a másikra vagy rajta van az öv fél évig de csak héha hoba felrakják az adásra mikor úgy van amugy meg le van szarva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.