Home RAW Összefoglaló (2021) Monday Night RAW Összefoglaló, február 22. – Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!
Monday Night RAW Összefoglaló, február 22. – Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!

Monday Night RAW Összefoglaló, február 22. – Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!

1

24 órával a drámaira sikeredett PPV-t követően az új WWE Champion, The Miz érkezett a ringbe John Morrison felkonferálására.

A RAW ide kattintva nézhető vissza.

WWE Photo

Miz mikrofont fog és köszönti a nézőket a Miz TV bajnoki kiadásában. Megkérdezi, hogyan érzenek most vele kapcsolatban? Tizenhat évvel ezelőtt érkezett meg a WWE-be és a legtöbben három hónapot jósoltak neki. Tizenhat évvel később mégis itt áll, mint WWE Champion. Generációjának képviselői jöttek és mentek, ő azonban szilárd helyet teremtett magának. Azt is megmondta, hogy beválthatja a táskát és végül pontosan ezt tette. Ő lett az úttorlasz a WrestleMania-hoz vezető úton. Miz hangsúlyozza, hogy immár kétszeres Grand Slam Champion a WWE-ben, vagyis minden övet többszörösen nyert már meg. Megérdemli, hogy WWE Champion legyen. Ami a tiszteletet illeti, nem kéri, hanem egyenesen követeli magának.

WWE Photo

Ekkor nem más jelent meg, mint Bobby Lashley és MVP. MVP mikrofont fogott és emlékeztetett, hogy nem szabad megfeledkezni az egyik legfontosabb tényezőről a beváltásnál, hiszen Miznek azután teremtődött lehetősége, hogy Bobby Lashley lenullázta Drew McIntyre-t. MVP emlékezteti Mizt az egyezségükről, amely úgy szólt, hogy Lashley támogatja a beváltáshoz, cserébe pedig övé az első Title-meccs a WWE Championshipért.
Miz magyarázkodni kezd, Lashley azonban a napnál is világosabban fogalmaz. Megállapodtak valamiben, most pedig Mizen a sor, hogy teljesítse a rá eső részt. Egy órát kap arra hogy észhez térjen, máskülönben fájdalmas következmények elé néz.

Image
 • 1.meccs: Riddle def. John Morrison

R-Truth settenkedik, Damien Priest azonban elrettentő hatással van rá a 24/7 Title visszaszerzésében.

WWE Photo

Miz nem érti, hogy Adam hogy hagyhatta Lashleynek ezt a viselkedést.
Adam elismeri, hogy Miz a kétségek ellenére bajnok lett, ez pedig magával vonja, hogy mindenkivel szemben helyt kell állnia.
Miz fogadkozik, hogy így is lesz, csak épp nem most azonnal.
Adam emlékezteti, hogy fogytán az ideje..

 • 2.meccs: The New Day def. Retribution 
WWE Photo

Következtek ismét az este korábbi főszereplői, kiegészülve Adam Pearce-szel, Shane McMahonnal, valamint Braun Strowmannel.
Miz több időt kért a döntésre, ez azonban nem volt opció számára.
Braun Strowman sérelmezte, hogy kimaradt a WWE Title-meccsből a Chamberen, épp ezért ma este egy az egy elleni lehetőséget követel a WWE Championshipért.
Shane nem hajlandó megadni neki, az viszont tetszik neki, hogy megrendezésre kerüljön egy Braun Strowman kontra Bobby Lashley összecsapás. Ha Strowman győz, a jövőheti WWE Title-meccs Miz és Lashley főszereplésével Triple Threatté válik.
Miz valósággal elsápad a fejlemények hallatán.

Image
 • 3.meccs: The Hurt Business def. Lucha House Party – Tornado Tag Team Match
 • 4.meccs: Damien Priest def. Angel Garza 

Randy Orton közli, hogy nem ismerős számára a kudarc fogalma. A közelmúltban mégis ez határozta meg. Lehetőségek sorát bukta el a közjátékok miatt. Amikor megzavarják, mindent megtesz annak érdekében, hogy eloszlassa a problémát. Megtette a Fienddel, és már soha nem is tér vissza. Valami mégsem stimmel, de nem a Fiend miatt. Alexa Bliss a vétkes.
Orton hirtelen fekete trutyit kezd öklendezni..

 • 5.meccs: Shayna Baszler & Nia Jax def. Asuka & Charlotte Flair 
 • 6.meccs: Sheamus def. Jeff Hardy 

Charlotte még egy utolsó próbát tesz arra, hogy apja észhez térjen. Charlotte szeretné, ha Ric fogná magát, hazamenne és otthon is maradna, mert ezzel az egésszel csak árt a nevüknek és árt Charlotte karrierjének is.

 • 7.meccs: Naomi & Lana def. Mandy Rose & Dana Brooke 
 • 8.meccs: AJ Styles def. Ricochet 
 • MAIN EVENT: Bobby Lashley def. Braun Strowman 
WWE Photo

A főesemény rövid, de annál emlékezetesebb volt. Miz nem győzte kapkodni a fejét, látva, hogy Lashley mit űvel Strowman kárára. Az All Mighty kitört a Running Powerslamből, ezután pedig a Uranage Slam majd a Spear bevetésével tisztán győzte le Strowmant.
Miz tett egy elkeseredett próbát arra hogy megtámadja Lashleyt, de a #1 contender észnél volt és elintézte a bajnokot.

Image

Lashley magasba emelte a WWE Title-t, de vajon ténylegesen is meg tudja majd szerezni jövő hétfőn?

Comment(1)

 1. Az ortonos segmenset elég szarul vagták meg.
  Lashley elég jó igy mint beast , de könyörgöm ne szólalj meg !😂😂

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.