Home RAW Összefoglaló (2021) Monday Night RAW Összefoglaló, március 1. – Ultimátum
Monday Night RAW Összefoglaló, március 1. – Ultimátum

Monday Night RAW Összefoglaló, március 1. – Ultimátum

2

A RAW nyitányán a korábbi és egyben kétszeres WWE Champion, Drew McIntyre érkezett a kötelek közé a ThunderDome pompájában.

WWE Photo

Drew mikrofont fog és elismeri, hogy cudar egy hónap van a háta mögött. Elárulta őt a legjobb barátja, majd jött a Chamber amelyben öt másik szupersztáron küzdötte át magát hogy megvédje a WWE Title-t. Bobby Lashley alaposan ellátta a baját, Miz pedig beváltott és ezzel WWE Champion lett. McIntyre nem keres kifogásokat vagy mentségeket. Eltökélt, hogy visszaszerezze a WWE Title-t és megvédje a WrestleMania-n. Nem azért hajtott az elmúlt egy évben, hogy aztán ilyen közel a célhoz elhasaljon. Bárki is legyen a bajnok, el fog jönni érte.

WWE Photo

Megérkezik The Miz és John Morrison. Miz örül, amiért McIntyre büszkén viseli a vereséget – mindazonáltal nem történt más, mint ami kézenfekvő volt Miz szerint azután, hogy megnyerte a táskát. Miz úgy véli ő az áldozat ebben az egészben. Nem érte Lashley támogatását, de megfenyegették őt és a testi épségét féltette két gyermekes családapaként. Miz azt szeretné ha Drew csatlakozna hozzájuk és közös erővel lendülnének túl ezen a problémán.
McIntyre nem kért a javaslatból, a felbukkanó MVP pedig közölte, hogy a Title-meccs pontban kilenckor kezdődik. Bobby Lashley el fogja tiporni Mizt és megkaparintja a WWE Title-t.

WWE Photo

Végezetül Sheamus tette tiszteletét, majd gyorsan egymásnak is estek Drew-val.

  • 1.meccs: Drew McIntyre def. Sheamus 
  • 2.meccs: Nia Jax def. Naomi

Miz fájlalja a gyomrát. Rosszul van és elmondása szerint egész nap szélgörcs gyötörte.
Adam nem tudja mi a gond, azt viszont igen, hogy bajnokként Miznek kötelessége van. A mérkőzést halasztják, de csak egy órával.

WWE Photo

Braun Strowman érkezik a ringbe és azzal a lendülettel hangot is ad a nemtetszésének a dolgokat illetően. Először felfüggesztették amiért megfejelte Adam Pearcet, majd kihagyták a Chamberből – ami szerinte végül tök szar volt. Nem tudja miért szórakoznak vele, de mindez tovább folytatódik annak következményei lesznek.

WWE Photo

Csatlakozik Shane és Adam Pearce. Shane szeirnt Braunnak nem ártana lehiggadni, sőt ami azt illeti törekvéseket tenni annak érdekében, hogy urrá legyen a feszültségén. A problémamegoldás kulcsa a kommunikáció, a ma esti tag team meccset pedig azért hozta létre, hogy kiküszüböljék a managementtel fennálló problémát. Ezért lesz a partnere valaki a WWE managmentjéből – Adam Pearce, akivel elsődlegesen van gondja. Shane még a tétet is emeli, ugyanis nagy potenciált lát a párosban. Az ellenfeleik a Hurt Business lesz, és a mérkőzés a RAW Tag Team Championshipért zajlik majd.

  • 3.meccs: The Hurt Business (c) def. Adam Pearce & Shane McMahon – RAW Tag Team Championship Match
  • 4.meccs: Damien Priest def. Elias

Randy nem tudja hogy mi történt múlthéten, de azt igen, hogy Alexának köze van hozzá. Azt javasolja neki, hogy álljon félre ha nem akar a Fiend sorsára jutni.
Randy mögött Alexa jelenik meg a titantronon. Nevetni kezd, majd kisvártatva Randy maga lesz látható amint elmondja, hogy Randy hamarosan szembesülni fog mindazzal amit tett.
A kamu Randy nevetni kezd, miközben a valódi Randy öklendezik. Lol.

Következett a WWE Title-meccs, Miz azonban megfutamodott és kiszámolással megvédte az övet.

Lashley nagyon pipa.
Shane közli, hogy ez nem járja – és ma este minden kétséget kizáróan lesz egy Title-meccs. A legdrasztikusabb eshetőségre azt is fontolja, hogy megfosztja Mizt Lashleyt javára a WWE Championshiptől.
Lashley mindenképp meccset akar, hogy elkalapálhassa Mizt.

Shayna és Nia legnagyobb bánatára Charlotte bejelentette, hogy Asukát akarja a RAW Women’s Championshipért a WrestleMania-ra. (Asuka átmenetileg sérült, miután Shayna fejberúgta múlthéten.)

  • 6.meccs: Charlotte Flair def. Shayna Baszler 

Shane bejelenti, hogy a főesemény tétje a WWE Championship lesz. Ha Miz nem jelenik meg, megfosztják az övtől és Lashley lesz az új bajnok.

  • 7.meccs: Riddle & LHP def. Retribution 
  • 8.meccs: Mustafa Ali def. Riddle

Miz tesz még egy elkereseredett próbát arra, hogy kibújjon a meccsből.
Shane hallani sem akar róla.

  • MAIN EVENT: Bobby Lashley def. The Miz (c) – WWE Championship, Lumberjack Match 

Miz álmai és uralma romokban. Az All Mighty-korszak beköszöntött – Bobby Lashley az új WWE Champion.

WWE Photo

A Hurt Business totálisan átvette a gyeplőt a RAW fölött.

Comment(2)

  1. Amikor történik valami pozitív, és Miz lett a champ azt gondoltam megint ideje nezni az adásokat. Na hát akkor eddig tartott 😀 Hajrá Hurt Business…

  2. Szegény Miz, Viszont Morrison nagyon keményen nyomja a szerepét. Mint valami hülyegyerek 😀 , de jól áll neki….

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.