Home PPV Összefoglaló (2021) WWE Fastlane 2021. – Összefoglaló
WWE Fastlane 2021. – Összefoglaló

WWE Fastlane 2021. – Összefoglaló

0

A WrestleMania előtti utolsó PPV-t tudjuk le az előttünk álló órákban, köszönhetően az egy év kihagyás után visszatérő Fastlane-nek.

KICKOFF

A felvezető műsor keretében egyrészt láthattuk amint Shane McMahon sérülésre hivatkozva kihátrál a Braun Strowman elleni mérkőzésből, másrészt pedig Riddle-t, aki másodszor is megvédte a United States Title-t Mustafa Ali ellen. A Retribution tagjai ezután kirúgták Ali-t a csapatból.

MAIN CARD

A PPV IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.

Bianca Belair & Sasha Banks vs. Nia Jax & Shayna Baszler (c) – Women’s Tag Team Championship Match
Mindkét páros részéről nagy volt a feszültség a mérkőzést megelőzően, vagyis a kérdés főként az volt, hogy melyik oldalon robban először a bomba. Reginald is megtette a magáét Niáék érdekében, a perdöntő faktornak azonban mégis Bianca és Sasha civakodása bizonyult. Banks igyekezett helyretenni társát, mindeközben viszont Shayna hátulról elkapta és kopogtatta őt a győzelem megszerzéséhez.

WWE Photo

Shane biceg ki az orvosi szobából. Elias kezdi nyaggatni a WrestleMania kapcsán, és annyira rámenős, hogy Shane a végén mégis hadrafogja őt. Hogy mire, azt egyelőre nem tudjuk meg.

Apollo Crews vs. Big E (c) – Intercontinental Championship Match
Az elmúlt hetek tükrében várható volt hogy Big E a szokásosnál keményebb lesz, és a lehetőségeinél próbált is minél nagyobb kárt okozni riválisában. Nemsokkal a kezdést követően belebonyolodtak egy esetlennek tűnő pin-kombinációba, amelynek végén nehéz volt eldönteni, hogy ki a győztes. Kénytelenek voltunk Big E-re hagyatkozni, már csak azért is mert Crews nyomban nekiesett és büntetni kezdte – azt szajkózva, hogy még nem végeztek egymással.

WWE Photo

Elias vs. Braun Strowman
Shane nagy terve az volt, hogy Eliast dobja a farkas elé. Strowman könnyedén elintézte őt.

WWE Photo

Seth Rollins vs. Shinsuke Nakamura
Az est egyik legjobban várt mérkőzésén Nakamura Cesaro-ért igyekezett revansot venni, Rollins pedig a téveszméire szeretett volna rápakolni még néhány lapáttal, miközben megleckézteti a Strong Style királyát. Nakamura okozott pár kellemetlen pillanatot a Messiahnak, Rollins azonban megoldotta őt a Curb Stomp bevetésével.

WWE Photo

Drew McIntyre vs. Sheamus – No Holds Barred Match
Háborúra készültek, és háborút is szolgáltattak. Többnyire a ring mellett és körül zajlott a küzdelem, Sheamus pedig úgy tűnt nyeregben van. Kiosztotta a Brogue Kickket, majd egy White Noise-t a kommentátorok asztalára. Drew azt sem tudta merre van előre, miközben a Sheamus a ringben készült fel a lezárásra. McIntyre az utolsó pillanatban erőre kapott, bevitte a Future Shock DDT-t, ráadásként pedig értékesítette a Claymore-t – amely győzelmet eredményezett számára.

WWE Photo

Alexa Bliss vs. Randy Orton
Orton ezúttal vadászból üldözött lett. Tehetetlenül figyelte, amint Bliss eszelősen cikázik a ring körül, s közben életveszélyes támadásokat varázsol elő a semmiből. Végül felült a sarokra, Ortonra mögött pedig egy kéz nyúlt ki a ringből. A látszólag megégett testrész elkapta Randy bokáját, mire a Lgend Killer meghátrált. A füstből végül a Fiend megégett valója bukkant fel. Bliss odalökte Ortont, mire Wyatt kiosztotta a Sister Abigailt. Bliss ráült Ortonra, és megszerezte a győzelmet.

WWE Photo

Daniel Bryan vs. Roman Reigns (c) – Universal Championship Match
Edge a ring mellett ügyelt a rindre, emellett pedig alaposan feltérképezte leendő ellenfeleit. A meglehetősen hosszas főesemény végén Bryannek állt a zászló többször is. Reigns előtt nagy lehetőség adódott a Spear után, de a spori kiütve hevert a ring mellett. Mire Edge rászánta magát hogy kopogtasson, Bryan észhez tért és meccsben tartotta magát. Edge átvette a mérkőzésvezető szerepét. Bryan ismét támadott, a Yes Lock viszont ezúttal Jey Uso miatt maradt eredménytelen. A beavatkozó kuzin mindenkit lerendezett, de Daniel Bryan felülkerekedett rajta is. Bryan ezután a székkel csapta volna le Reignst, ám Edge-et találta el. Reigns kiosztotta a Superman Punchot Bryannek, a Spearrel azonban egyenesen a Yes Lockba ugrott bele. A bajnok számára nem volt kiút, és ha nehezen is, de az ájulás határán már jelezte, hogy feladja a mérkőzést. Igen ám, csakhogy nem volt kéznél se a spori, sem pedig Edge. Utóbbi egy székkel támadott Bryanre, majd Reignsre is – mielőtt még dühösen kicammogott volna. Megjelent egy második spori, aki aztán kopogtatott, miközben Reigns ráhúzta magát Bryanre.

WWE Photo

A káosz csak nagyobb, mint eddig. Hogyan reagál majd Bryan a történtekre?

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.