Home PPV Összefoglaló (2021) WWE WrestleMania 37. – (2.nap) Összefoglaló
WWE WrestleMania 37. – (2.nap) Összefoglaló

WWE WrestleMania 37. – (2.nap) Összefoglaló

1

Az égiek a második napra kegyesek lettek a WWE-hez, hiszen az egész napos viharos időjárást követően a WrestleMania kezdetére jobbak lettek a körülmények és nem is volt szükség a 24 órával korábbihoz hasonló csúsztatásra.

A WrestleMania második napja IDE KATTINTVA nézhető vissza.

Titus O’Neil és Hulk Hogan, a két házigazda tette tiszteletét néhány szó erejéig, a közönség azonban nem különösebben díjazta a bohóckodásukat. Annál inkább az első meccshez érkező Randy Orton megjelenését. A Viperát nagy ováció fogadta, Orton pedig láthatóan átadta magát az örömnek, hogy ismét a WWE Univerzum élő publikuma elé léphet.

RANDY ORTON VS THE FIEND
Wyatt különleges entrance-szal lepte meg a közönséget, de legfőképp Ortont. A Fiend mintha újjászületett volna, s azzal a lendülettel le is támadta Ortont, akinek nem nagyon válasza. A Fiend dominált, Ortonnak pedig csak kisebb pillanatai voltak. Hamarosan elérkeztünk a végjátékhoz, a Fiend készen állt pontot tenni az ütközet végére, ám miközben a Sister Abigailhez tartotta Ortont, a ring sarkaiból felcsaptak a lángok. Bliss fent ült tákolmány tetején, és egyszercsak ömleni kezdett a trutyi a fejéről. Rideg tekintettel figyelte a Fiendet, aki teljesen elvesztette a kapcsolatot a környezetével. Orton kihasználta az apró sanszot és egy RKO-val kifektette, majd pinnelte riválisát.
Drámai fordulat: Bliss a Fiend vesztét okozta!

WWE Photo

NATALYA & TAMINA VS. NIA JAX & SHAYNA BASZLER (C) – WOMEN’S TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
A vártnál kicsit küzdelmesebb meccset láthattunk, trónfosztást azonban nem. Natalya mindent megtett hogy kopogtassa Niát a Sharpshooterben, de ekkor berobbant Shayna és lefojtotta a Hart-lányt.

WWE Photo

SAMI ZAYN W/LOGAN PAUL VS. KEVIN OWENS
Hajóról való leugrás nem volt, annyira nagyon szabadjára sem engedték őket, sőt Logan Paul sem avatkozott be. Összességében tiszta küzdelem volt, Saminek azonban ilyen körülmények között nem sok esélye volt. Owens a Stunnerrel elintézte, és pontot tett történelmük ezen fejezetére.
Logan a meccs után a ringbe ment, ellökte az arcoskodó Zaynt, majd magasba emelte Owens kezét. Owensnek nem nagyon tetszett a gesztus, de végül csak meghálálta egy Stunnerrel.

WWE Photo

SHEAMUS VS. RIDDLE (C) – UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nem okoztak csalódást intenzitás terén, Riddlenek pedig maximálisan fel kellett nőnie brawl tekintetében a Keltához. Kihasználatlan lehetőségek sora kezdett gyülekezni, míg nem aztán meg nem született egy hamisítatlan WrestleMania-pillanat. Riddle egy Moonsaultot próbált meg a kötélről, Sheamus viszont estében kapta el egy Brogue Kickkel. Itt a vége: Sheamus az új United States Champion.

WWE Photo

APOLLO CREWS VS. BIG E (C) – INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP, DRUM FIGHT
Voltaképp egy Street Fightot láthattunk amiben nem voltak szabályok. Apollo az utolsó lehetőségei egyikét igyekezett kihasználni a Title-meccseket illetően, és volt egy abszolút ütőkártyája, amire nemhogy Big E, de még csak a közönség sem számított. Megjelent a RAW Underground egykori monstruma, Dabba-Kato, aki beledöngölte Big E-t a szőnyegbe. Ezután ráhúzta Crewst, aki pinnelt és így új Intercontinental Champion született.

WWE Photo

RHEA RIPLEY VS. ASUKA (C) – RAW WOMEN’S CHAMPIONSHIP MATCH
Ripley korábbi önmagához mérten egy agresszívabb stílusban lépett fel, amire Asukának nem nagyon volt hatásos ellenszere. A bajnok próbálkozott, de megtörni nem tudta kihívója lendületét. Ripley a Riptide-dal zárta rövidre a mérkőzést és kaparintotta meg a RAW Women’s Title-t.

WWE Photo

Titus és Hogan megint kiléptek a közönség elé, Bayley viszont megzavarta őket. Bayley két napra rohangál fel-alá a Raymond James stadionban, így mindenki Becky Lynch visszatérését várta, ehhez képest most sem kaptunk többet mint a Bella-ikrek, akik elintézték Bayleyt. A közönség egyértelmű módon fejezte ki az érzését a látottak kapcsán.

WWE Photo

DANIEL BRYAN VS EDGE VS. ROMAN REIGNS (C) – UNIVERSAL CHAMPIONSHIP MATCH
Triple Threat révén nincsenek szabályok. A Head of the Table természetesen ki is használta ezt és már a mérkőzés elején igénybe vette kuzinja szolgálatát. Jey Uso a ring mellett aprította egy-egy Superkickkel Edge-et, majd Bryant is. Edge magához tért, ideiglenes jelleggel kiiktatta Jeyt, ezután pedig Reigns után eredt és alaposan megrázta a pofonfát. A Rated-R Superstar pillanatai következtek – Jey kárára. Edge a lépcsőre osztott ki egy DDT-t, amelynek nyomán Uso orvosi ellátásra szorult. A ringben mindeközben Edge és Bryan találtak egymásra. Gyors támadásváltások után Reigns is csatlakozott, de gyorsan tettek róla hogy ne legyen érdemi szerepe a dolgok alakulásában. Reigns aztán egy overhead belly-to-bellyvel kifektette Bryant. Reigns átvette a kezdeményezést, a Clothesline-t egy Superman Punch követte volna, de egyenesen Edge karjaiba ugrott és a #1 contender ki is osztott egy Edgecutiont. A Rated-R Superstar Spearre készült, Roman azonban kontrázott egy Superman Punch által. Most a bajnok készült Spearre, Edge viszont kitért, majd egyszerre ugrottak egymásnak a Spearrel – karambolt eredményezve. Föld hívja Daniel Bryant, Daniel Bryan jelentkezz! – és már érkezik is egy rég nem látott Flying Headbutt kiosztásával. Bryan pillanatai következtek, a roham végén pedig Edge szenvedte el a meccs első finisherét. Reigns meglökte őt, egyenesen Bryan Running Kneejébe. Bryan a Yes Lockra tört, Reigns pedig már-már a határán volt hogy ismét morzézzon, de Edge megtörte a fogást. Bryan ezután rajta próbálta érvényre juttatni, de most Reigns lépett közbe. A Tribal Chief villogott egy sort Bryan kárára, majd jött Edge és lespearelte őt a lépcsőről. Elképesztő jelenetsor következett. Edge a szék egyik darabját szorította Reigns szájába, miközben a Crossface-ben tartotta őt. A Universal Champion a kopogás végső fázisába ért, Bryan azonban az utolsó pillanatban elkapta a kezét, hogy nehogy képes legyen rá. Nemcsak hogy elkapta, de azzal a lendülettel a másik oldalról a Yes Lockba fogta. Reigns hatalmas bajban. Egyik oldalról Yes Lock, a másikról Crossface. Edge és Bryan egymást kezdik csépelni, mondjuk inkább Bryan Edge-et. Edge felülkerekedett, és a kiosztott Spearek után gyakorlatilag zsebben érezhette a győzelmet. Igen ám, csakhogy Bryan az utolsó utáni pillanatban kihúzta a sporit a ringből. Edge bekattant, székeket vett a kezébe és ugyanúgy készült elintézni a riválisait, mint vele tette Orton tavaly januárban. Bryan fejére oda is csapott, Reignst azonban Jey megmentette a hasonló sorstól. A beavatkozás épp elegendő időt adott Reignsnek ahhoz, hogy rendezze a sorait. Edge-nek Jeyre kellett figyelnie, így megfordulva Reigns Spearjébe nézett bele. Innen már nem volt visszaút. Reigns odacsapott Edge fejére a székkel, majd ráhúzta az alélt Bryanre és egyszerre pinnelte őket.
ROMAN REIGNS TOVÁBBRA IS UNIVERSAL CHAMPION!

WWE Photo

Reigns megállíthatatlan. Hogyan tovább a Tribal Chief vezette SmackDownak? A harcállások gyökeresen alakultak át a WrestleMania-val!

Comment(1)

  1. Vegyes meccsek számomra, a két fő címmeccs viszont sztem jó volt, rosszabbra számítottam. A női meccsek viszont nekem nagyon gyatrák, inkább legyen tele botchokkal ,mint sokszor AEW-ben,de legalább gyepálják ott egymást rendesen…. Itt meg.. Hát.

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.