Home RAW Előzetes (2021) WWE RAW Előzetes, május 3. – Championship Monday
WWE RAW Előzetes, május 3. – Championship Monday

WWE RAW Előzetes, május 3. – Championship Monday

0

Tovább robogunk a Backlash felé, amelynek közeledtével egyre inkább felpezsdülnek a frontvonalak.

Image

A visszatérő Omosnak és AJ Stylesnak máris kockára kell tenni a RAW Tag Team Championshipet, méghozzá a New Day ellen, akiket ugye a WrestleMania-n győztek le.

WWE Photo

Charlotte Flair máris visszapattant a nyeregbe, s azzal a lendülettel egy Mandy Rose elleni győzelemmel vétette magát észre. A Queen alighanem helyet követel majd magának a Backlashen esedékes RAW Women’s Title-meccsben, amely jelen állás szerint Triple Threat lehet Asukával kiegészülve.

WWE Photo

Kettőből semmi, ami a meghirdetett US Open Challenge-eket illeti. Sheamus viszályba bonyolódott Humberto Carrillo-val, a féktelenség pedig várhatóan ma este is folytatódik.

WWE Photo

A RAW tag team részlege egycsapásra felfrissült. A visszatérő Viking Raiders mellett az Orton-Riddle párosra is érdemes odafigyelni.

Image

A Women’s Tag Team Championship is kockára kerül Nia Jax és Shayna Baszler által. A kemény heteket élő bajnoki páros ezúttal Naomi és Lana ellen kényszerülnek helytállni egy Title-meccsben.

WWE Photo

Bobby Lashley tehetetlen volt, miközben a Backlashen esedékes WWE Title-meccs Triple Threatre módosult. Braun Strowman legyőzte Drew McIntyre-t, ezzel pedig kvalifikált a PPV-re. Feszültséggel teli hetek elé nézünk, hiszen kő-kövön nem marad ha ez a három titán egy légtérbe kerül. A WWE bejelentése szerint, Lashley ma este egy az egyben ütközik McIntyre-rel vagy Strowmannel.

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.