Home Hírek Sin Cara egyenlő esélyeket szeretne a latin-amerikai előadók számára
Sin Cara egyenlő esélyeket szeretne a latin-amerikai előadók számára

Sin Cara egyenlő esélyeket szeretne a latin-amerikai előadók számára

0

A WWE korábbi szupersztárja a frusztrációjának adott hangot annak kapcsán, hogy ő és honfitársai nem kapják meg ugyanazokat a feltételeket, mint mások a sportszórakoztatás legnagyobb színpadán.

A WWE-ben jelenleg számos latin-amerikai birkózó ténykedik, de csak kevesük mondhatja el, hogy meghatározó szereppel rendelkezik. Cara az alábbiakban olyanok mellett állt ki, mint Kalisto, Gran Metalik, Humberto Carrillo, vagy épp Angel Garza.

“Soha nem akartam feszegetni ezt a témát, de most eljött az ideje. A világban zajló dolgok tükrében, a latinók és a mexikóiak nem igazán tudják egyesíteni az erőiket annak érdekében, hogy valami erőteljes dolgot tegyenek. Ott van például a Black Lives Matter-mozgalom. Jó volt látni, hogy egyesülnek és elérnek valamit a közösségért. És amikor ez beütött, a WWE-ben hirtelen mindenki bajnok lett. Bobby Lashley, a New Day, ezek a srácok. Ez persze remek meg minden, ők a barátaim és imádom őket, de mi a helyzet velünk? Mi is meg akarjuk kapni a lehetőségeinket. A lehetőséget, amely nekünk nem adatik meg a sikerességhez. Nehéz helyzet. Én sem azért léptem le mert nagy volt az önérzetem, vagy mert azt képzeltem, hogy mindenkinél jobb vagyok. Egyszerűen csak lehetőségre vágytam.” – mondta a Cara-t megformáló Cinta de Oro a Wrestling Inc-nek.

Ami őt illeti, jelenleg független előadóként próbálja megvetni a lábait – már amennyire a járványhelyzetben ez lehetséges.

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.